2014. december 25., csütörtök

Időutazás?

Univerzum Az idő határai:
Az embert kezdetek óta érdekli az idő, az idő múlása. A Nap és a Hold égi vándorútja a természet órája. A Nap jelentette az emberek számára is az első időmérő eszközt. Őseink felfedezték, hogy a Nap mindig állandó pályán halad az égen, az idő múlását tehát az árnyékok segítségével is lehet mérni, mindaddig, míg süt a nap. Mechanikus eszközökkel még pontosabban lehet mérni az időt. Ráadásul sem a Nap, sem a Hold nem kell hozzá. Ezek az eszközök viszont olyan érzést keltenek bennünk, mintha az idő meghatározott ütemben telne, ahogy az óra jár. Az idő azonban csalóka dolog. Albert Einstein már száz éve bebizonyította, hogy az idő relatív. Időérzékünk meghatározza világképünket is. Mi lenne, ha kitágíthatnánk ezt a képet, ha befolyásolhatnánk az idő múlását? Hogy néz ki a világ, ha felgyorsítjuk az időt? És mit látnánk, ha lelassulna? Mindezen kérdésekre keresi a választ ez a rendkívüli tudományos ismeretterjesztő film. William Blake írta az 1790-es években: "Ha az érzékelés ajtói megtisztulnának, minden úgy tűnne fel az ember előtt, amilyen valójában: végtelennek." Mióta Blake papírra vetette ezeket a sorokat, a technika segítségével feltárultak az érzékelés ajtajai, hogy teljesen más módon láthassuk a világot.

Számos bizonyíték létezik az időutazásra mai világunkban. Az egyik legérdekesebb az Indiai pálmalevelek létezése.
Már sokan hallottak róluk, sok tudós és kutató vizsgálta, tanulmányozta, de az eredetüket illetően, még senki sem adott értelmes és logikus magyarázatot. Hogyan keletkeztek, de ami a legfontosabb: miért? Mielőtt bárki azt gondolná hogy csupán hamisítványok, több tudós és kutató vizsgálata után az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította mindet. A pálmalevelek ma is élő emberek életét pontosan tartalmazó, esetenként több ezer éves Óind nyelven íródott ereklyék. Talán az Öné is közöttük van!




-Mik is valójában a pálmalevelek?



Hogyan fordulhat elő az, hogy 2500 évvel ezelőtt élt "indiai" szerzetesek, "szent emberek" leírják ma élő emberek életét szóról-szóra?
A választ már megkapjuk a beazonosítási procedúra során. Már itt is van az első árulkodó jel, mert csak kizárólag azoknak az embereknek van pálmalevele, akik életükben keresni fogják, vagy is akik nem keresik életükben soha, azoknak nincs is!


(Fontos: az utolsó pálmalevél felolvasókat már kiképezték, mert mi vagyunk az utolsó nemzedék akinek vannak pálmaleveleik, talán még születnek páran utánunk, de már nem száz millióan!)


A beazonosítás ujjlenyomat vétellel kezdődik, azután egy ujjlenyomat szakértő számokká alakítja a mintát. Minden embernek más-más számértéket takar az ujjlenyomata, a kapott szám alapján kezdődik a pálmalevél keresése, ami ha sikeres és az esetek 99%-ban az, akkor megmagyarázhatatlan módon az ujjlenyomatból kapott szám van feltüntetve a tulajdonosának íródott több ezer éves pálmalevélen, (napjainkban szintén ezzel az eljárással azonosítanak) melyben le van írva a születés napjától a halála percéig minden fontos, és nem olyan fontos esemény is.
Pl: betegségek, műtétek, munkahelyek, gyerekek, szerelmek, család, esetenként barátok stb... !

"Valójában a legidősebb pálmalevelek max. 800 évesek, mert ennyi idő elteltével mindenképp át kell másolni azokat, hogy tartalmuk ne károsodjon, 100%-kos maradjon."

De hogy is lehetséges mindez?

Természetesen az kizárt, hogy több ezer évvel ezelőtt élt szerzetesek az égre nézve, azután mélyen magukba szállva képesek áthatolni a tér- idő szövetén, és 110 millió ma élő, és még meg nem született ember életét végignézik, majd leírják töviről hegyire. Butaság elhinni ilyesmit! Mint mindennek, úgy a pálmaleveleknek is van értelme, miértje és célja!

Azért csak azoknak az embereknek van pálmalevele akik keresik, mert csak tőlük vettek ujjlenyomatot. Az ujjlenyomat vétel után, így vagy úgy, regisztrálva lesznek az emberek, ez alapján kerülnek be ebbe az ördögien kitervelt körforgásba.

A világon nem sok cég van, ami megkap bármilyen információt emberekről, de legalább egyet mindenki ismer, a CIA-t. Az ujjlenyomat alapján, már mindegy mikor nyitnak aktát, és ellenőrzik le az embereket, mert a CIA rendszere autómatikusan begyűjt minden fellelhető adatot a célszemélyekről a világhálónak köszönhetően. Hozzáférnek kórházi, munkahelyi és a személyi számítógépünkön és az okos telefonunkon tárolt adatokhoz!


Az információ gyűjtésére gyakorlatilag évtizedek is a rendelkezésükre állnak az ujjlenyomat vétel után, mert az is lehetséges, hogy csak 40-50 év múlva indulnak vissza a távoli múltba a leírandó adatokkal! De a halál pontos percének leírása miatt, mindenképp az adott személy halála után!

"Azt nem hiszem, hogy egy ember adataival visszautaznának. Az időutazás természetét kihasználva, egyszerűbb megvárni talán az összes ember adatait!"


Miért van szükség több mint 110 millió ember életének pontos leírására, az egyszerű: A megtévesztés miatt! A világ eseményeit leíró pálmalevelek tartalma nem csak érdekes, hanem megtévesztő is!

"A világméretű változások az európai naptárrendszer szerint kb. 2050-ig tartanak. Eredményeképpen Amerika elveszíti jelenlegi domináns pozícióját, Európa pedig Ázsiával együtt új geopolitikai gazdasági teret teremt egy Párizs, Berlin, Moszkva, Peking, Delhi, Tokio tengely mentén, melynek társadalmai az egyes országok gyökereinek és hagyományainak figyelembe vételével a világot a stabilitás és fejlődés új korszakába vezetik."


"Az Ősi írásokban a világ jövőbeni eseményei is megtalálhatók. Főként a Kanchipuram-i és a Bangalore-i könyvtárakban fel lelhetők a világ jövőjére vonatkozó kijelentések, megközelítőleg ötven évre előre megírva. Az írások szerint a társadalmunk sors döntő változások elé néz. Az Egyesült Államok által elindított, terrorizmus elleni világ méretű harcban , mely elsősorban az amerikai hegemóniára való törekvések keresztülvitelét szolgálja - a NATO tagállamai is részt vesznek katonai akciók formájában, amerikai vezetés alatt. A támadási célok többek között Irán, Jemen, Líbia, Sri lanka, Malajzia és Szudán lesznek. A legérdekesebb azonban az a tény, hogy a prognózisok szerint az Irak elleni támadás, mely februárban kellene el kezdődjön, egy amerikai "Vimana" elpusztítása miatt egy hónapot késni fog. A Vimana az írásban repülőgépet vagy űrhajót jelent. Valóban az amerikai űrhajó, a Columbia balesete miatt az Irak elleni amerikai háború a tervezettnél később kezdődött."



A világhálón bárki bármikor elérheti a teljes változatokat, mindegyik pálmalevél Kína jövőbeli vezető szerepére utal, és itt van a trükk!


Mivel bizonyíthatóan hitelesek a több millió ember életét leíró pálmalevelek, ezért senkinek eszébe sem jutna, hogy a Világ eseményeit leíró pálmalevél tartalma nem igaz.
Folyt. "Középkor és napjaink" oldal

Kihalás vagy célzott irtás.



Hogyan tűntek el a dinók a Földről?

A kontinensek kb 200-250 millió évvel ezelőtt kezdtek távolodni egymástól. Ebből a tényből eredően a 65 millió évvel ezelőtti "becsapódáskor" bekövetkezett kihalás után, nem lehet egy közös őst említeni! Az emlősöknél semmikép!
A más-más kontinenseken kialakult létformák között túl nagy a genetikai szakadék! De ez a jellemző magára az evolúcióra, mert szinte az összes ma élő emlősfaj evolúciója rejtélyesen hiányos, hézagos!

Például a cetek evolúciója a következőképp fest a meglévő leletek alapján: Egy szárazföldi emlős patás, az 53 millió évvel ezelőtt élt Pakicetus, amit a paleontológusok kiáltottak ki cet elődnek, világra hozta a patás-uszonyos Ambulocetust, ami e csodálatos evolúciós folyamat végén mi mást hozhatott volna a világra, mint egy cetet, ami már teljesen vízhez kötött élőlény! Hiányoznak, nincsenek átmeneti lények!
A becsapódást támogató tudósok azt állítják, hogy minden 9-kilósnál nehezebb szárazföldi élőlény elpusztult!

Nagyon érdekes! Úgy néz ki szerintük, hogy a könnyebbek hőállóak voltak és évmilliókat kibírtak élelem és oxigén nélkül!


Valamit ne felejtsünk el! Ha a "becsapódás" után minimum 700 c. fokra hevült a légkör bolygó szerte, amit a füsttől és portól hónapokon át tartó sötétség és lassú vissza hűlés követett, akkor miért hiszi el sok ember, hogy bármi képes túlélni ilyen katasztrófát? Szárazföldi állat és növény sem maradhatott volna a bolygón!

Két szomorú, de nagyon jó példa: Pompei és Herculaneum. E két városban az ott élő emberek, állatok és növények pusztulását hasonló körülmények idézték elő, csak kicsiben!


Ha egy értelmes lény mint az ember, nem tud elbújni egy ilyen, a "becsapódáshoz" képest kisméretű katasztrófa elől, annak csak egy oka lehet: Nincs hova elbújni, nincs esély a túlélésre!

A vízi állatok többségének vannak elődeik a Jura-korból előkerült leletek alapján! Pl : hüllők, halak, kagylók, rákok stb...!
A tudósok szerint a delfineknek is szárazföldi, farkasszerű lénynek kellett lennie az ősének, a lábnak nem nevezhető csökevény csontozat miatt! De ilyen átmeneti lényt sem találtak sehol a világon!


Az óceánok tüdős és elevenszülő teremtményeinek jelenléte izgatja óceán kutatóinkat a leginkább! Nincs rá magyarázat, hogy hogyan fejlődtek és hogyan lehetnek jelen a világ óceánjaiban-tengereiben pár millió éve! Elismerték, hogy semmiféle lelet nem bizonyítja az átalakulásukat. Egyszer csak megjelentek a semmiből!

Arra sincs konkrét megdönthetetlen bizonyíték, hogy a Júra- korban élt volna emlős állat a Földön! A tudósok csak szeretnék hogy így legyen, mert másként nem tudnák megmagyarázni az elképesztő Földi evolúciós elméletüket, ami már a varázslaton is túl mutat!

Ami tény az emlős földi léttel kapcsolatban. Soha egyik földtörténeti korban sem voltak jelen a mai értelemben vett emlős állatok! Miből szelektálódtak genetikailag?

A Triászban, mintegy 200 millió évvel ezelőtt megjelent morganucodon-ról, melyről sokáig úgy gondolták hogy az első emlős, sok tudós vélekedik úgy, hogy nem lehet az emlősök közé sorolni, mert a csontozata miatt inkább hüllő lehetett mint emlős.


A katasztrófát túlélő fajok nagy része vízi élőlény volt! (Hüllők) Az evolúciós elmélet szerint őseinknek a vízből kellett előmászni! De ehhez az átalakuláshoz kevés lett volna a 65 millió éves evolúciós folyamat!

A madarak is igen sokat változtak, ha valóban a dinók leszármazottai! A dinoszauruszok körében nem volt épp elterjedt szokás a repülés, noha volt több repülni tudó faj. Ehhez képest a madarak napjainkban nagy előszeretettel gyakorolják ezen képességüket!
Alig van néhány madárfaj, ami nem tud repülni! Tollakat növesztettek a páncél helyett és csőrt a fogak helyett, valamint rettenetesen összementek!
Ez még rendben is van. De akkor mégsem pusztultak ki a dinoszauruszok, mert valamiből még is csak ki kellett fejlődnie a madaraknak. Nagyon érdekes!

Ez miként kapcsolódik az időutazáshoz?

Folytatás: "1.Fejezet: Evolúció, Őskor.


Néhány éve hozták nyilvánosságra a Waldorf Astoria alatti titkos vasútállomás létezését. Az állomást és a hozzátartozó vonalat, kizárólag Franklin D. Roosevelt volt amerikai elnöknek (1933-1945) titkos szállítására hozták létre. Ez az állomás volt hivatott elrejteni a sajtó és a világ elől Roosevelt elnököt úgy, hogy ne kelljen kiszállnia a három és fél tonnás limuzinjából, csak a Waldorf Astoria 12. emeletén lévő lakosztályánál.

A lakosztályt egy teherlift kötötte össze az állomással! Erre állítólag azért volt szükség, hogy eltitkolják Roosevelt betegségét, mert 1921-ben polyomielitis (gyermekbénulás) következtében csípőtől lefelé szinte teljesen lebénult. Persze lehettek még biztonsági okai is, az amúgy a világválság közepette épült állomás létrejöttének!

Ez még rendben is van, hisz már nagyon sok volt titkos létesítménynek a létezését hozták nyilvánosságra! Ami engem érdekel, az a 1930-as évek elején épült MNCX 002 jelzésű vonatkocsi, amit Roosevelt halála után (1945) vontattak a titkos állomásra. Ránézésre semmi különös nincs a vagonon. Két centiméteres szegecselt páncélzat. Megerősített alváz. A tetején lőrések.

De van egy dolog, ami mégsem odavaló! A több centiméter vastag ragasztott biztonsági üveg, mert azt még a vagon bevontatása után jó néhány évvel fejlesztették ki! Hogy ez bizonyít e valamit? Miként lehet egy nem létező technikát beépíteni egy járműbe a 30-as évek elején? ( Az amerikai elnököket, talán a jövőből érkező technikákkal védik? ) Lehet találgatni. Számomra az időutazással lehet megmagyarázni ezt a rejtélyt is!


FORRÁS: http://azido.5mp.eu/web.php?a=azido



Az időgép The Time Machine :

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése