2013. január 26., szombat

ZEITGEIST HUNGARY


Ne engedelmeskedj nekik és leállítod őket. És a legjobb formája az engedetlenségnek a szeretet. Minden problémát szeretettel kell megközelíteni. Ahelyett hogy engedelmesen követed az utasításokat, parancsokat, és ahelyett hogy mi az önös érdeked, és mi a jelenlegi jogod. HA A VEZETŐD el akar küldeni háborúzni, mond: NEM, Uram! én nem szeretnék megölni más embereket és azok gyermekeit. --Neked menned kell és fejleszteni magad.

Azt mondják majd, gyáva vagy a hadsereghez, de ez nem így van. Mert sokkal könnyebb harcolni elvekért mint azokat felül nőni. Sokkal bátrabb ember leszel, mert felállsz a helyes dolgokért, és a hatóságot arcon köpöd. Értsd meg hogy egyek vagyunk, és a kulcs az igazi változáshoz és az egység a világban a szeretetben, öszefogásban rejlik.

“A háborúmentes világ úttörői azok a férfiak és nők, akik megtagadják a katonai szolgálatot.” -Albert Einstein

A forradalom nem jönnie kell... FORRADALMAT MOST!

“Amikor leteszel arról, hogy alkalmazd az erőszakot, elkezdesz játszani a rendszerrel. A rendszer már irritálni fog: húzza a szakállad, megfricskázza az arcod, hogy harcra késztessen. Mert egyszer már erőszakos voltál, és tudják hogyan kell kezelni téged. Egyetlen dolog amit nem tudnak kezelni, az az erőszakmentesség és a humor.” -John Lennon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése