2022. január 29., szombat

Az AGENDA 21 a "Fenntartható fejlődés" propaganda jövőképe / Great Reset ( Nagy Újraindítás ) terve...


Ahogy egyre több tudós elismeri és meri hangoztatni, hogy az ember által okozott globális felmelegedés elmélete, a túlnépesedéssel riogatás is egy előre kigondolt globalista hazugság volt céljaik elérésére, így várhatóan erről a tervről is ki fog derülni még sok "részlet". Miért állítják be folyamatosan ezek az erők az emberiséget úgy, mint a civilizációra legveszélyesebb tényezőt? 
 
 Hiszen rengeteg kutatás igazolta, hogy még ennél is több ember igényének kielégítésére jutna lehetőség, viszont KAPZSISÁGÁNAK KIELÉGÍTÉSÉRE MÁR NEM!

Az Új Világrend megteremtéséhez
a hégeli dialektika szerint 2 erőt : "a környezetet" és "a gazdaságot" fogják bevetni egy harmadik erő ellen. (2012)

Egyik a tézis, másik az anti-tézis és a kettő konfliktusa fogja létrehozni a szintézist. Ha mindkettőt a kezükben tartják, csak olyan eredmény jöhet ki, ami az eredeti céljaikkal megegyezik.
 
(UN AGENDA 21 - 1992)
 
A fenntartható fejlődés szlogenje gyakorlatilag a szabadság megszüntetésének, az emberek kijelölt életterekbe zárásának és magának a rendőrállamnak a programja.


Egyre inkább megmutatja valódi arcát az AGENDA 21. Semmi másra nem szolgál ez a propaganda, mint egyrészt a magántulajdon felszámolására, másrészt az emberi tevékenységek korlátozására és ezáltal cselekvések hatalmi beszabályozására

 

Hollandia (2022)

Fotó: 2022Jan/Hollandia/Telegram/Facebook   

 

Semmi másra nem szolgál ez a propaganda, mint egyrészt a magántulajdon felszámolására, másrészt az emberi tevékenységek korlátozására és ezáltal cselekvések hatalmi beszabályozására.
 

 George Washingtonnak volt igaza, amikor azt mondta:


"A magántulajdon és a szabadság elválaszthatatlanok egymástól."
 
 
 ...
 
 
 Teljes szöveg és egyben forrás: 
 
 

 

 

:::  GREAT RESET :::




 

A Nagy Újraindítás háttérhatalmi TERVE a járvány leple alatt érkezik - THE GREAT RESET - Kötelező tudásanyag!


LINK:

 

 

 

*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése