2014. április 6., vasárnap

27. Alcyon Plejádok - Hírek 2014, összeesküvések.



Ez a videó az alábbi nyelveken is elérhető: Spanyol - angol - portugál - német - francia - olasz - japán - görög

27. Hírek 2014
http://alcyonplejadok.blogspot.com/20...

Ahogyan már elmagyaráztuk az Alcyon Plejádok trilógiában, miközben arra várunk, hogy a Föld és az egész emberiség belépjen az Alcyone fotongyűrűjébe, valamint arra, hogy a Megmentő Csoport földönkívüli lényei megérkezzenek, különösen a Plejádokról (Fiastyúk) és a Szíriuszról, eközben számos esemény történik világszerte. Ezek a rendkívüli politikai, kormányzati, vallásos és társadalmi változások alapvető fontosságúak a látható kormány, az árnyékkormány és a betolakodó földönkívüliek elűzéséhez. és hatástalanításához.
Ezeken, a kulcsfontosságú kérdéseken kívül, szó esik még olyan tényezőkről is, amelyeknek a többsége rendkívül kedvezőtlen az emberiség számára. Olyan eseményekről van szó, amelyek egyre komolyabbá válnak, amelyek természeti és meteorológiai egyensúlytalanságokkal, a társadalmi helyzettel állnak kapcsolatban, amely egyre drámaibb és kritikusabb. számos országban háborút provokál ki, valamint kríziseket és konfliktusokat mindenfelé... Ezenfelül, ott vannak még az összeesküvések és a rejtett cselszövések is, valamint az ufó észlelések száma is, amely egyre növekszik, ahogyan a különös fényjelenségek is, amelyek egyre kézzelfoghatóbbak és egyre több helyen tűnnek fel, stb.
Mostantól fogva, szeretnénk rendszeresen tájékoztatni azokat, akik követték az Alcyon Plejádok sorozatot mindezzel kapcsolatban, azáltal, hogy összeállítást készítünk azokból az érdekes hírekből és dokumentumokból, amelyeket a hivatalos média nem tette közzé, vagy észrevétlenek maradtak, de mégis kulcsfontosságúak ahhoz, hogy megismerjük a valóságot, amelyben élünk.
KÉSZÍTETTE ALCYON

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése