2018. augusztus 17., péntek

A mátrix rabszolgája vagy? A 10 legfontosabb jel:




A mai világ egy igen furcsa hely lett. A kezdetektől fogva mindannyian egy bizonyos utat kell járnunk ami ránk van kényszerítve, olyan alternatívákat választva csupán, amit a csorda, a nyáj csinál, vagy gondol. Az élet nagyon komplex, de ha figyelmet szentelünk bizonyos dolgokra, rájövünk arra, hogy az emberek előtt végtelen számú lehetőség kínálkozik és rájövünk arra is, hogy az egyének túl ritkán kérdőjelezik meg azt, hogy a dolgok miért vannak úgy ahogy vannak.
Nem azért írjuk ezt, hogy nyíltan bíráljuk valaki életmódját vagy személyes helyzetét, a következő 10 jel viszont abban segít, hogy képes legyél azonosítani életed azon területeit, ahol felszabadíthatod magad bizonyos rád kényszerített életformák alól.
Nézzük tehát szerintünk hol rabszolgái az emberek a mátrixnak. 
 
1. Azoknak az embereknek fizetsz adót, akiket börtönben szeretnél látni. Ez talán a legnagyobb mutatója annak, hogy a mátrix rabszolgái vagyunk. A hagyományos rabszolgaság fogalma azt idézi fel az emberekben, hogy bilincsben kénytelenek dolgozni az ültetvényeseket gazdagítva. Ennek modern változata a kényszerített adózás, ahol a jövedelmeket automatikusan dokkolják, mielőtt valaha is látnánk jövedelmünk egészét függetlenül attól, hogy egyetértünk- e azzal, hogy hogyan költik el a pénzt. 
 
2. Elmész az orvoshoz, de nem gyógyulsz meg. A modern orvosi ellátás a tudományos fejlődés ellenére sajnálatos módon inkább betegen tartja az embereket, ahol ritkán vagy sosem tanácsolják azt az embernek, hogy szellemi és testi egészsége érdekében étkezzen egészségesen. E helyett rutinszerűen fogyasztatják vele a drága gyógyszereket és olyan eljárásoknak vetik alá őket. amelyekkel csak az egészségügyi mátrix szekerét tolják. 
 
3. Amikor pártokra szavazol és az energiádat abba ölöd, hogy a politikáról vitatkozz a barátaiddal, csak az “oszd meg és uralkodj! ősi alapelvét bizonyítod. Ezek a pártok általában a végtelenségig korruptak. Független jelöltek sosem rúghatnak labdába és nem vehetnek részt nyilvános vitákban. Mindez csak arra van kitalálva, hogy “mi a nép” soha ne legyünk egységesek a korrupció ellen.
4. Keményen dolgozol és valami olyan munkát csinálsz, amit utálsz. A munka fontos és a pénz kifizeti a számlákat, de olyan sok ember tölti el egész életét, legjobb éveiket azt csinálva, amit utál, hogy az nevetséges. Az igazság az, hogy pénz helyett inflációs valutát keresünk, amely magántulajdonban van és a végtelenségig manipulált. Mivel szükség van arra, hogy ebben a világban pénzt keressünk, próbáljunk meg minél több értéket kapni munkánkért és azzal tölteni időnket amit tényleg nagyon szeretünk. 
 
5. Ha hajlandó vagy adósságba verni magad azért, hogy a fogyasztói társadalom orientált életmódot támogasd. Minden alkalommal, amikor hitelkártyádat használod és hitelre vásárolsz, a világbankok általi pénzügyi fosztogatást támogatod. Hogy ebben részt vegyél, az egyébként fedezet nélkül nyomtatott pénzt kamatostul kell visszafizetned annak érdekében, hogy fenntartsál egy bizonyos életmódot, ami határozottan jelzi azt, hogy életed a fogyasztói társadalom mátrixához kötődik.
6. A folyamatban lévő TV műsorok, sorozatok történéseit vitatod meg kollégáiddal, barátaiddal. A TV az agykontroll és a “programozás” legjobb eszköze arra, hogy bizonyos tömegviselkedést megerősítsenek vagy kialakítsanak. A modern TV jellemzői az ego fontosságának dramatizálása, mindennek szexualizálása és az erőszak dicsőítése. Azáltal, hogy azt ami történik a képernyőn valós részévé teszed életednek, a mátrix azon szándékát támogatod, hogy megzavarja a valóság természetét. Ha még mindig nézed a TV-t és hiszel a helyi, országos és nemzetközi híradásoknak, a mainstream média tart ellenőrzése és manipulálása alatt. Akkor is, ha sorozat vagy sportközvetítésfüggő vagy a helyett hogy élveznéd azokat a dolgokat vagy azoknak a személyeknek a jelenlétét akik körülvesznek. Mindez azt igazolja, hogy valaminek nem is kell, hogy valóban megtörténjen annak érdekében, hogy úgy érezzük igazi emberekről van szó. 
 
7. Nem érzed azt, hogy el kellene rejtened bármit is Big Brother elől. Ha nem zavar az téged, hogy valahol, valaki aki a mátrixnak dolgozik figyel téged, és lehallgatja beszélgetéseidet, akkor a mátrix jó rabszolgája vagy. A láthatatlan megfigyelőrendszer a gondolatok kontrollálásának egy igen alattomos formája. 
 
8. Ha szerinted a világ biztonságosabb lenne, ha csak a kormányok és tisztviselői lennének felfegyverezve. A lőfegyverek valójában visszatartják a bűnözőket. Valaki többször is meggondolná magát mielőtt fegyvert ránt egy olyan környezetben, ahol más is el van fegyverezve. A hajlandóság, hogy lemondasz önvédelemre való jogodról annak a jele, hogy már háttérbe szorítottad személyes felelősségedet valaki más hasznára. Üdvözlünk a mátrixban! 
 
9. Tudatosan fogyasztasz mérgeket, ételadalékokat mint pl: a nátrium-glutamát és az aszpartám és eközben függsz a gyógyszeripari komplexumtól saját lelki és testi egészséged érdekében. Ezek a vegyszerek toxikusak az emberi test számára. Tudván tudva fogyasztani annak a jele, hogy a rendszer annyira beivódott már pszichédbe, hogy nem már nem is gondolod végig az egészségedre gyakorolt káros hatásokat. 
 
10. A pszichotróp gyógyszerek használata elég gyors ütemben emelkedik társadalmunkban, mert az emberek meg vannak győződve arról, hogy egészségügyi állapotukat betegségként lehet diagnosztizálni. A pszichotróp gyógyszerek alkalmazása pedig az agykontroll egy igen hatásos formája.
Vigyázz, a mátrix kapuőrei nagyon vigyáznak arra, hogy a kapu ki ne nyíljon! 
 
Forrás:  (Láss is, ne csak nézz)...
 
*
 
Kapcsolódó téma:
 
 (Korunk virtuális csapdája a Facebook. Több milliárd embert kötöttek be ebbe a hálózatba, leszívják minden adatukat, hogy azokkal kereskedhessenek és adott esetben kiadják a titkosszolgálati szerveknek. Ezen felül nyomon követnek mindenkit (még akkor is, ha épp nem vagy bejelentkezve) és most már azt is szűrik, hogy a rabul ejtett felhasználókhoz milyen információk juthatnak el. A cenzúra gőzerővel működik és minden tartalmat eltávolítanak, ami a közösségi háló sajátos és módfelett egyoldalú alapelveibe ütközik. A Facebook-polip rátelepedett a világhálóra, azon keresztül szinte a teljes emberi civilizációra, szorítása egyre erősebb, halálosabb. Van szabadulás ebből a megvalósult Mátrixból?)
 
 

A FACEBOOK-MÁTRIX - ÉLETED MINDEN PILLANATÁT ISMERIK! (2018.04.06.) videó:

 
 
-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése