2022. október 28., péntek

3 az 1-ben avagy 1. a Z generáció, a digitális bennszülöttek.../ 2. Így készül a digitális hasonmásod.../ 3. A háttérhatalom kiirtaná az emberiség javát...

 Összefüggések a fősodratú és az alternatív oldalak között!

 

 1.

 

Vajon mi okozza azt, hogy a fiatalok egyre inkább elmagányosodnak? Egyre inkább leépül a memóriájuk, nem szeretnek könyvet olvasni, 20-20 másodperces trash-videókat fogyasztanak és egyre nehezebben beszélgetnek kortársaikkal.

https://hirtv.hu/napi_aktualis/a-z-generacio-a-digitalis-bennszulottek-2557205

 

 2.

 A világ negyedik legnagyobb távközlési vállalata, a japán NTT 2020-ban egy tanulmányában kijelentette, hogy nagy pontosságú digitális információk kombinálására szolgáló platform építését végzik a különböző virtuális világok szintetizálására, újszerű szolgáltatások létrehozására és a jövő társadalmának megteremtésére. Az emberek “belső énjébe” mélyedve végzik kutatásaikat. A japán kormány 2019-ben létrehozott munkacsoportja szintén az “új digitális világ” techno-szociológiai átalakulásának kutatását és fejlesztését javasolja, amit ők “avatár-kapitalizmusnak” neveznek és az ENSZ “Agenda 21” alapján “Társadalom 5.0”-ként dobtak piacra. A japánok nincsenek egyedül ezen törekvéseikkel, bár a koncepciók beiktatása időben és módszereiben regionálisan eltérő. Magyarországon egészen biztosan máskor és máshogyan fog megvalósulni az, ami jelenleg Japánban eladható az egyébként is súlyosan elöregedő lakosságnak. Az időintervallum azonban kulcsfontosságú, ha szeretnénk figyelmeztetni az utánunk érkezőket a technokrata civilizáció nyújtotta veszélyekre. Ehhez magunknak is érteni kell a veszélyeket és ebben nyújthat segítséget a legújabb SZK felévétel.

 https://odysee.com/@SzkeptikusKerekasztal:9/%C3%ADgy-k%C3%A9sz%C3%BCl-a-digit%C3%A1lis-hasonm%C3%A1sod,:8?src=embed

https://szkeptikuskerekasztal.com/igy-keszul-a-digitalis-hasonmasod-mikozben-a-valsaggal-vagy-elfoglalva/ 

 

 3.

 Narratívák világháborúja zajlik jelenleg. A cél a fehér ember kultúrájának felszámolása. Azonban ennél sajnos többről is van szó; a világ „nemlétező” urai túltenyésztették az emberiséget, hogy mint munkaerőállatokat kihasználhassák. Mára viszont túl sokan lettünk, nincs ránk szükség, a háttérhatalom szabadulna legtöbbünktől – állítja Bogár László közgazdász.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése