2016. szeptember 30., péntek

A tudatos emberek a társadalom leprásai. / Egyetlen igazság létezik, a szeretet. -VNTV-

A tudatos emberek a társadalom leprásai. 

 

Mit érdemel az a bűnös, aki nem engedelmeskedik tovább, aki nem hagyja tovább, hogy programozzák, aki nem nézi a megtévesztő híreket, aki nem veszi és eszi a mérgeket, aki nem szedi be a gyógyszereket, aki nem vásárol szupermarketekben, aki nem veszi igénybe a bank szolgáltatásait, aki nem fogadja el az állam által felkínált szolgáltatásokat? Miféle ember az a társadalom számára aki kívül marad a normákon, a mintákon, aki tudatosan azt választja, hogy fittyet hány a tömeghipnózisra és önfenntartóvá, öngyógyítóvá válik, aki felébreszti és használja kreatív képességeit és nem kérve többet a hatalom kiszipolyozó rendszeréből, biztosítani tudja önmaga, s családja számára a megélhetést?
Jakab István , Horányi Ágnes




 -VNTV-

 

 Egyetlen igazság létezik, a szeretet. 

 

 Létezik-e olyan nézőpont, ahonnan a dolgokat szemlélve mindenki igazsága egy, ahonnan mindnyájan ugyanazt a valóságot látjuk? Az igazság-érzetünk folyamatosan hajt minket a végső igazság megismerésére, mindemellett a saját igazunkat körömszakadtáig védjük. Amíg nem látjuk a valódi igazságot, addig nem is élhetjük azt. Ehhez azonban új látásmódra van szükség.

A Kombucha Napokon közösen, egy kicsit mindig közelebb kerülünk ennek az igazságnak nemcsak a megértéséhez, hanem a megérzéséhez, megéléséhez is. Minden út ugyan oda vezet, ahol egyszer csak minden-mindennel összeér. A világot, a jövőt, a jelen pillanatoddal a „MOST”-ban teremted. A Kombucha Nap egész napos rendezvényén most is olyan programokkal, előadásokkal kedveskedünk, ahol hangolódni, finomodni tud a gondolkodás, ahol a test-lélek-szellem mindegyike egészséges táplálékot kap. A Kombucha Napon olyan magokat vetünk, amik bárkiben, akiben jó táptalajra lelnek, élhető, békés, szeretetteljes és egészséges világot teremtenek.
Jakab István , Horányi Ágnes


 

http://www.vntv.hu

 

VNTV - VIVA NATURA TELEVÍZIÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése