2016. március 16., szerda

Hogy miért ilyen a világ?












Avagy süss fel NAP !!


Többször tártam eléd gondolataimat már ebben a témában, de ha impulzus érkezik Forrásomból, mindig fontosnak tartom, hogy azt tegyem a “tányérodba”, mert tudom, hogy az épp aktuális, és valaki(k)nek pont ezt kell olvasnia. Mindig jót tesz egy kérdést egyébként is több megvilágításból megnézni, bár igazsága mindig ugyanaz lesz valójában. Viszont nem mindegy, hogy az odavezető utat mennyire tudjuk magunkévá tenni, és ezáltal az a bizonyos igazság is milyen szinten rezeg bennünk !!
Bízom benne, hogy ez a mai felismerés újból tisztába tesz dolgokat benned, és segít a tisztánlátásban. Úgy legyen !!
Gyakran mondják az emberek, hogy “nem lehet általánosítani”, mert “nem mindenki olyan” és a többi. Ez részben igaz is természetesen. De hadd mutassam meg, hogy szerintem, hogyan épül fel az emberiség, ami megmutatja kristály tisztán, miért ilyen a világ. És igen, általánosítani is fogok… mindjárt meglátod, hogy miért.
Úgy érzem, hogy továbbra is fennáll a 90-9-1 százalékos arány, amiről már előzőekben beszéltem az emberiség kapcsán. Aztán az is lehet, hogy ez csupán BENNEM van így, és ez az üzenet csupán Tudatom monológja SAJÁT elmém számára. Mindenesetre, fontosnak tartottam megosztani veled !!
Ugye te sem gondolod, hogy ez a százalékos arány ennyiből áll és kész. Természetesen, minden egyes arányszám ÖNmagában is arányosan megoszlik. Így a 90% sem egységes, hanem annak is megvan a 90-9-1 százalékos megoszlása. Ezek valójában árnyalatok, de a lényegen mégsem változtatnak !!
Sőt, az 1% sem egységes, mert az valójában 0.9 + 0.09 + 0.009 +… amíg a 9-ből 1-es nem “születik” !!
Azaz, jól láthatóan a 9-es addig tolódik a nulla jobb oldalán, amíg nem jön egy 1-es (egy olyan létező, aki EGYségben van a Teremtéssel, önmagjával), mert az MINDENT MEGVÁLTOZTAT, és az összes előtte való 9-es részből EGY egészt “varázsol” !!
Így: 1 = 0.9 + 0.09 + 0.009 + … + 0.0000009 + 0.0000001
Tehát amíg az a bizonyos 1 hiányzik (bármennyi 0 is legyen előtte), addig NINCS, ÉS NEM IS LEHET EGÉSZSÉG, EGYSÉG !!
Na, jó, ne ijedj meg, nem fogok most itt metafizikai mélységekbe menni, de fontos volt ez a kis bemelegítő ahhoz, amit mondani szeretnék valójában !!
Ezt a megoszlást a következőképp látom az emberiségre kivetítve, és ez mindent megmagyaráz, szerintem:

A 90%: ez az a csoportja az embereknek, legyen szó az egész emberiségről, egy országról, egy városról, egy közösségről, egy baráti körről, családról, amelyet a Kollektív Tudat, avagy az asztrális “börtön”, a Fátyol irányít, manipulál. Ezek az emberek teljes mellbedobással szolgálják a rendszert, éltetik, VÉDELMEZIK, tudtukon kívül persze (legtöbben). Sokan ezek közül nyilván a “másik” oldalát képviselik az érmének, és gyűlölik a rendszert. Látszólag hadakoznak ellene, de UGYANAZON SÖTÉT ÉRME “másik” oldalát és programozását követik, tehát épp úgy megvezetettek és rendszerszolgák !!

Magyarul, a 90% úgy van megvezetve, hogy a hamis dualitásban mindkét polaritás bele van programozva a szintetikus rendszerbe, tehát bármelyik oldal is vonzza az embert, aki ide tartozik, az AKKOR IS A SÖTÉTSÉGET SZOLGÁLJA. És nehogy azt képzeljük, hogy ez a 90% csupán tanulatlan, tudatlan emberekből áll. Dehogy is! Rengeteg tanult, intelligensnek tűnő, egyetemet végzett ember is megtalálható ebben a megtévesztett és manipulált csoportban. Az ide tartozó emberek képviselik a leghűebben a kollektív tudatba programozott SZTEREOTÍPIÁKAT, viselkedés és gondolati mintákat. Ezek a tipikus TÖMEGEMBEREK (még ha magukat “undergroundnak”, alternatívnak is képzelik, az ugyanaz!), akik irányzatokat, vallásokat követnek, celebekért rajonganak, a tömegsportok, technikai sportok megszállott követői, és a többi illuzórikus földi cirkuszé, csak, hogy energiáikkal, figyelmükkel tovább éltessék a rendszert !!
NEM véletlen, hogy az emberek általánosítanak, ugyanis PONTOSAN EZEN CSOPORT miatt teszik. Mert a 90% TŰZÖN-VIZEN ÁT FOGJA FOGGAL-KÖRÖMMEL VÉDENI AZ IDEÁT, AZ ESZMÉT, AMI ŐT IRÁNYÍTJA TUDTÁN KÍVÜL !!
Azt meg sejtheted, hogy ez a “hátszél” honnan fúj, hát nem “bolond lyukból”, az is biztos, de hadd ne mondjam már ki. 

Ezért általánosít az ember, még ha meg sem tudná mondani, hogy miért teszi.
Viszont ha venné az ember a fáradságot, és visszakérdezne, hogy “miért gondolod azt, hogy minden zsidó gonosz és az ördög teremtménye?” Akkor az illető bizonyára kifejtené, hogy “nyilván NEM minden egyes személyre igaz, és nem is úgy gondoltam, hiszen náluk is megvan a megoszlás, de nagy részük egy bizonyos célt szolgál, és azoknak a pusztítás, Élet- és Teremtésellenesség az atyjuk !!".
Valójában, ma már a “zsidó” szó egyenlő a gonosszal sokak számára. De vajon helyes-e ez a megbélyegzés? Vajon nem kendőzi el a valóságot a megtévesztett, gyűlölettől vak szemek elől? Még ha ez mind igaz is lenne, tudnunk kell, hogy MINDEN népben ma már beette magát a bomlasztó rákfene, és megtalálható eme életellenes eszme megnyilvánulása !!
Tehát ma már tök mindegy, hogy valaki zsidó, kazár, magyar nevű, cigány, német, olasz, görög, spanyol. Ezek csak CÍMKÉK !!

Mint mindig, a MÖGÖTTES ERŐT, IRÁNYT, ESZMÉT KELL FELISMERNI TUDNI !!
Csak az számít, semmi más. Avagy, hogy KI A BÁBOS, mert akkor a célja is TELJESEN EGYÉRTELMŰ !!

Tehát NE érezd magad sz@rul, hogy ha úgy érzed, “nem tudom ezzel a szerencsétlennel megértetni, hogy mennyire vak és csak pusztítja magát és a világot”. Nem tehetsz semmit, hiszen őket a kollektív tudat irányítja, és azt mindvégig védeni fogják; azon eszméket, melyek őket irányítják, melyek zászlaja alá beálltak. (Illetve tehetsz, azzal, hogy FELISMERED a dolgokat annak, amik azok valójában, és TISZTÍTOD a teleszennyezett asztrális síkot, a kollektívet !!)
A 90% egyszerűen A KÖVETŐK, AVAGY KŐVETŐK. Amíg “istenüket”, eszméiket fanatikusan követik, addig annak tüzében égnek, ha valaki az ő irányítójuknak ellene szólna, tenne, akkor ezt a tüzet azonnal KŐVETÉSBE fordítják, és minden áron pusztítani akarják, akár “halálra kövezni” azt, aki rávilágít, tudati fényt vet aljas hátterükre, “atyjukra”, tévelyedettségükre, a hazugságokra, tévképzetekre, mely életüket irányítja és ezáltal a kollektív tapasztalást is nagy részben teremtik számunkra, avagy ők maguk az eltérítők e tekintetben !!

Ezért ne is próbáld őket meggyőzni. Amíg ŐK maguk nem értik meg, nem fogják fel, hogy miféle börtönben sínylődnek, és KI irányítja életüket, addig NEM fognak neked igazat adni, vagy az EGYetemes Igazságokat felismerni, hiszen EL VAN MINDEN FÁTYLAZVA tőlük !!
Ha azt hiszed, hogy valamiféle felsőbbrendűségről meg alsóbbrendűségről beszélek, nagyon tévedsz. Én az Igazságról beszélek, és ez NEM az én igazam, hanem ahogy jó magam ki tudom fejezni saját esetleges korlátaimmal a Transzcendens Igazságát a földi tapasztalásnak. Ennek semmi köze az én emberi megnyilvánulásomhoz, személyemhez. Remélem, ez tiszta !!
A 9%: Ez az a csoportja az embereknek, akiket még UGYANÚGY BEFOLYÁSOL A KOLLEKTÍV TUDAT, csak számukra szivárványos cellákat festett, “Spirituális ébredő” felirattal… ja, és “Namaste!” természetesen. Hát ide aztán tódulnak a jó népek. Mindenki, aki lerezeg a 90% által képviselt energiákról, az egyszercsak ott találja magát ebben a csoportban. És továbbra is folyik a KÖVETÉS. Ugye? Csak most már nem a bibliát, meg annak gonosz “istenét”, a kitalált Jézus nevű gondolati formát avagy energiavámpirizmusra teremtett konténert (NEM összetévesztendő a Krisztussal, Körosztóssal!), hanem inkább Buddhista tanokat, keleti filozófiákat, Krsnát, gurukat, szentiratokat, ősi iratokat, megvilágosodott mestereket követnek…
továbbra is MEGKÉRDŐJELEZÉS NÉLKÜL !!

Ők mindenkit “szeretnek”, elfogadnak, mindenkinek megbocsátanak, az arcuk fényesen ragyog és mosolyog, majd’ kicsattan az energiától… és A HAMIS FÉNY SUGÁRZÁSÁTÓL. Mert őket sajnos UGYANAZON ÚR TÉVESZTETTE MEG, DE AZ Ő CELLÁJUKAT NEM A FEKETE ÁRNYALATAIVAL FESTETTE KI !!
Ők tipikusan a Hamis Fény képviselői… gyakran elvakultan, teszem hozzá. Ezért is hangoztatják, hogy fordulj a “fény” felé és hagyd a hátad mögött a sötétséget. Meg, hogy “ha nem foglalkozol vele, akkor az elmúlik, megszűnik”… egy FRÁSZT!
Ez a Teremtés meg nem értéséből és tudatlanságból fakad, mármint az efféle hazugságok és félrevezetések !!

Hozzáteszem, hogy nagyon sokan TÉVEDÉSBŐL vannak ebben a csoportban, és sokan csupán ÁTMENETILEG, amíg ki nem józanodnak a rózsaszínes mámorból, ami ideig-óráig egy működő életmód, megoldás illúzióját kelti. De hát NAGY MESTER A SZEMFÉNYVESZTÉS ÉS ILLÚZIÓ MESTERE. Nem kell félteni attól, hogy ő nem fejlődött az elmúlt néhány milliárd évben. Most “kiélvezhetjük” minden tudását. Itt… és most. Mindent megmutat !!
Az 1%: ez a csoport, úgy gondolom, hogy a piramis csúcsát képviseli, avagy KAPCSOLAT a Valós Teremtéssel, a Kozmosszal, az Univerzummal. Azaz, e nélkül a csoport nélkül “fejetlenség”, teljes káosz és pusztulás uralkodna a Földön. Nézd meg a mellékelt képeket, és gondolkodj el rajta, hogy miért hiányzik a piramis csúcsa, ami mellesleg tömör ARANY volt. Persze ehhez tudni kell azt is, hogy mi az arany valójában… miféle “megvilágosodott” fém, avagy alkímiailag mit is szimbolizál, minek az Univerzális szimbóluma !!

Nézd meg a csúcs nélküli piramist, melynek hiányzik az “1%-a”… vajon így piramis-e egyáltalán? Vajon így MŰKÖDHET-E egyáltalán? Vajon így EGÉSZ-e, EGYség-e egyáltalán? Vagy csupán egy csonka, pusztulásra ítélt valami?
Érted? És vajon MI az 1%, a piramis csúcsa? Csak nem az EGÉSZ piramis KÉPmása, fraktális EGYsége? Csak nem EGÉSZ az úgy MAGában is? Érted?
De ha elveszed ezt a csúcsot a piramisból, akkor MEGSZAKAD AZ ÉGI KAPCSOLAT! ELTŰNIK AZ A VORTEX, AZ A CSILLAGKAPU, AMI A VALÓS TEREMTÉSSEL ÖSSZEKÖT !!
Érted már, hogy miért pusztítja, bomlasztja 1000 éve a kígyó népe a MAGárt, a Baszkot, a Keltát, az Indián őslakosokat, és minden más csoportot, melyek EZT AZ 1%-ot képviselik?
Érted, hogy miért veszi a legnagyobb pusztító sötétség körbe azt, aki EBBE A CSOPORTBA tartozik szívében, lelkében?
Érted már, hogy MIÉRT NEM FÁRADHATSZ EL, ÉS MIÉRT NEM ADHATOD FEL, amikor a 99% sötétsége tombol a világban és pusztít?
ÉRTED MÁR, HOGY MIÉRT KELL BELSŐ NAPOD FÉNYÉT KISUGÁROZNI?
Bármennyire is sújtja emberi lényedet a környezet, az embertársaid ostorozása… TUDD, HOGY MIÉRT VAN EZ, ÉS ADJON EZ ERŐT !!

És akkor most még valami. Ezek a megoszlások, arányok a TE LÉNYED részei is, NEM csupán a külvilágé! TE is épp így megoszlasz. Hát mivé lesz lényed, ha az 1%-od feladja, engedi a 99%-ot felülkerekedni, az elme programozottságának, külső impulzusoknak megfelelni igyekszik?!
A TE 1%-od a SZÍVED maga, az a TE vortexed, csillagkapud a Teremtésbe. Ezen át érkeztél ebbe a világba, a Földi síkra. Ezen át érheted el a Forrást !!
Miért takarnád el sötét fellegekkel? Miért engednéd lényed 99%-ának, elmédnek, programozott altudatodnak, hogy irányítsanak, a tudati posvány fullasztó mélyébe csaljanak?
Az 1%-od nélkül, FEJETLEN HAL csupán lényed, mely sem úszni, sem élni nem képes, csupán bomlani, avagy a lassú pusztulás útját járni !!
SÜSS FEL NAP, FÉNYES NAP !!
HOZZÁD szóltam, mert tudom, hogy benned is rezeg ennek igaza, tudom, hogy fáradsz, és olykor elkeseredsz…

DE TUDD, HOGY MINDENNEK OKA VAN! SEMMI SEM TÁNTORÍTHAT EL ATTÓL, HOGY A PIRAMIS CSÚCSA LÉGY !!
ANNAK SZÜLETTÉL, és TE EGÉSZ vagy a 99% nélkül is !!
TE MAGOD VAGY AZ ÉLET FORRÁSA !!
Ne engedd, hogy megtévesszen a sok KÉPTELENmás !!
LÉGY ÖNMAGOD, ÉS TEDD ODA MAGAD, MERT EZÉRT VAGYUNK ITT… ÉS MOST !!
RAGYOGJ !!

Szívből áradó szeretettel, Tudatfodor


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése