2019. május 12., vasárnap

"A Schumann" rezonanciáról:



Mostanában nincs olyan ember a Földön, aki nem érzett valami furcsa és megmagyarázhatatlan fizikai tünetet, amitől kényelmetlenül érzi magát.
Sokan nem értik, miért történik ez, és néhányan az orvoshoz mennek, akik aztán rendre megállapítják, hogy nincs semmi baj velük. Az orvosok viszont realizálják, hogy eddig nem ismert pszichoszomatikus esetek jelennek meg.
Tudományos bizonyíték van arra, hogy valami történik a bolygón, és ez a bizonyíték egy olyan orosz weboldalról származik, amely a Schumann rezonanciát követi.

A Schumann-rezonanciák globális elektromágneses rezonanciák, amelyeket a földfelszín és az ionoszféra által kialakított üregben lévő villámcsapások generálnak és mozgatnak. ”
A tudományos eredmények azt bizonyítják, hogy valami zavarja vagy megrázza a bolygón az elektromágneses frekvenciát.
A Schumann rezonanciáját évezredek óta 7,83 Hertz-ben, vagy "tüskékben" mérjük, attól függően, hogy hány vihar van a bolygón. 2012 óta folyamatosan emelkedik, az 5D-be való átlépéshez állandósulnia kell a 100Hertzes értéknek.
Az orosz honlap az egyetlen olyan nyilvános webhely, amely a jelenlegi Schumann-ingadozásokról szóló napi adatokat kontrollálva adja ki.


VIDEÓ:

Föld rezgés - 7,83 Hz (Schumann rezonancia)

 

 



Hogyan hat a Schumann rezonancia az emberi testre?

Ahogy egy lélek beleolvad egy emberi testbe és megszületik, egyben összeolvad a Föld tudatosságával és energetikai struktúrájával.
Annak érdekében, hogy szinkronban maradjon a bolygó összetételével és frekvenciáival, az emberi testnek van egy automatikus javító rendszere, amely szükség esetén újra kalibrálja azt a környezetéhez.

Sajnos a Föld mágneses frekvenciáinak egy- egy kitörése, képes energetikai blokkokat okozni az aura mezőben, ami a fizikai test rendkívül alacsony vagy stagnáló frekvenciáját okozhatja.
A magasabb frekvenciák kitörése jó hatással van az emberi aurára mindaddig, amíg mérsékelten történik. A fizikai test frekvencia növekedésének spirituális és metafizikai magyarázata szerint, minél nagyobb a frekvencia, annál kevésbé sűrű a valóság, amelyet az ember megtapasztal.
A cél az, hogy átalakítsuk a sűrű valóságot úgy, hogy egyesítsük az emberiséget egy szeretet alapú magasabb tudatosságba, miközben fizikai testükben is létezünk.
Ez csak akkor érhető el, ha felszabadítjuk a múlt és a gyermekkor azon energia blokkjait, amelyek megrekesztenek a betegség és sűrűség ismétlődő illúziójának megteremtésében.
Az energia blokkok megszüntetése lehetővé teszi, hogy a fizikai test harmonikusan rezegjen a bolygó frekvenciájával, és egészséges energia áramoljon a testen belül, megakadályozva az öregedést és a betegségeket.



Ha a testben lévő víz elkezd rezonálni a "tüske" frekvenciájával az sok kellemetlen tünetet okozhat, de egyben azt is bizonyítja, hogy valami valóban történik bolygónkkal és tudatunkkal.

A leggyakoribb tünetek a következők:

o Forró hullámok - mivel a test magasabban rezonál, ez hőt termel
o Homályos látás, szédülés

o Szabálytalan vagy ugráló szívverés
o Megmagyarázhatatlan fájdalmak, amelyek elhúzódhatnak, vagy titokzatosan jönnek és mennek
o Csengetés egy vagy mindkét fülben. Magas frekvenciák, harmonikus tónusok és / vagy néha átmeneti süketség
o A hangulati ingadozások érzelmi blokkokként felszínre jönnek, megoldódás végett
o Extrém fáradtság vagy szélsőséges energiarobbanások attól függően, hogy milyen típusú frekvenciát tapasztalt meg az adott időben, és hogyan kezeli azt a személyiség.
o A megnövekedett intuíció, a tudás megismerése vagy a dolgok emlékezetének megismerése, amelyek a nehézségeken át vezetnek, és a hatodik érzékszervi képességek (érintés, íz, érzés, hallás és látás)
o émelygés
o Influenzaszerű tünetek
o A belek problémái
o Extrém éhség vagy az éhség hiánya - más, mint a szokásos
o Szorongás és fokozott harc vagy lebegő érzés a testben

Ha ezek a negatív hatású tünetek állandósulnak, anélkül, hogy a személy tenne bármit is az aklimatizálódása érdekében, akkor úgy érezheti, mintha influenza vagy vírusos fertőzése lenne.
Ha valaki nem gondoskodó, nem együtt érző vagy egyáltalán nem gazdag lelkiekben, akkor ezek a frekvenciák irritálják és zavarják, és ezért valószínűleg nem képes integrálni sem. Az alacsony rezonanciájú embereket zavarja a környezetükben található magas rezonanciájú személyek jelenléte. Ezt most sokan megtapasztalják, a minket már nem segítő kapcsolatok felbomlása miatt. Ez kiterjedhet a magánélet és a munkahely területére egyaránt. Az alacsony rezonanciájú, az energiára nem nyitott egyéneknél, az egyre magasabb energiák érkezése, a rezonancia különbség miatt jelentős súrlódást okoz, és ez komoly fizikai tünetekben nyilvánul meg. Maga az emelkedés-az energiákhoz történő folyamatos/lépcsőzetes alkalmazkodás is jelentősen megterheli a szervezetet, pedig ott a következő szinthez viszonyított különbségek elenyészőek ehhez képest. Így az ilyen típusú emberek alacsony frekvencián maradnak, és nem részesülnek a bejövő energia hullámok nyújtotta áldásokból.
A fizikai testük működésében fennakadások lehetnek, mert nem képesek a bolygó frekvenciájával összhangban megnyilvánulni.


Hogyan akklimatizálható a test, hogy befogadja a magasabb frekvenciákat ?

Sok lehetősége van annak, hogy segíts magadnak alkalmazkodni az új energiákhoz, íme néhány:

• Meditáció - nem az a fajta meditáció, amelynek során asztrális lényekkel kapcsolódsz, vagy testen kívüli tapasztalatot szerzel. A béke, és a légzés-meditáció a legjobb, amikor az energia áramlásra fókuszálsz .
• Földelés - csupasz talpakkal a földön, a természetben töltött idő, tengeri sófürdők, úszás, földelt ételek fogyasztása.
• Kérd meg a magasabb énedet (magasabb én / Forrás / Belső vezetők), hogy segítsen az akklimatizációban, különösen, ha fizikailag szenvedsz.
• Igyál sok friss tiszta vizet. Fontos, hogy fluorid mentes legyen!
• Pihenés - a testnek szokatlan képessége van arra, hogy újra indítsa önmagát, miközben alvó vagy pihenő állapotban van.
• Szeresd magad és gondozd a tested.
• Gyengéd edzés – mozgasd az energiát, hogy elengedjen blokkokat és a megfelelő energiaáramlást elősegítése.
• Teljes kiőrlésű ételek - a feldolgozott vagy GMO-élelmiszerekkel szemben.
• Masszázs
• Figyelj és halld meg a tested üzeneteit és tedd azt, ami jó érzéssel tölt el

Hogyan kell olvasni a Schumann rezonanciát?
Azok, akik érzékenyek az energiára, amikor nagyon furcsán érzik magukat, megnézik a táblázatot, hogy lássák, éppen „hullám” érkezik e.
Az orosz honlap Schumann rezonancia képernyő képén a bal oldali tengelyen a Hertz, az alsó tengelyen pedig a nap időintervalluma látható.
A felső tengelyen találjuk a dátumot. A zöld mező, az elektromágneses frekvencia normál impulzusait mutatja. Kimutatták, hogy a „fehér tüske” korrelál azokkal az emberekkel akik képesek érezni fizikai testükben az ingadozást.
Minél szélesebb a fehér sáv, annál hosszabb a hullám.
Mi mit jelent?
A frekvencia azt jelenti, hogy hány hullámciklus történik egy másodperc alatt.
1 Hz. 1 ciklus / másodperc, 40 Hz. 40 ciklus / másodperc.
Az amplitúdó a rezgés nagysága mutatja milyen nagy a hullám. A diagram a frekvencia változását Hz-ben mutatja, az amplitúdót pedig a fehér szín használatával.
Logikusan arra következtethetünk, hogy az elektromágneses frekvenciákban fellépő nagy fehér színű kitörések hosszú ideig hatással vannak a fizikai testünkre!
Ezek az energiafrekvencia-robbanások segítik az emberiséget, hogy felébredjen a bűbájból, amelyben az alacsony frekvencia miatt megrekedtek.Segítenek, hogy megszabaduljunk a káosztól és a boldogtalanságtól.
„Mátrix” szinten a bolygón élő emberek 1% -a szeretné irányítani a bolygón élő emberek 99% -át.
Nekik nincsen tudatosságuk vagy képességük arra, hogy ezen a felfelé ívelő frekvencián áthaladjanak.
Végül azok, akik felemelik fizikai testük frekvenciáját a magasabb tudatosságukba, képesek lesznek felülmúlni, túlszárnyalni azokat, akik több szinten is kontrollálni akarják őket.
Új megértések, képességek és magasabb dimenziós kapcsolatok fognak létrejönni azok számára, akik képesek az alkalmazkodásra."


Forrás:


Mozgásban az Egészség , Facebook oldaláról: 


 https://www.facebook.com/Mozg%C3%A1sban-az-eg%C3%A9szs%C3%A9g-102061983518872/

 

Kapcsolódó anyagok  bővebben , erről a témáról: 

 

 https://femamv.blog.hu/2018/11/05/aktualis_scuman_rezonancia_elokep

 

http://boldognapot.hu/blog/foldanyank-szivverese-valtozoban-van-a-schumann-rezonancia-egy-magasabb-tudatossagba-emel-fel/ 

 

 https://szom.webnode.hu/news/schumann-rezonancia-es-a-tobozmirigy/







&

 

 EnigmaVilága :

Mi a helyzet az idővel, mérhetőek a változásai? Miért nem hallunk erről többet? A Föld Schumann rezonanciája igen fontos adat, a katonaság is használja ezt, mint egy megbízható referenciát. 

 

Fogy az időnk? ...avagy a felgyorsulásának a jelensége (EV)

 

 

 
Közzététel: 2019. jún. 6.

 



***

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése