2013. december 1., vasárnap

Egy houstoni antropológus megcáfolhatatlan bizonyítékot tárt fel arról, hogy az írott történelem tévedésen alapul.





Olyan jégkorszak előtti, fejlett emberi fajoktól származó bizonyítékokat találtak világszerte, amelyek megkívánják a múlt azon tudományos felülvizsgálatát, amely a fejlett technológiák és kultúrák társadalmainak a leírásával foglalkozik.


Dr. Semir Osmanagich, houstoni antropológus, a Boszniai Archeológiai Parknak, a világ legaktívabb régészeti lelőhelyének alapítója, kijelentette, hogy megcáfolhatatlan tudományos bizonyítékai vannak olyan fejlett technológiákkal rendelkező, ősi civilizációkra, amelyek nem hagynak számunkra más választást, mint hogy megváltoztassuk az írott történelmet. A világszerte megtalálható építmények kormeghatározása meggyőzően bizonyította, hogy azokat egy több mint 29 000 éves (tehát huszonkilencezer éves) fejlett kultúra építette.

http://2.bp.blogspot.com/

„El kell ismernünk, hogy több mint 29 000 évre visszanyúló, fejlett civilizációk alapvető bizonyítékainak vagyunk a szemtanúi, és hogy azok társadalmi osztályainak vizsgálata a civilizáció- és a történelemfejlődés értelmezésének az újragondolására kényszeríti a Világot.” – magyarázza Dr. Semir Osmanagich. „A perdöntő adatokat a Boszniai
Piramis helyszínén 2008-ban mutatták ki és még ugyanabban az évben több független laboratórium is megerősítette radiokarbonos kormeghatározással, hogy a lelőhelyek 29 400 évre datálhatók, minimum +/-400 év.”

A 29 200 +/-400 éves radiokarbonos kormeghatározó teszteket az Ukrajnai Kijevi Radiokarbonos Kormeghatározó Laboratórium végezte a Boszniai Piramis területén talált szerves anyagon. Dr. Anna Pazdur a lengyelországi Sziléziai Egyetem fizikusa jelentette be elsőként a hírt a 2008 augusztusában Szarajevóban tartott sajtókonferencián. Dr. Mona Haggag az Alexandriai Egyetem Ókori Régészetének professzora ezt a felfedezést „a világ- és az európai történelem új fejezetének” nevezte”. A Boszniai Archeológiai Parkban a 29 000 éves C14-es keltezést a piramist kívülről burkoló anyagréteg belsejéből nyert szerves anyagdarabból kapták. Ezt követte egy olyan mintadátum, amelyet a 2012-es ásatási időszakból kaptak, melyet a 24 800 éves beton felett elhelyezkedő anyagból nyertek, ami azt jelenti, hogy ennek az építménynek a megépítése majdnem 30 000 évre nyúlik vissza.
„Azok az őskori emberek, akik ezeket a piramisokat építették, ismerték a frekvenciák és az energiák titkait. Ők valaha arra használták ezeket a természetes erőforrásokat, hogy technikai eljárásokat fejlesszenek ki és a világon soha nem látott léptékben vállalkozzanak az építkezésekre.” – mondja Dr. Osmanagich. A bizonyítékok világosan kimutatták, hogy a piramisokat ősi energiagépekként építették, amelyeket rácsatlakoztattak a föld energiahálójára, amely energiát szolgáltatott részint a gyógyításhoz, részint gépi erőhöz.

http://i285.photobucket.com/

Az ősi Amerikával foglalkozó történészeknek is van olyan híre, amely éppen annyira bámulatosak, mint a világ távoli szegletében talált dolgoké. Például a Rockwall felfedezése a Texasi Dallas közelében csak egy példa arra, hogy hogyan is vizsgáljuk felül az ősi misztériumokat azért, hogy többet tárjanak fel a múltról, éppen az Egyesült Államokban. A H2 (History 2) csatorna Az ősi Amerika felkutatása című népszerű sorozata nemrégiben filmre vett egy epizódot a Rockwall-ról, amelyet majd később fognak leadni az év folyamán. A Texasi lelőhely egy komplex és hatalmas fal, amely 10 mérföld átmérőjű, s több mint 20 000 évvel ezelőtt építették, s hét emelet magas termőfölddel borították be a föld alatt. A kérdés, hogy mi által építették ezt a szerkezetet és milyen célból, s ami a legfontosabb, hogy segíthetné nekünk eme ősi civilizációk által hátrahagyott tudás a jövőnk formálásában?
A hajdan volt civilizációk újonnan feltárt és felfedezett nyomai lázba hozzák az emberiség eredetéről szóló ösztönös kíváncsiságot, miként azt a fősodrású médiában és tévében megjelent legutóbbi tudósítás is tükrözi. A National Geographic 2013 novemberében kiadott A 100 legnagyobb leleplezett misztérium és felfedezett ősi civilizáció című kiadvány a következőt mondja:
„Néhány kultúra olyan misztériumokat hagy hátra maga után, amelyek zavarba ejtik azokat, akik utánuk következnek, a kövek felállításától a kódolt kéziratokig olyan bizonyítékokat, melyek megmutatják, hogy az ősi embereknek ténylegesen mélységes céljaik voltak.”
Az előre gondolkodó tudósok továbbra is nyomoznak a múltunkból származó tudás után, amely hasznos a szebb jövőnk kialakítása szempontjából. Az Eltitkolt archeológia című könyv szerzője, Michal Cremo, elméletbe foglalta, hogy a fejlett Homo Sapiens tudományát a tudósok eltitkolták, illetve szándékosan figyelmen kívül hagyták, mivel az ellentmond az emberi eredet jelenlegi nézőpontjának, amely nem egyeztethető össze a domináns paradigmájával. Cremo munkájának gerincét úgy határozhatjuk meg, mint „hasznos tananyagot, amely feltárja azon kérdéseknek a széles körét, amelyek lefedik a tudásátadás aspektusait, és bizonyosan provokatívak a tanteremben”. Akadémiai lapok százai bírálták, s méltatták széles körben.

http://upload.wikimedia.org/

A kelet-törökországi Gobekli Tepe
Az eredmények egyértelműen jelzik, hogy a hasonlóan fejlett emberi civilizációk jelen voltak a történelem folyamán szerte a nagyvilágban abban az időben. Példa erre a kelet-törökországi Gobekli Tepe, amely 10-20 méteres sugarú roppant megalitikus kőkörök hatalmas komplexuma, amely nagyobb mint a jól ismert brit Stonehenge. A Gobekli Tepe-ben végzett ásatások 1995-ben vették kezdetüket, és megállapították, hogy legalább 11 600 évre nyúlik vissza a szénizotópos kormeghatározás szerint. Dr. Klaus Schmidt, német régész a Németországi Archeológiai Intézet (Berlin, Németország), a német Heidelbergi ArchaeoNova Intézet támogatásával, vezette a török lelőhelyen lévő, nemrégiben felfedezett, történelem előtti megalitikus kőkörök ásatásait.

„Gobekli Tepe egyike a világ leglenyűgözőbb neolitikus lelőhelyeinek.” – állítja Dr. Klaus Schmidt. Azonban, ahogyan a legutóbbi interjújában kifejti, a régészeknek muszáj szorosan együttműködni az összehasonlító vallástörténet, az építészet, a művészettörténet, a kognitív és fejlődési pszichológia szakembereivel, a társadalmi hálót alkalmazó szociológusokkal, és másokkal.

„Ez a legkorábbi, nagyméretű letelepedett közösségeknek, azok átfogó kapcsolatépítésének, valamint a világuk közösségi összhangjának, s talán még első megszervezett vallásaiknak és a kozmoszt mintázó, szimbolikus ábrázolásainak a bonyolult története.” – tudósította Klaus Schmidt.
A megalitikus építményeken túlmenően, olyan ábrázolásokat és a véseteket is felfedeztek, amelyek a történelem előtti idők olyan állatait örökítik meg, mint amilyenek a dinoszauruszok és más vadon élő állatok. Az 1995-ben megkezdett ásatási munkálatok óta, 4 kört tisztítottak meg részlegesen, viszont úgy vélik, hogy legalább 50-re rúg a föld alá rejtett körök száma. Ezek a hatalmas monolitok, amelyek 7 méter magasak és 25 tonnát nyomnak Gobekli Tepe-ben, éppen annak a területnek a szívében találhatók, amelyet mi a civilizáció bölcsőjeként tartunk számon. Ez a felfedezés újfajta iránymutatóul szolgál a föld és az ősi civilizációink valódi történelméhez.
„Archeológiai kutatásunk célja nem csupán az, hogy minden megalitikus kört feltárjunk, hanem hogy megpróbáljuk felderíteni a rendeltetésüket.” – tette hozzá Schmidt.


http://consciouslifenews.com/

A boszniai piramis jelenleg a 8. évében jár: Fejlett civilizációk bizonyítéka több mint 30 000 év távlatából

A bosnyák Piramisok Völgyében jelenleg nyolc éve folynak ásatások 6 négyzetkilométeren a Szarajevótól 40 kilométerre, északnyugatra található Visoko-i folyómedencében. Ez (a Piramisok Völgye) négy olyan ősi piramisból áll, amelyeknek mérete háromszor akkora, mint a Gizai Piramisé, valamint magában foglal egy kiterjedt föld alatti piramisalagút-komplexumot is, s továbbra is új felfedezéseket tesznek minden évben, amelyek bizonyítékokkal szolgálnak a Földön élő emberiség sok tekintetben eltérő történelmére. A Nap kolosszális piramisa 420 méterre emelkedik a magasba és több millió tonnát nyom. A Gizai fennsíkon található Kheopsz (Khufu) Nagy Piramisával összehasonlítva, amely 146 méter magas, a Bosnyák Piramisok a bolygónk legnagyobb és legidősebb ismert piramisai. Amióta a kutatások megkezdődtek Boszniában, Dr. Osmanagich meghökkentette a tudományos és régészeti közösséget azzal, hogy a világ minden részéből, egy mérnökökből, fizikusokból és kutatóból álló interdisziplináris csapatot hozott össze a terep nyitott és átlátható kutatása érdekében, amely megpróbálja feltárni ennek a piramiskomplexumnak a valódi mivoltát és célját.

Ez a régészeti projekt egy másik jelentős felfedezést is tett idén a Ravine-ként ismert piramisalagút komplexumban. Miközben a csapat a Nap Piramis irányába alagutat vájt mélyen a hegygerinc vonalában, hét megalitot fedezett fel. Augusztusban egy hatalmas, 25 000 kg-ra becsült követ találtak megközelítőleg 400 méterre a labirintusban. „Ez egy roppant jelentős felfedezés.” – kommentálta Moon. – „Itt van nekünk egy óriási kövünk, amelyről elképzelhető, hogy egy épített kerámia, amit több százezer tonna anyag alá temettek el.” – Műalkotások sokaságára bukkantak azokban a kapcsolódó alagutakban, amelyek a lelőhelyre vezetnek, s amelyek kőre festett képmásokat, műtárgyakat és hieroglifasorozatokat vagy olyan ősi szövegeket tartalmaznak, amelyeket az alagútfalakra véstek.

Dr. Osmangich nyomatékosítja, hogy itt az ideje annak, hogy szabadon megosszuk a tudást, így érthetjük meg a múltunkat és így tanulhatunk belőle.

„Ideje, hogy nyitottá tegyük a gondolkodásunkat az eredetünk valódi mivolta és az egymást megsemmisítő civilizációk rombolása iránt. Küldetésünk nem más, mint újra összekötni a tudományt a spiritualitással annak érdekében, hogy fajként fejlődhessünk, és ez megköveteli a közkinccsé tett tudás tiszta ösvényét.”

Szívesen látják a látogatókat a bosnyák Piramisok Völgyében, és annak Alapítványa önkéntes programokat kínál minden egyes ásatási szezonra júniustól szeptemberig.

To hear Dr. Sam’s interview on Lost Knowledge go to: http://theilluminatinetwork.com/2013/09/lost-knowledge-3773/

For more on the Bosnian Pyramids go to www.icbp.ba.

Forrás: http://www.wakingtimes.com/

Fordította: Száraz György

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése