2013. december 29., vasárnap

Ha mindezt tudná a magyar ember.

Miért tudnak a politikusaink az orrunknál fogva vezetni bennünket? Mert nem vagyunk tisztában a múltunkkal, a történelmünkkel. Ha minden magyar ember hirtelen megtudná, hogy isteni erkölcsre alapult alkotmányunk van és megértené ennek jelentőségét, akkor egyazon pillanatban elindulna mindenki a parlamentbe és közösen szépen kézen fogva kivezetné az összes ott lévő politikust. A kivezetés lehetséges módjait nem fejteném itt ki.

De miért nem tudhatjuk az igaz történelmünket?
A történelemtanítást a Magyar Tudományos Akadémia határozza meg.
Ha egy történész szeretné elérni szakmájának legnagyobb elismerését, akkor előbb-utóbb el kell érnie, hogy tagja lehessen a MTA-nak. Viszont figyelembe kell vennie az alábbi fontos dolgokat:
- soha nem beszélhet háttérhatalomról, vagy összeesküvés elméletről
- soha nem beszélhet a Szentkorona Alkotmányáról
- soha nem beszélhet Istenről

Vajon miért ilyen fontos mindez?
Ha ezt megértenénk és összefüggésében látnánk múltunkat, nem tudnának többé az orrunknál fogva vezetni bennünket. De abszolút tudatos agymosást kapunk 1944 óta és már senki meg sem kérdőjelezi, hogy nem az az igazság, amit tanítottak szüleinknek és tanítanak nekünk és az elkövetkezendő nemzedékeknek.

SZENTKORONA TAN

Sokkal több, mint egy arany tárgy. Mindenekfelett álló ESZMEISÉG.

A Magyar Államiság szimbóluma. A magyar nemesség hűsége, nem a királynak szolgált, hanem a Szentkoronának. Ha a király méltó volt a Szentkorona eszmeiségéhez, akkor tudhatta, hogy az egész nemesség áll mögötte. Megosztott hatalom a kulcs! Sem a király, sem a nemzet nem hozhat úgy törvényt, hogy a másik ne hagyná jóvá. Ha a király nem az ország jogait képviseli, akkor minden nemesnek nem csak JOGA, hanem KÖTELESSÉGE ellentmondani, ha ez nem elég, akkor ellenállni. Ha ez sem elég, akkor fegyveresen ellenállni.

Foglalkozunk mindenféle szimbólumokkal, amiket kabalaként hordunk magunkkal, vesszük ajándékba, ami nem baj, ha mellette tisztában lennénk azzal is, ami a miénk. Feng Shui térrendezést használjuk a lakberendezésnél, miközben fogalmunk sincs arról, mi a gyökerünket jelenti, a származásunkat, eredésünket.

NEMZET
A népet a nemzetgondolkodás teszi nemzetté. Alapja a tisztesség, becsület, a közjó szolgálata. Nem az egyéni érdekeket helyezi célnak, hanem a közérdekeket, és ez a Szentkorona Tannak az alapvető lényege. Mindig a közérdeket képviseli. Az egyéni érdekek nem írhatják felül a közérdeket.

HAZA
A haza a nemzet tulajdona. Kulturális fogalom, kulturális tér, ahol azonos gondolkodású emberek alkotnak. Ahol eszembe nem jut eladnom a földemet idegennek, ahol eszembe nem jut elhagyni a szülőföldemet.

IGAZSÁG

Kisbetűs igazság: a másikból megélni, versenyszellem, ego, személyes igazság, jogom van becsapni, meglopni bárkit, mert segítenem kell a gyerekeimet…

Nagybetűs Igazság: a másikért megélni, szintén versenyeznek egymással, de feltudja emelni magához, kihozni a másikból a legjobbat. Ami nekem jó, az neki is; ami neki jó, az nekem is. Közösségi összetartás, szeretet. Ez a Szentkorona Tannak az alapja.

A mai világot a félelemkeltéssel, pénzhiánnyal, gyűlölettel, irigységgel irányítják. Nem látni a kiutat. Nem találjuk az ősi létbizalmat, az ősi életbevetett bizalmat. A pénz hatalmát tudatosan el kell felejtenünk. És tudatosan visszatérnünk a közösségi élethez. A nagybetűs Igazsághoz, mert a közösségi életben minden könnyebb. Ahol összeadódik a jóindulat és a szeretet az az igazán magyar emberhez való élet.
Ha a hagyományunkat, kultúránkat, művészetünket nem adjuk át a gyerekeinknek, akkor már csak a nyelv nem képes összefogni, megtartani.
Akik felismertük, akik látjuk már ezt, a mi felelősségünk, hogy fordítunk-e életünkön, ami most teljesen másik irányban halad. Fékeznünk kell egyet, majd megállnunk, megráznunk magunkat, hogy leessenek rólunk a ránk akaszkodó, csimpaszkodó élősködők. Megfogni egymás kezét, hívni társainkat, nagy levegőt venni és célra tartva a jó irányba elindulni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése