2020. április 26., vasárnap

TERMÉKEK, amiket SOHA többé NEM VESZEL MEG... Miután megtudtad, hogy MIBŐL KÉSZÜLNEK!








Jobb ha szembenézünk azzal az elszomorító ténnyel, hogy a legtöbb embert teljesen hidegen hagyja az, hogy mi van azokban az ételekben, ami a mai videóban felsorolt termékek összetevőinek alapján talán jobb is, hogy így van. Egy olyan cégnek, aki több millió vagy esetleg több milliárd ember számára gyárt termékeket sajnálatos módon néha furcsa adalékanyagokat kell felhasználni a gyártás során, amivel időt és persze rengeteg pénzt spórolhatnak meg. A mai videóban olyan termékeket hoztam nektek, amiket valószínűleg soha többé nem vesztek majd meg, miután megtudtátok, hogy ezek miből készülnek. így talán segíthetek nektek egy kicsit abban, hogy a legközelebbi vásárlásotok során kétszer is meggondoljátok azt, hogy mit pakoltok bele a kosárba. a hot dog sok esetben a tudatlanság egy üdvösség is lehet és ez az állítás teljes mértékben igaz azokra az emberekre, akik imádják a hot dog-ot, de azért remélem, hogy a legtöbben tisztában vannak azzal, hogy ez az étel nem túl egészséges. 

A hot dog-ban található virsli, vagy kolbász a legtöbb esetben tele van tartósító és vegyszerekkel, amit egyetlen embernek se lenne szabad elfogyasztania. A furcsa összetevők ellenére ez az étel nagyon finom és egyetlen nyári barbecue se lenne teljes enélkül, ugye? 

 A piros ételek Vásároltál már valaha olyan üdítőt, aminek elképesztően gyönyörű piros színe volt és az összetevőknél az volt írva, hogy természetes színezőanyagok felhasználásával készült? igen, elég valószínű, hogy már vásároltál és fogyasztottál ilyen üdítőket, csak valószínűleg az összetevők listáját lusta voltál elolvasni, nem mint ha ez nagy baj lenne, mivel a színezőanyagokhoz nem köteles a gyártó részletes leírást adni arról, hogy egészen pontosan miből készültek ezek a színezékek. 

A csipsz. Amikor valami olyasmire vágysz, ami rendkívül finom és még a fogad alatt is hatalmasat roppan, akkor valószínűleg az első dolog, amit a kézhez veszel az egy nagy zacskó csipsz lesz. Végül is mi lehetne jobb a bíbortetű dzsúsz mellé mint egy hatalmas kupac aranybarnára sütött ropogós csipsz? Canada goose kicsit térjünk el az ételektől és vegyünk elő egy olyan terméket, amit a legtöbb ember soha nem venne meg, ha tudná azt, hogy hogyan is készülnek ezek. Amikor beköszönt a hideg idő, akkor ideje venni egy jó meleg kabátot, de jobb ha nem ezt a kabátot vásárolod meg.. nem csak az eget rengető ára miatt, hanem amiatt a módszer miatt, ahogy ezt a kabátot készítik. 

 Az elmúlt év téli trend egyik elengedhetetlen része azok a canada goose kabátok, amit rengeteg ember a világ legjobb kabátjaként ismer.

 Kenyér: Mielőtt kétségbe esnél szeretném leszögezni, hogy itt most azokról a nagyüzemi mennyiségben gyártott kenyerekről lesz szó, amik még két hét múlva is teljesen frissnek tűnnek. A legtöbb ember odafigyel arra, hogy inkább a friss pékek által készített kenyeret vegye meg de előfordul az, hogy néha mégis ezek a nagyüzemi kenyerek kerülnek bele valakinek a kosarába. 

Zacskós tészták:
 Ha éltél már valaha egyedül, vagy esetleg a lustaság hatalmas mámor téged is elkapott már, akkor valószínű, hogy te is fogyasztottál már zacskós tésztákat. Ezek a termékeket sokan kritizálták az évek során a különféle összetevők miatt, amik közül ismét egy színezőanyag az ami említésre méltó. 

Gumimacik nos ehhez a ponthoz érkezvén már biztos azt gondolod magadba, hogy most fog ez a srác mondani azokról az ellenállhatatlan gumimacikról, amit gyerekkoromban marékszámra tömtem magamba. szinte minden. fejezzük be a mai videót valami olyasmivel ami szinte minden termékben megtalálható legyen szó jégkrémekről, desszertekről, rágógumiról, pékáruról, cukorkákról, vagy bármiről amiben vanília, vagy málna ízesítés van. Egy apró pillantás ezen termékek címkéjére és máris szembesül az ember a természetes ízesítés felirattal. Lehet úgy gondolod, hogy semmi gond csak természetes ízesítésekről van szó és minden ami természetes az teljes jó a számodra. nos a málna és a vanília ízű termékek esetében A természetes ízfokozó egészen pontosan egy úgynevezett......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése