2013. december 9., hétfő

A Szkíta Erkölcs


Pegazus formájú, ezüst és részben aranyozott ivókürt (rhyton) (Kr.e. 4. század). http://sirasok.blog.hu/2009/04/03/szkita_aranykincsek_kiallitasajanlo



"...tanuld a múltat,a múltból lesz a jövő...!"
A mai történelem ,és vallási oktatás köszönő viszonyban sincs a Magyarság múltjával.
Ez egy olyan komplex kérdés,ami egymás nélkül sem nem érthető,sem nem tárgyalható!
Ma a világban a Római katolikus kereszténység az uralkodó vallási ágazat,de ez bizony korántsem összeegyeztethető a valódi kereszténységgel!
A Római katolikus kereszténység,-továbbiakban RKK-alapja ugyan az egy Isten hit,de ha elolvassuk a Bibliát,láthatjuk,hogy a judaista,zsidó történelemre épül!
A zsidókon keresztül próbálja bemutatni a Teremtő Istent,a zsidókat tartja a Föld kiválasztott népének,és ha figyelmesen olvasol,láthatod,hogy a zsidó népnek nincs előtörténete!
A pusztába egyszerűen belecsöppennek,és senki nem tudja,honnan jöttek!?
A RKK kialakulása,kb Kr.U 300 körülre tehető,amikor is Jézus tanítása,és híre már elterjedt a világban.

Atilla királyunk idején,(400 körül)Rómában nem beszélnek pápáról,csupán Róma püspökéről.
A Képes Krónika lapjain világosan olvashatjuk,hogy Atilla,Róma kapui előtt áll meg,és Róma püspöke megy elébe kegyelemért könyörögni!
Ekkor egy angyal jelenik meg Atillának,és megparancsolja,hogy ne bántsa Rómát!"...kegyelmezz meg Rómának,és néked adom az élet koronáját...!"
Kanyarodjunk csak vissza a Szkítákhoz!
Asszír,és még a zsidók története is leírja,hogy élt egy nagy király,akit Nimródnak,(Ménródnak)hívtak,és Nimród,aki nagy vadász vala az Úr előtt volt a Föld első királya!
Ménródról a Sumir kőtáblák is jövendölnek,és a Tatárlaka-i kőtáblákon is szerepel a neve.
A Sumir népek népesítették be a Földet,és tudjuk,hogy a Szkíták a Sumirok népéből születtek.
A Teremtő Isten ezt a népet teremtette a Földre azzal a feladattal,hogy mindvégig vigyázzák a HIT-et,és az emberek tanítói,és őrzői legyenek!
Számtalan népmese,népdal,monda őrzi,még ma is a Teremtés,és az Istennel való közvetlen kapcsolat tényét,és az Ősök hitvilága erre épül!
Melyik népnek vannak táltosai,mágusai,garabonciásai?
Melyik az a nép,akiknek múltját,és történelmét oly nagyon elakarják tüntetni,és komédiát csinálnak mindenből,ami kapcsolódik ezekhez az égi öszekötőkhöz?
A táltoságról,még később írni fogok!
Hatalmas tévedés,és történelmi szándékos ferdítés az,hogy a Magyarok,Avarok,Hunok,Szkíták,Pártusok bálvány imádók,tűzimádók,vagy éppen napimádók voltak!

Minden feltalált lelet,minden kutatási eredmény,és minden következtetés arra utal,hogy bizony a Szkíta népek voltak az egyetlen egyisten hívők,és például a rómaiak,Görögök,hittek több istent!
Igen tisztelték a Napot,a Tüzet,a Vizet,a Földet,de mint Isten alkotta természeti jelenségeket.Tudták,hogy ezek a természeti jelenségek nagyon is szoros kapcsolatban vannak az Isten által teremtett emberrel,és soha el nem választhatók egymástól!
Pogánynak nevezték népeinket,és a mai embernek ez Istentől elrugaszkodott,gyilkos ösztönökkel megáldott,rabló,fosztogatót jelent!
A pogány szó,a latin paganus-ból ered,ami annyit jelent,hogy falusi,településen kívüli!
Igazából a paganus szót ha szétszedjük,ésleválasztjuk róla a latin képző -us hangokat,tisztán P A G A N-t kapunk!Olvassuk el magyarul:P A G O N Y .Mi a pagony?Erdei tisztás,vagyis településen kívüli!
Tehát Őseinket azért nevezhették így mert Ők nem éltek település rendszerben,jurtáikban éltek,és mikor feladatuk akadt,szedték a sátorfájukat,és mentek.
Árpád hazatéréséig így vándoroltak,évezredeken át,és teljesítették a Teremtő parancsát,őrizték a HIT-et,tanítotak!

A Szkíta HIT nem másról szól,mint arról a magasztos feladatról,amit a Teremtő ránk bízott!
Honnan tudjuk,hogy ránk ilyen feladat van bízva?
Tudjuk a fennmaradt írásos anyagainkból,és tudjuk az előbb felsorolt népi irodalomból,ami tulajdonképpen nem volt korábban leírva,szájról-szájra,apáról-fiúra szállt!
Ezt a témát,még kifejtem részletesebben,a táltosokról szóló írásban!

A RKK egyház,tehát zsidó alapokra épült,de nagyon sok mindent ellopott népünk HIT-éből,és történelméből!
Tőlünk lopták Jézust,tőlünk lopták Boldog Asszonyunkat,de a mélységét soha nem árulta el nekünk senki!
Ettől van az,hogy zavarodottságot érzünk,mikor ezt a témát taglaljuk,és nem tudjuk eldönteni mi a valóság!
Higyjünk a szivünknek,és gondolkodjunk el azokon a kutatási eredményeken,amiket Magyarországon nem publikálnak,meg sem említenek,és görcsösen tagadnak a MTA munkatársai!
Higyjük csak el bátran,hogy egy összeesküvésnek vagyunk tanui,aminek célja az,hogy HIT-ünket,történelmünket,elfelejtsük,megtagadjuk,és a pénzalapú társadalmat fogadjuk el,egyetlen élhető lehetőségként!




Mi a Szkíta erkölcs?


Az az életforma,ahol a népek nem egymás leigázásából,eltaposásából,és kizsákmányolásából élnek.
Az az életforma,ahol az embernek tisztelet jár,a teremtő munkának becsület,az igaz szónak szentsége van,az anyának boldog feladata van,a fiúra férfi élet vár,a leányra anyai szerep!
Ahol az öregnek megbecsülés jár,a tanításnak okulás a vége,és a mindennapi élet szorosan kapcsolódik a Teremtőhöz,és a természethez!
Nézzünk csak ki az ablakon,ilyen életformát élünk napjainkban?
Egymás eltiprása,pénzhajhászás,pozicióra törekvés,öregek megvetése,mert nyűgnek érezzük őket,hazugság,lelketlen viselkedés,közöny.
Miért jó ez,kinek jó ez?
Nem lenne szebb,és nyugodtabb az élet ezek nélkül?
Nem lenne jobb mindennap örülni a másiknak,hallgatni nagyapáink intelmeit,érezni édesanyánk simogató szeretetét?
Gondolkodj csak,és dönts!
Amit döntesz,azzá leszel,de amit ez által adsz,ugyanazt kapod vissza!

***

Videók: (részletek)







Teljes műsor:





-


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése