2013. november 6., szerda

Világunk.

Egy nagyon jó összefoglaló, h miért egyre ELTERJEDTEBB a spirituális, azaz a belső élet és miért a Fény fog nyerni a játék végén a Magyarok által.



" A spirituális életforma ellent mond a művi környezetnek,életmódnak, a természetet és a te

rmészetes életmódot részesíti előnyben, megtagadja a külsőségeket, az illúziót, az ember, a hatalom által felépített, pénzre, egoizmusra, nagyzolásra, versengésre, mások elnyomására épülő világot!Ez minden téren igaz, mind úgy ,mint a hétköznapokban, vagy a munkában.



A mai modern civilizáció a híveivel együtt halálra van ítélve 2 oldalról is.

- A spirituális élet által kiszorítódik, egyre kevesebben kérnek már a versengésből, nyugtalanságból,

- másrészt önmagát emészti fel, erőforrásai végesek, a pénz elfogy, hívei a nagy rohanásban felemésztődnek, kihullanak,és a természetet csak tönkre tenné.

A spirituális életforma jelszava, vissza a természetbe, vissza Istenhez, mert innen származunk és csak ez képes életben tartani ezt az elfajzott letűnni készülő barbár, versengő, egoista, emberellenes, agresszív, erőszakos civilizációt.



A modern civilizációt emberi kéz építette fel, sajnos olyan is! Emberi kéz tartja fent hatalommal, pénzzel, szeretet nélkül, művi környezettel,hazug valóságképekkel a tv-ben, reklámokban, és élethossza meg van számlálva, azaz véges.



A spirituális ember nem a mások leigázásából, elnyomásából nyeri energiáit, hanem saját belsejének forrásából és a természetből.

Nincs szüksége műviségre, ahhoz h önmaga lehessen műviség nélkül,a külvilág, a mesterséges civilizáció sok esetben csak kibillenti az egyensúlyából.

Kevésbé betegesek, immunrendszerük erősebb, míg a versenyben, a modern civilizációban élő ember a stresszel, állandó gyűlölettel egy idő után saját magát saját energiáit is elemészti.



Az őslakosok nem véletlenül nem ismernek sok betegséget.

ha van is, azonnal gyógyítani tudják. Nincs szükségük multivállalatokra, h munkájukból mások modern gyárait, cégeit éltessék, istenítsék cserébe egy kis "méregért". Távol áll tőlük a modern civilizáció idegbetegsége, hatalmi harca, őrülete.



Ez nevezhető a mai kor Fény és Sötétség harcának, ahol jó pár éve a szeretet, Istent, természetet választó egyének kerekednek felül. Az ő számuk csak növekszik világszerte ezrekkel, míg a hatalomra, versenyre épülő civilizáció összeomlik. Ott egy lassú agonizálás van már folyamatban.



Látszik ez a gazdasági rendszeren, bankok és egyebek. Aki nem hiszi, nézzen a hírekre!! Ez is egy tükör a világ mai helyzetére, h ez nem tartható fent tovább. A Sátán vára omladozik!



Minél inkább szerte a világon terjed a természetes életmód éltetése, a sötét oldal , háborúk , hatalmi harcok megszűnnek, eltűnnek, elpusztulnak, a Föld megtisztul. Valójában a világ elérte a kritikus tömeget, ahol ez a tendencia megszűnik, átfordul, és jóval nagyobb azon egyének száma, akik valódi értékek szerint kívánják élni tovább az életüket!



Ez napról napra gyorsítható. Jó példa erre azon csoportok számának ezrével való növekedése, legyen az bármelyik közösségi oldal, ahol az emberek csatlakoznak, és kinyilvánítják, h nem kívánnak tovább ebben az egyenlőtlen, pénzéhes, idegbeteg civilizációban élni, és nyugalomra, egészségre, szeretetre vágynak végre.





A másik oldal ki nem állhatja a spirituális életvitelű embereket, mert felszínre hozták, hogyan kellene valójában az embernek élni!

A sötét oldalnak nem tetszik a tükörkép, amit látnak, átállni viszont egoizmusuk miatt képtelenek a többiek mellé. A jelenlegi világot még a sötét oldal tartja fent kis létszámmal, embereket rabigában tartva, pénzzel, hatalommal nyomorgatva, de napról napra a külvilágban is érezhető lesz, h kik kerekednek felül szeretettel, valódisággal, tudással a művi világ felett!



Valójában a pozitív, életet, Istent, egymást szerető életforma fogja megmenteni a világ pusztulását, amit a sötét oldal olyan arrogánsan, hataloméhesen létrehozott.



A magyar feladata ez elsősorban a világban. Így azok a lelkek, akik a hun-szkíta vérvonalon születtek, Isten által lettek kiválasztva, és nagyon sokan "ösztönből" tudják is a dolgukat, hogyan lehet ezt a helyzetet a külvilágban is átfordítani a Fény oldalára. Nem kis feladattal állnak szemben és nem kevés az ellenségük sem!



Mindent, AMIT A HATALOM ÉPÍTETT FEL HOSSZÚ ÉVEZREDEK ALATT ISTEN JÓVÁHAGYÁSA NÉLKÜL, ÉLET, EMBER ÉS ISTEN-ELLENES!! ÍGY NINCS JOGA TOVÁBB FENT MARADNI!!



EZT A MAGYAR NAGYON JÓL TUDJA. NEM VÉLETLEN CSONKÍTOTTÁK MEG AZ ORSZÁGUNKAT, AZT REMÉLVE, H A MAGYAR KIIRTHATÓ, egy nap majd eltüntethető.



Azonban nagyon is tévedtek, a Magyar él és virul és új szellemi értékek születnek a világban a spirituális élet által. A magyar nép a katalizátor. (A katalizátor a kémiában egy olyan anyag, ami úgy gyorsít fel (esetleg nagyságrendekkel) egy kémiai reakciót, hogy ő maga annak során nem használódik el. =)) ) Ide küldték a legtöbb Lelket, aki ezzel képes szembe szállni. A legtöbben még Atlanisz, Lemúria és a kelta, maya, inka idők és kultúrákból inkarnálódtak ide Magyar földre ősi tudás-darabokat magukkal hozva, ellenségekkel körülvéve,legtöbbjüket megbélyegezve, bolondnak kikiáltva. Totálisan Jézusi sorsot élnek. Az igazság elhozatala mindig valamilyen áldozattal is jár.



Gondoljatok mindig arra, h feladattal érkeztetek és nem is vagytok egyedül sem a világban, sem magyar ( hun-szkíta) földön. Téved, aki azt hiszi, a háborúk véget értek, fizikai szinten is folynak Közel -Keleten és egyéb helyeken is , és szellemi szinten, csak ezt ésszel vívják, bankok, politika , egoizmus, hatalom mögé bújtatva, műmosolyos tv-reklámok, pornó, drog,luxus, külsőségek mögé főleg a mai fiatalok lelkét megcélozva, "csőbe húzva " őket, agyukat átmosva,illúziókkal, álomvilágba ringatva , a sötét által felkínált "anyagok", programok által, h mindenre figyeljenek csak a lényegre ne.



A sötét próbálja visszaküzdeni a már leomló birodalmát, újabb pénzt és társadalmi rendszerének imádatát kivívni !!!!! Sokan még mindig imádják az ő leomló rendszerét. Egyetlen dologgal tudná visszakapni végső elkeseredésében, a 3. vh-val, ami viszont fentről nincs engedélyezve így 2001. 9/11 óta nem is tud kitörni!! =)) A HUN-SZKÍTA NÉP ELSŐDLEGES FELADATA BEVÉGEZNI AZT, AMIT JÉZUS ELKEZDETT!!! "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése