2022. november 4., péntek

KÖZÖSSÉGIMÉDIA-KÍSÉRLET: Ki áll valójában az új világrend tervezői mögött? Kik akarják kiborgokká alakítani az embereket? Minderre választ kaptok ebben a videóban:



 

 Röviden: Elon Musk emberségesebb mint a Gates vonalbeli közösség. Míg előbbi személy, embereket szeretne a Marsra juttatni, az utóbbi megritkítaná az emberiséget. Míg Zuckerberg bezárná az emberiséget egy virtuális világba, addig Musk, szabaddá tenné őket! Míg a Harari félék kísérleteznének illetve , átalakítanának bennünket. Addig a Musk félék békén hagynának minket.... Lényeg a lényeg :) : Elonnak emberkre van szüksége egy másik planétán, tehát más elképzelései vannak a jövővel kapcsolatosan. Míg a Gates félék megszabadulnának az emberiség nagy részétől, hogy a kisebb de szerintük hasznosabb milliomos réteg uralkodhasson, elit környezetben.Tehát, nekik csak nyűg a sok ember, ahogy a Schwab féléknek is.... nekik a gépek az elsők, nekünk meg nem! Nem mindegy az sem: szimbiózisban élünk, vagy a paraziták falnak fel.... a gépek addig hasznosak , míg kiszolgálják az embereket. Mikor már a gép irányít, adott esetben döntéseket hoz felettünk, onnantól az ember már hátrányba kerül. Ergo, a "világHÁTTÉRhatalomnak" is kevesebbet ér! És mivelhogy, akármilyen furcsán is látszik de a TERMÉSZET részese a gép, a robot, az MI. a mesterséges Intelligencia, hisz volt honnan "kialakulnia". Nevezzük tervezŐ-alkotásának vagy egyesek megelégednek a "véletlen egybeeséssel" is. Tehát, ezek a törvényszerűségek rájuk és ránk is ugyanúgy hatnak: Mégpedig, azok a bizonyos " életmódbeli kölcsönhatások": https://hu.wikipedia.org/wiki/Popul%C3%A1ci%C3%B3k_k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1sai

 «« M »» ®

1 megjegyzés:

  1. http://www.leleplezo.hupont.hu/160/venus-project-szlimak-hajnalka ... https://informatialibera.ro/hu/intrakorporalis-testen-beluli-nano-halozat/ ???

    VálaszTörlés