2012. december 30., vasárnap

Földönkívüli üzenet 4 részes UFO Videó Magyarul :



Megjelenés ideje: 2012.12.28.

1. Hírmontázs a SETI program által talált egyik lehetséges földönkívüli jellel kapcsolatos spekulációkról. A SETI program amely a NASA és állami támogatások csökkentésével nehéz pénzügyi helyzetbe került, több mint 50 éve szűri a mélyűrből érkező rádiójeleket idegen civilizációk után kutatva. Mai tudásunk fényében (több mint 2000 naprendszert és 63 bolygót találtak csillagászok 2012 Május-ig a Tejút galaxisban) a legtöbb csillagász egyetért hogy a kapcsolatfelvétel csak idő kérdése.
2. Néhány amatőr felvétel földönkívüliekről. (nem igazolt. a szerk.)
3. Az angliai Chillbolton teleszkóp mellett megjelent üzenetről,és a teleszkóptól 12km -re megjelent idegen arcról és kódolt üzenetről amely rengeteg spekulációt indított el az interneten
4. John Lenard Walson amatőr csillagász állítása szerint idegen űrhajókat fényképez és vesz fel videóra. Néhány csillagász a Nemzetközi Űrállomás-t fedezi fel a képeken, néhányan a Reagan féle "Csillagok Háborúja Projekt" maradványait.
A "TeTube Magyarul" szerkesztői semmilyen szín alatt sem állítják hogy a videón szereplő jelenségek tudományosan kétség kívül igazoltak, és szeretnénk minden nézőt arra ösztönözni hogy maga alkossa véleményét az UFO-k és földönkívüliek rendkívül érdekes témájában.









Ufok vagy szélhámosok:


A gabonakörök körül máig viták folynak, hogy emberi vagy földön kívüliek tevékenységének eredményei-e. Legutóbb egy hírhedt angol gabonakörös mester vonult vissza allergiájára hivatkozva. De mi van, ha mégis az ufók műve?

A gabonakör elnevezés olyan gabonatáblán kialakított geometriai mintát jelent, melynek eredete kérdéses. A jelenségre az 1970-es évek Angliájában figyeltek fel, több tudományos magyarázattal álltak elő a szakértők (cerealógusok), és hamar híre ment az egész világon.

1991-ben Doug Bowerről és Dave Chorleyról kiderült, 1978 óta kötelekkewl és karókkal készítették gabonaköreiket, s majd' 250 ilyen gabonakör készítését vállalták magukra.

Mára már honlapot is hoztak létre a gabonakör készítői, ahol mindent megtudhatunk az eljárásról, módszerektől, történetekről (http://www.circlemakers.org). Ennek ellenére máig divatos elképzelés, hogy ezeket a geometriai alakzatokat ufók tevékenységéhez kötik. Üzenni akarnak nekünk, hogy veszélyben vagyunk, állítják az ufókkal foglalkozó szakértők.

Vannak olyan elképzelések, hogy a földön kívüliek ősi, suméroktól származó szimbólumokkal és a DNS-ük képével próbálnak kapcsolatba lépni velünk, vagy olyan feltételezés is él, hogy a Föld körül keringő műholdak mikrohullámú sugarai hozzák őket létre.

Az első gabonakör, melyről írásos feljegyzések tanúskodnak, a Kaszáló Ördög nevet kapta és 1678-ból származik. A legendákból az derül ki, hogy egy földbérletet nem fizető farmer egyik napról a másikra talált rá a jelenségre földjén, s szerinte ez az ördög műve volt. Azon az éjszakán földjét úgy látták, mintha azt valami nagy fényesség venné körül, s másnap reggelre teljesen lekaszálta valaki az egész táblát.

Az egész világon híre ment két magyar, Dallos Róbert és Takács Gábor középiskolás ténykedésének is az 1990-es évek elején, akiket a televízió is bemutatott, Friderikusz Sándor műsorában. Hogy bizonyítsák, az ő művük volt a jelenség, fotókat mutattak be, s még hazugságvizsgálaton is átestek.

A világ minden táján jópár szélhámos készíti gabonaköreit, hobbiszerűen. Mégis, mi a magyarázat arra a jelenségre, amikor egy éjszaka több helyen egyszerre születnek gabonakörök? És mi magyarázza azokat a furcsaságokat, hogy a gabonakörökben telített elemek azonnal lemerülnek és az iránytűk megbolondulnak?

Lehet kételkedni a racionális magyarázatokban, hiszen szemtanú sosincs, s a többezer gabonakörből csupán néhánynak van gazdája, aki fényképekkel bizonyítja, hogy ő volt a "tettes". A többinek eredetét homály fedi.
(http://ufo.zug.hu/cikk/ufok-vagy-szelhamosok-keszitik-a-gabonakoroket_24.php)

1 videó: Így készül a gabonakör az UFO-k álltal - Forming Crop Circles :



Crop Circles. Gabonakörök. :


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése