2019. július 21., vasárnap

Új Agy - Új Világ...Hangolódj össze a Forrásoddal...

Több millió évnyi evolúció során az agy három különböző fázisa fejlődött ki, amit néha "Háromegy" agynak neveznek. Ez a folyamat a hüllők, az emlősök és az emberi agy (agykéreg) volt, ezek mindegyike egy-egy fő Evolúciós lépés volt a fejlődés történetében. Az említett háromféle agy, amit az alábbinak nevezhetünk, a túlélést támogató elme, az érző elme és a gondolkodó elme.

 




De hát miért gondoljuk azt, hogy az evolúció megáll a Három-egy Agynál és a gondolkodó elménél?

Bizonyítékok azt mutatják, hogy hatalmas potenciál rejlik az agynak azon részénél, melyet frontális kéregnek neveznek. Amerikai kutatók, Richard Davidson és Andrew Newberg világosan kimutatták, hogy az agy elülső része
(a homloklebeny) egy sokkal magasabb szinten képes működni, magasabb tudatállapotot képes elérni meditáció révén.

Hiszem, hogy amikor a homloklebeny rejtett lehetőségei az evolúció során aktivizálódik, támogatni fogja a Negyedik Tudatszintet, ami nem más mint a Felébredt Tudat állapota.

Annak érdekében, hogy ez megtörténjen, több energiát kell a frontális kéregnek kapnia. Keleti mesterek szerint, ennek az energiának az un. Kundalíniból kell származnia.

Amikor a homloklebeny eléggé érett lesz az evolúció során, mivel elegendő energiát kapott, egyre több idegrost köti össze a jobb és a bal agyféltekét, és ezzel megtörténik a két agyfélteke teljes integrációja, összekapcsolása.
Ez lesz majd az integrációja a logikának és az intuíciónak, a férfiasnak és nőiesnek.

Így, az előrejelzések szerint, az agy szervezete a régi réteg helyén fejlődni fog, a szükséges hardvert a magasabb tudatossághoz biztosítani fogja. Amikor ez megtörténik, egy "az elülső jobb agyféltekével rendelkező" ÚJ Emberi Faj fog megjelenni.
A Jobb Agyféltekének az aktiválása és integrációja következtében, átalakul ezen emberek tudata, több intuíció, kreativitás, szeretet, empátia és együttérzés lesz, mely lehetővé teszi az emberiség számára, hogy megteremtsen egy Új és Jobb Világot.


Forrás/ford. R. É. /facebook
  

&

 


 

 "Hangolódj össze a Forrásoddal"


Sose törekedj arra, hogy összehangolódj az emberekkel magad körül, mert minden ember máshol van a rezgések skáláján.

Az egyik boldog, a másik boldogtalan. Az egyik örül, a másik panaszkodik. Az egyiknek épp jó napja van, a másiknak rossz.

Ha mindenkivel meg akarod találni a közös hangot belebolondulsz és esélyed sem lesz stabilnak maradni - és általában ilyenkor őket vádolod amiért negatív hatással vannak rád.

A feladatod sokkal egyszerűbb ennél! Hangolódj össze a kiterjesztett Éneddel, a Forrásoddal, tartsd magad a legmagasabb rezgésállapoton és aztán hagyd, hogy a Vonzás Törvénye elhozza az életedbe azokat, akikkel egy hullámhosszon vagy.

Az emberek átválogatása sem a te dolgod! Te csak tartsd a lehető legmagasabb rezgést (érezd magad jól bármilyen indokot felhasználva erre) a többi magától megtörténik.

Csak olyan események, találkozások, együttműködések és kapcsolatok lehetnek életed részei, amelyekkel hasonló frekvencián vagytok.

Akikkel más hullámhosszon vagy, azok fokozatosan kirezegnek az életedből."
 
/ Abraham Hicks /

 



Kapcsolódó téma:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése