2014. december 1., hétfő

Steven Greer - A Földönkívüliekről való titkolózás oka az Ingyen Energia :




http://tinyurl.com/GreerHUNcikk - Nem a földönkívüliek a lényeg: az új energiakinyerési, meghajtási rendszerek. - Steven Greer, Disclosure Project.
Videó könnyen megjegyezhető linkje: http://tinyurl.com/GreerHU
Forrás az RT.com-on: http://tinyurl.com/GreerRT
Nem a földönkívüliek itt a lényeg. A már elérhető fejlett technológiájú energiakinyerési és meghajtási rendszerek alkotják az UFO-titkolózás - és nevetségessé tevés - valódi gyökérokát. [kiegészítés: a másik lényeg a tiszta tudatosság, ami a még magasabb szintű tabu]

Itt a fizika egy teljesen új ágáról van szó! Ami ha köztudomásra jut, az a világ nagy olajkomplexumának végét jelentené, az olajdollár alapú világazdasági rendszer végét, a ma ismert közszolgáltatók - áram, gáz , egy teljesen új energiaügyi paradigma lenne. Az UFO-titkolózás mögötti makroökonómiai hatalom az, amivel senki sem foglalkozik.
...
Vajon mi civilek mit tehetünk azért, hogy közzétegyük ezt az információt és még földönkívüli kapcsolatot is létesítsünk. - http://ETLetsTalk.org és hamarosan http://UFOContact.com
...
Ha találkoznánk valamivel, ami több száz ezer vagy több millió évvel fejlettebb, mint mi vagyunk, annak a civilizációnak minden megnyilvánulása csodaszerű lenne, csodának vélnénk vagy valami olyasminek, amit ma vallásos szövegekben lehet olvasni; Így felvetül a kérdés, hogy az ókori időkből, ősi kultúrákból mennyi történetet tartunk számon mitológiaként, melyek valójában mind olyan esetmegfigyelések voltak, melyeket a mai technológiával sem tudunk megmagyarázni, nemhogy kétezer, ötezer vagy tízezer évvel ezelőttivel!
...
Ugyanis két-harmada a lakosságnak hisz abban, hogy van intelligens élet valahol odakint. És több, mint a lakosság 50%-a úgy gondolja, hogy már meglátogattak minket, értik ugye?
...
Mivel rendelkezünk a titkosított projektekben, amik UFO-nak néznek ki, és hogy ilyenek léteznek-e?
A válasz "IGEN", tervezve és építve voltak olyan járművek, melyek ElektroMagnetikus Gravitáció - EMG - meghajtásúak ''anti-gravitációs'' járművek - populáris kifejezés, nem pontos- olyan járművek, melyek kijátszák a gravitációt, lebegnek, és csöndesek, az '50-es évek óta, az 1950-es évektől kezdve. Ezek magas szinten titkosított anyagok.
...
Ez a francia "NASA", a Francia Űrhivatal hivatalos beszámolója!
Szóval nekem nem kell hinni, higyjen a francia kormány beszámolójának.
...
A földönkívüliek létezésének ügye úgy gondolom, kristálytisztán alátámasztott ügy, a rendelkezésünkre álló bizonyítéktömeg alapján.
...
Miféle technológiák léteznek, elérhetők már most, amik civilizációnk teljes megújulásával ajándékoznának meg minket, szennyezéstől, nyomortól és hasonlóktól mentes civilizációval...
Úgy vélem, EZ AZ IGAZI oldala a történetnek!

Fordította: Exopolitika Magyarország
Feliratot beégette: http://youtube.com/sevaster1

Steven Greer magyarul az orosz RT világ-hírcsatorna ''Breaking The Set'' c. műsorán Aby Martin-nal. A Leleplezés Projekt - http://DisclosureProject.org - és a FöldönTúli Intelligencia Tanulmányozásnak Központja - http://CSETI.org - alapítója, a Sirius mozifilm és a http://SiriusDisclosure.com frontembere.

"Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése