2014. március 16., vasárnap

Erotikus kisugárzás.


Példa:
(Emanuela Bg. singer).


Az erotikus kisugárzás a London School of Economics szociológusa, Catherine Hakim szerint nem más, mint a fizikai alkalmasság, ápoltság, társadalmi helyzet és a nemi varázs, vagyis a szexepil összessége. Ha kíváncsi vagy, neked mekkora az erotikus kisugárzásod, illetve hogyan tudnád még tovább növelni azt, olvass tovább bátran! Nemi varázs, azaz a szexepil Ne hidd, hogy ez valami különleges dolog, mely csak a filmsztároknak adatik meg.

Egyszerűen csak arra kell figyelned, hogy a tested gyakran sokkal őszintébben beszél rólad, mint a szavaid. A kifejezéstelen arc, a zárkózottságot sugalló testtartás, mint a zsebre vagy keresztbe tett kéz, a lomha járás nem túl szexi. A szem viszont nagy fegyver, egy kedves vagy akár kacér pillantás azonnal megtörheti a jeget.

A nyitottság a bizalom felkeltését szolgálja, ám ha ezen túl vagy, jöhet a következő lépcső. Nőket és férfiakat egyaránt képes rabul ejteni például egy illat. Gondolj bele, egy-egy elillanó illat kapcsán mennyi és mennyi emlék tódul hirtelen a fejedbe. Így van ez másokkal is. Ezért figyelj oda, hogy a te illatod csak jó dolgokat idézzen más emlékezetébe. Még akkor is van esélyed jól szerepelni mások előtt, ha egyébként azonnal beteges idegesség fog el, amikor valakivel beszélgetned kell. Ezt a képességet ugyanis könnyen fejlesztheted. A magabiztosságod legkönnyebben úgy növelheted, ha egy-két témában jártasságot szerzel. Így ugyanis azonnal lesz miről beszélned, ráadásul olyan dolgokról, melyekben tájékozott vagy, tehát nagyon nem lőhetsz mellé, nincs ok az idegességre.


Olvass sokat újságot, könyveket a téged érdeklő témákban és a világ eseményeiről egyaránt. Vértezd fel magad tudással, mely aztán magabiztossá tesz. A magabiztosság pedig köztudottan szexi. Fontos, hogy tisztában légy alapvető szabályokkal etikettben, társasági életben. Az udvariasság, megnyerő viselkedés ugyanis egyértelműen pozitív hatással van az emberekre. A dolog mechanikája nagyon egyszerű. Betartasz néhány szabályt, (férfiként például kezdheted azzal, hogy az ajtóban előre engeded a hölgyeket, vagy az asztalnál hellyel kínálod őket), ők pedig egészen biztosan felfigyelnek majd rád, esetleg egy bátorító mosolyt is küldened feléd, ami azonnal megnöveli az önbizalmad. Nem is olyan bonyolult szexinek lenni, igaz?

donna.hu














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése