2015. május 30., szombat

FÉNY AZ AGYBAN / SOLAR REVOLUTION

NÖVEKVŐ NAPTEVÉKENYSÉG ÉS KREATIVITÁS...?



A SOLAR (RE)volution, világhírű német biofizikus Dieter Broersnek a meggyőződése, hogy rendkívül sok tudományos bizonyíték mutat arra,hogy komoly összefüggések vannak a növekvő naptevékenység és a kreatív, szellemi és lelki képességek tudati fejlődése között.
Az emberiség a közepén van egy drámai naptevékenység növekedési folyamatnak, melyek képesek az megzavarni a Föld geomágneses mezejét, és ennek eredményeként a bolygó globális ökológiai rendszerét. Broers, azonban úgy látja, ez nem egy közelgő apokalipszis előszele, hanem inkább az emberiség hajnala... ami egy új korszakot hoz a Föld történetében.
A különböző tudományágak kutatásai, azt mutatják, hogy a növekvő naptevékenység hordozza magában azt a potenciált, hogy növeljék az agy kapacitását és bővítse az elménket oly módon, amit csak kevesen tudtak még elképzelni. Az emberi képességek rendkívüli fejlődés előtt állnak,úgy mint a - telepátia, jövő érzékelés, rendkívüli intelligencia hányados növekedés - hamarosan teljesen elfogadott és természetes megoldás lesz azt a globális társadalmi és gazdasági válságra... amin a világ éppen keresztül megy.
Kétségtelen hogy a gondolkodásmódunk az érzelmi kommunikációnk a valóság érzékelésünk egy drasztikusan változáson megy keresztül az elmúlt években. Dieter Broers megerősíti ezeket a változtatásokat amelyek csúcspontján végül megjelenik egy újfajta tudatosság és harmónia a Földön. Az emberiség egy evolúciós ugráson megy keresztül , mondja Broers..és a folyamat már elkezdődött.

https://www.facebook.com/pages/BioEnergy-Life-Center-Budapest/269821469785464?ref_type=bookmark

http://sungazing.webnode.hu/
"Ha képesek vagyunk uralni a Tudatunkat, tudjuk irányítani a sorsunkat és a boldogságunkat. "

A fényt nyugodtan nevezhetjük világosságnak is, világosságnak mely átszűrődik a sötétségen, a butaságon, a kétségbeesésen és a betegségen.

MINDEN EMBERBEN, MINDEN TEREMTETT DOLOGBAN BENNE REJLIK. - azért rejtőzik, mert csak akkor fedezhetjük fel, amikor ÉL BENNÜNK A MEGISMERÉS VÁGYA - és nélküle hogy tudatosodna bennünk, hogyan lenne képes segíteni, éltetni lényünket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése