2016. július 6., szerda

David Icke a holografikus univerzumról, a fősodratú médiáról, a rezgésszint változásáról.....

***

David Icke a holografikus univerzumról:

 

 

 Luke Rudkowski interjúja David Icke-al, melyben a valóság holografikus természetéről beszél, és hogy honnan származik az összeesküvés, a brazíliai ayahuasca élményéről, Eben Alexander amerikai idegsebész halálközeli tapasztalásáról és Leonardo da Vinci-ről is.

 

Hologramuniverzum:

http://www.csillagaszat.hu/hirek/ko-korai-vilagegyetem/ko-kulonleges-elmeletek/lehetne-e-vilagegyetemunk-egy-hologramuniverzum/

 

***

 

A fősodratú médiáról

 egy fontos észrevétel: - David Icke (HUN SUB)

 

 

Sokan tudjuk már, hogy a fősodratú média hamis és félrevezető. De amit David elmond, az egy nagyon fontos megállapítás, hogy világszerte a több ezernyi televíziós csatorna közül egyik sem foglalkozik őszintén azzal a kérdéssel, hogy mi ez a világ, merre tartunk, kik vagyunk!
Most, hogy az emberi létezés óriási válságát éljük, nem az lenne a legfontosabb dolog, hogy naponta ezekről a témákról (is) beszéljenek? Úgy tűnik nem!
Már ebből az egy dologból rá lehet jönni, hogy egy mátrixban élünk.
Egyáltalán miért is van a világban tele-VÍZIÓ?
Egy IGAZI világban mi szükség lenne erre?
És a közismert „értelmiségiek" akikre talán jobban odafigyelnek az emberek - néhány kivételtől eltekintve - soha nem hangoztatják nyilvánosan, hogy elég volt ebből, még statisztálnak is ehhez.
Miközben nap mint nap az emberekre zúdítanak végtelen mennyiségű semmitmondó műsorokat, álvalóságshow-kat, énekeskutató műsorokat, végeláthatatlan sehova sem vezető és megosztó politikai vitákat, töménytelen mennyiségű erőszakot és vért, és szexet, mindenféle vágyakat és élvezeteket népszerűsítő műsorokat, hogy a kisgyerekként kezelő ostoba fogyasztóvá degradáló reklámokról már ne is beszéljünk.
Képzeld csak el, mekkora anyagi és emberi erőforrást kell használni, hogy ezt működtetni lehessen! Milliónyi ember azon dolgozik, hogy kitalálják és megcsinálják ezt a szellemi megnyomorítást. A legszebb az egészben, amikor néha arról kérdeznek „szakértőket", hogy vajon miért van egyre több szegény, beteg, kiábrándult, drogozó, depressziós ember és hasonlók. Miközben a tévé segítségével rövid időn belül lehetne emelni a kollektív tudatosságot. Sajnos ennyire képmutató az egész média és vele együtt ilyenné vált az egész társadalmi rendszerünk.

Felhasznált interjúrészletek:
Take It To Your Heart - Jo Conrad (kérdező) - 2012
Living in the Matrix and Creating New Realities - Alan Steinfeld (kérdező) - 2012

_________________________

Forrás: 

 

Végtelen Tudatosság

 

***

 

A rezgésszint változás:

 

 

A régi uralmi rendszer összeomlik. Elkeseredetten játssza ki utolsó kártyáit, próbálva egy olyan hatalmi felépítményt megtartani, aminek esélye sincs a túlélésre. Gyermekeink és unokáink nem fognak orwelli államban élni, nem fognak globális fasiszta parancsuralomban élni, nem fognak!


https://www.facebook.com/sevaster1

sevaster1

 

Kapcsolódó téma:

 http://boldognapot.hu/blog/holografikus-univerzum-2/ 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése