2013. január 22., kedd

A Föld pestisének nevezte az embert Attenborough.




A neves természetfilmes, Sir David Attenborough legutóbbi nyilatkozata szerint korlátozni kell az emberi populáció növekedését, amíg teljesen tönkre nem tesszük a bolygót.

"Mi vagyunk a Föld pestise. A következő ötven évben megkapjuk érte a büntetésünket. Nemcsak a klímaváltozásról van szó, ez pusztán terület kérdése. Elég hely kell ahhoz, hogy élelmet termeljünk ennek az iszonyú nagy hordának. Vagy mi korlátozzuk a populációnövekedésünket, vagy a természet teszi meg ezt helyettünk, és a természet már most is teszi a dolgát" - mondta a Radio Times-nak David Attenborough.

Sir David, aki az Optimum Population Trust (Optimális Populáció Alapítvány) védnöke, már korábban is beszélt "az emberi egyedszám ijesztő robbanásáról". Véleménye szerint szükséges lenne anyagilag támogatni a szexuális nevelést és más önkéntes népességkorlátozó módszereket a fejlődő országokban.

"Állandóan programokat indítunk az etiópiai éhezéssel kapcsolatban, más nem történik. Egyszerűen túl sok ember él ott. Nem tudják fenntartani magukat - és ennek kimondása nem embertelenség. Ez a helyzet. Amíg az emberiségnek nem sikerül kikeverednie ebből, és nem kap összehangolt képet a bolygóról, addig egyre rosszabbá és rosszabbá válik a helyzet."

A 86 éves Sir David Attenborough a világ egyik leghíresebb természetfilmes-televíziós személyisége. A BBC-nek készített filmsorozatai - köztük az Élet a Földön, Az élő bolygó, Bolygónk a Föld - hazánkban is nagy népszerűségnek örvendenek.

/origo/

1 komment:
Ahogy az összes fővonalú médiaház, a BBC is korlátozva van, kemény filtereken megy át, és komoly szerepet vállal a tömeges nevelésben. Egy jó ideje hallhatunk már a bolygó túlnépesedéséről, ez folyik a csapból is. Ez az elképzelés olyan fontos az Elit számára, h Amerikában, Georgia-ban még egy nagy gránit szobrot is emeltek neki emlékeztetőleg. ("Georgia Guidestones" -kamerákkal, őrökkel vigyázott mű, melyen többek között az is föl van tüntetve, hogy a Föld emberi lakossága nem szabad, h meghaladja az 500 milliót. -Remélem mindenki sejti, h ez mit jelent.)

Sir David meg csak közvetíti az elit üzenetét, mert igen, -ezért fizetik -És annyiból igaza van, h egy ilyen jellegű elbutított fogyasztásra alapuló, materialista egoista társadalmat melynek létszáma lassan eléri a 7,5 milliárdot -A Föld valóban nem bírja el.

De akkor ők erre mit csinálnak?? (az elit), -
Nem azt mondják, h igen, a rendszerünk fönntarthatatlan, és sürgősen más életutat kell találnunk, hanem ehelyett, inkább meg tesznek mindent annak érdekében, h ez a rabszolgarendszer fönnmaradjon, és h ők továbbra is hatalmon maradhassanak.

És ha még mindig nem látnátok a szálakat a depopuláció agenda mögött, akr, fölhívnám a figyelmeteket a következőkre:
-Chemtrails -avagy légi permetezés
-GMO -Monsanto álltal gyártott génmanipulált magok (Igen Magyarországon is tudtommal már kötelező, és itt nálam Szerbiában is, épp most akarják elfogadtatni.)
-Az étel amit eszünk már nem csak "kaja amiben van egy kis méreg" (E001-E999) ,hanem "Méreg, amiben van egy kis kaja"
-Az ivóvizeinkben, fogkrémeinkben flór található, (rendszeres fogyasztással jelentős agytompulást okoz.)
-Védőoltások -akit érdekel rá kereshet a mellékhatásaira.. -(le fog döbbenni)
-Az igazi gyógyszerek / rákgyógyszerek - közveszélyes, illegális szereknek -drogoknak vannak minősítve (Cannabis -hemp oil, parlagfű stb)
* Igen a parlagfűben őssejteket ébresztő anyagok vannak, az őssejt meg arról híres, h bárhol van gond a testtel, gyógyítja -nagyon jó előadások találhatók a netten"
-A 3. Világháborúnak is érezhetjük a szelét ha odafigyelünk..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése