2022. szeptember 23., péntek

Az emberiség jövője. - ( Nexus TV ) / "Szükségünk van független tudósokra és orvosokra...

 

 

Mikor a W.H.O. szakértője o_l_t_á_s szkeptikussá válik...

"Szükségünk van független tudósokra és orvosokra... most már értem, miért küzdöttek azért, hogy meghallgassák őket, miért cenzúrázták, diszkreditálták őket, mert megtapasztaltam az elmúlt 2 éveben!"

 

Dr. Theresa Anne Lawrie gyakran tagja a nemzetközi klinikai gyakorlati iránymutatások kidolgozásáért felelős technikai csoportoknak, és jelenleg az Egészségügyi Világszervezet (WHO) két klinikai gyakorlati iránymutatásának módszertani szakértőjeként dolgozik. Szakértők által lektorált publikációi több mint 3000 hivatkozást kaptak, és ResearchGate-pontszáma a ResearchGate-tagok legjobb 5%-a között van.


“Mostanra rájöttem, mert én is egy úton vagyok, mint mindenki más, és újra kellett néznem sok mindent, amit eddig igaznak tartottam, és az egyik ilyen dolog a betegségek megelőzése volt a védőoltások révén.

Minden oltásom be van adva, kivéve a covid vakcinákat, de egészen addig, és gyermekeim is.

És tudják, hogy ez valójában annyit jelent, hogy oltást adunk, olyan esetben, amikor nem is tudjuk, hogy ezek a betegségek mennyire gyakoriak, melyek ellen oltunk, és mégis végezzük ezt az egész megelőző oltást.

És figyelembe véve, amit most már tudok a gyógyszeriparról, és arról, hogy szándékosan megtévesztettek minket ezeknek a covid injekcióknak a biztonságosságával kapcsolatban, én óva intenék a gyermekkori védőoltásoktól, mert a gyógyszeripar nyilvánvalóan nem felelősségteljes.

Úgy tűnik, nem vagyunk képesek felelősségre vonni a potenciális károkért és sérülésekért.

Tökéletesen igaza van, hogy ezt felvetette, mert azon tűnődöm, hogy vajon az összes többi oltásnál, amelyet gyermekkorunktól kezdve kapunk, vajon a mellékhatások eltörpülnek-e amellett, amit meg akarunk előzni, mint ahogyan azt most a covid oltásnál látjuk.

Igen, teljesen egyetértek önnel.

És ahogy ön is, amikor én is felnőttem, nem volt senki, aki mogyoróallergiás lett volna igazából.

Egészen biztosan nem volt senki speciális igényű autizmus spektrumzavarral küzdő gyermek az osztályban, és most már nagyon gyakori, hogy az osztályban vannak speciális igényűek, és sok krónikus betegség is.

Tehát minden családban van valaki, aki Crohn-beteg, asztmás vagy hasonló.

Szóval vissza kell lépnünk, és szükségünk van független tudósokra és orvosokra.

Hagynunk kell, hogy hallathassák a hangjukat, mert ők már évtizedek óta próbálják hallatni a hangjukat.

És persze most már értem, hogy miért küzdöttek azért, hogy meghallgassák őket, és miért cenzúrázták és diszkreditálták őket, mert ezt megtapasztaltam az elmúlt két évben.

Úgy gondolom tehát, hogy tényleg itt az ideje, hogy hangot adjunk a független orvosoknak és tudósoknak világszerte, akik aggodalmukat fejezték ki, és megpróbáltak olyan tanulmányokat és kutatásokat közzétenni, amelyek ellentétesek azzal, amit a gyógyszeripari vállalatok és a gyógyszeripari vállalatok által finanszírozott egészségügyi hatóságaink mondanak nekünk.

És óvatosnak kell lennünk, óvatosabb megközelítésre van szükségünk, felismerve azt is, hogy orvosaink és háziorvosaink alapvetően a gyógyszerészeti doktrínán vannak nevelkedve, és így nem tudnak ennél jobbat.”


Dr. Theresa Anne Lawrie a dél-afrikai Johannesburgban, a Witwatersrand Egyetemen szerezett orvosi diplomát (MBBCh) és filozófiai doktorátust (PhD). Míg az Egyesült Királyságban és Dél-Afrikában egyaránt gyakorolt klinikai orvosi tevékenységet, jelenleg kizárólag nem klinikai kutatómunkát végez. Az Egyesült Királyságban a General Medical Council nyilvántartási száma 3634680.

Az általa 2013-ban alapított E-BMC Ltd. igazgatójaként elkötelezett az egészségügyi ellátás minőségének globális javítása iránt szigorú kutatásokon keresztül. 

Kutatási szakértelmét a fejlődő és a fejlett országokban szerzett tapasztalataiból merítette, ami egyedülálló módon lehetővé teszi számára, hogy különböző egészségügyi intézményekben végzett kutatásokat értékeljen és tervezzen. 

Az általa irányított E-BMC Ltd. nem vállal gyógyszeripar által támogatott munkát.

 

 Forrás:

 

https://karikor.substack.com/p/mikor-a-who-szakertoje-o_l_t_a_s

 

 

* Üzenet a cenzoroknak!

A tiltás helyett, cáfoljátok meg! Ha nem megy, akkor hagyjátok őket bizonyítani!

(A blogszerző.)

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése