2020. január 1., szerda

Nézőpontok: Optimista, realista vagy pesszimista? (Teszt.)




OPTIMISTA, PESSZIMISTA vagy REALISTA vagy? [SZEMÉLYISÉGTESZT] - [TOP 10] ÉLETHELYZET:  (TESZT.)


Videó: 



 1. Belépsz egy kávézóba, de hatalmas a sor. Mit teszel? A. Belépsz a sorba, mert abban bízol, hogy gyorsan halad majd. B. Megpróbálod megbecsülni, hogy meddig tarthat a kiszolgálás és ha túl hosszúnak ítéled tovább állsz. C. Azonnal kimész, mert úgy érzed, hogy sosem jutsz sorra. 

2. A főnököd behív az irodájába. Mire számítasz? A. Végre előléptet. B. Reméled, hogy nem kapsz plusz munkát. C. Biztos vagy benne, hogy ki akar rúgni. 

3. Egy általad nem kedvelt előadó kiad egy új dalt. Hogyan reagálsz? A. Meghallgatod, bízol benne, hogy ez most végre jó lesz. B. Meghallgatod, hátha tetszik, ha mégsem, akkor legalább tudod és többet nem pazarolod rá az időd. C. Eszedbe sem jut meghallgatni, biztos ugyanolyan rossz, mint a korábbiak. 
4. Félsz a repüléstől? A. Egyáltalán nem, hisz a repülők biztonságosabbak, mint az autók. B. Csak akkor, ha erős turbulenciába kerül a gép. C. Igen, egyáltalán nem vagy nyugodt, míg ismét szilárd talajra nem lépsz. 

 5. Az időjárás előrejelzés szerinted: A. szinte mindig pontos. B. pontosabb, mint ahogy a legtöbb ember gondolja, legtöbben csak azt veszik észre, ha téves. C. teljesen megbízhatatlan.

 6. Felhív a legjobb barátod és közli, hogy azonnal találkozni szeretne veled. Mit gondolsz? A. Alig várod, hogy találkozzatok, biztos vagy benne, hogy valami érdekes dologról szeretne beszámolni. B. Nem tudod mit szeretne mondani, semleges érzésekkel mész a találkozóra. C. Elfog az aggodalom, rosszra számítasz. 

 7. Észreveszel egy pattanást az arcodon. Mit gondolsz? A. Reméled, hogy senkinek sem fog feltűnni. B. Úgy gondolod, hogy néhányan észre fogják venni, de nem teszik majd szóvá. C. Biztos vagy benne, hogy a társaid piszkálni fognak majd miatta.

 8. Egy fontos dolgozat következik. Hogyan állsz hozzá? A. Feszült vagy, de biztos vagy benne, hogy sikerülni fog. B. Idegeskedsz, de megpróbálod a legjobbat nyújtani. C. Teljesen bepánikolsz, félsz, hogy nem fog sikerülni. 

 9. Mit gondolsz a munkáról? A. Egy lehetőség, hogy azzal foglalkozz, amit szeretsz. B. Azért dolgozol, hogy a megkeresett pénzből élvezd a munkán kívüli életet. C. Utálsz dolgozni. 

10. Odafigyelsz a környezetedre? A. Igen, fontos számodra bolygónk jövője. B. Amikor eszedbe jut, akkor próbálsz minél környezettudatosabb lenni. C. Egyáltalán nem érdekel.

 Ezzel a teszt végére értünk. Összesítsétek a válaszaitokat és lássuk az eredményeket:


Ha legtöbbször az A opció volt rátok igaz, akkor optimisták,
 legtöbb B válasz esetében realisták vagytok.
 Amennyiben viszont a C-t választottátok a legtöbbször, akkor valószínűleg pesszimista gondolkodás jellemez titeket.







Kapcsolódó téma:



 Optimista, realista vagy pesszimista?






&




***

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése