2015. december 14., hétfő

PIRAMISOK – MEGDŐL A TÖRTÉNELEM?

Kiderült, hogy a legrégebbi ismert piramist, Hun-Magyarok építhették. Már korábban is hallhattunk róla, hogy a piramisban Székely-Magyar rovásírások voltak.

Azonban most már szinte biztos, hogy az elődeink építhették. 









A 34 ezer évesre saccolt Boszniai Nap Piramisban, Székely-Magyar rovásírással írott feliratokat találtak még korábban a Szláv kutatók. Mostanra azonban azonosították az írásokat, és a kutatók megerősítették, hogy teljesen megegyezik, a ma is ismert Székely ABC jeleinek vonásaival. Ez pedig egy hatalmas felfedezés lehet a történelem szempontjából. (természetesen csak akkor, ha azt -valamilyen érdekek mentén – nem próbálják meg ismét eltitkolni a világ elől)
Nemsokára megkezdik a vizsgálatokat, amik segítségével még többet megtudhatunk a piramisról, és a benne található rovásírásokról, azonban sokan attól félnek, hogy az eredményeket majd elhallgatják.
Reméljük, hogy nem lesz így, hiszen ha kiderülne, hogy mi is építettünk piramist, akkor az megváltoztatná a történelmünket.





Az elképesztő az egészben, hogy a Hun-Magyar piramis 30 ezer éves lehet a kutatók szerint, ezzel pedig ez a piramis számít a legidősebb piramisnak. A Gízai piramisok, is maximum 5-10* ezer évesek lehetnek, és az egyiptomi piramisoknál is idősebb a Boszniai Nap Piramis. Ráadásul ezzel a Székely rovásírás is az egyik legidősebb rovásírássá válna.
Ma hivatalosan a legősibb írás Mezopotámia területéről származik, legalábbis a tudomány ezt mondja. Viszont ez a Székely rovásírás, az említettnél is régebbi, ezzel pedig nem csak az derülne ki, hogy mi lehettünk az eddigi legrégebbi piramis építői, de a Székely rovásírás válna a legősibb írássá.
Ezért is félnek annyira attól, hogy esetleg elhallgatják majd ezeket a felfedezéseket, hiszen azzal átalakulna a történelmünk is.
Kíváncsian várjuk a kutatások további eredményeit, és reméljük, hogy nem hallgatják el a történelmünket.





Forrás:http://adatlistazo.hu/2015/

http://adatlistazo.hu/piramisok-megdol-a-tortenelem/ 

* = Módosított tartalom! (  kb. 10 ezer éves ) / pl:  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/05/az-okori-egyiptomi-civilizacio-tobb.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése