2021. október 1., péntek

RÉ - AZ EGYSÉG TÖRVÉNYE - "AZ IGAZSÁGOT KERESNI, A SZÉPSÉGET SZERETNI, A JÓT AKARNI ÉS A LEGJOBBAT TENNI...

 

 "AZ IGAZSÁGOT KERESNI, A SZÉPSÉGET SZERETNI, A JÓT AKARNI ÉS A LEGJOBBAT TENNI - EZ AZ, AMIRE HIVATOTT AZ EMBER."

 


 RÉ - AZ EGYSÉG TÖRVÉNYE - 

Nem tudom mikor lesz vége ennek a hamis világnak, de szerintem teremtsünk egy Új Földet még ma, önmagunkban, hogy mikor a régi darabjaira hullik széjjel, már készen ott várjon minket egy másik.
Szerencsére nekünk ehhez nem kell különösebb erőfeszítés, mivel ez az Új Föld automatikusan megjelenik bennünk, ahogy letesszük a régit, és így helyet adunk az újnak.
Azzal is tisztába kell hogy legyünk, hogy az a sok milliárd megtévesztett ember, továbbra is kapaszkodni fog a régi rendszer értékeibe, amiket képtelenek még letenni, ezért tovább már nem várhatunk rájuk...
Te viszont, aki most olvasod e sorokat nagyon is le tudod tenni a régit, és ez nem véletlen. Mivel már kisgyerekkorod óta Te sem értetted, hogy a többség miért lop, csal és hazudik, és hogy miért agresszív veled, velünk szelídekkel szemben.
Ők azért ilyenek velünk, mert érzik bennünk, hogy mi kreatívak és önállóak vagyunk, hiszen a szellemi kapcsolatunknak köszönhetően, mi még akár világokat is képesek lennénk lehívni, velük ellentétben, akiknek be kell érniük azzal, amit e világból meg tudnak szerezni maguknak.
Az olyan szellemi műhelyek mint ez a csoport is, amelyet a nagy szellemi komplexumok (Ré) keltettek életre, könnyebben érezhetik át, hogy mi megy végbe a világban jelenleg, és arra fentről milyen megoldások kerülhetnek bevezetésre. Persze mindezeket csak addig érezzük helyesen, amíg a magunk szellemi utánpótlása is folyamatos, és azokat nem torlaszolják el olyan apróságok, mint a harag az aggódás és a félelem.
Én az Új Föld megteremtését abban képzelem el, hogy innentől kezdve igazán őszinték leszünk egymáshoz, és türelmesen segítünk egymásnak mindenben annak érdekében, hogy ez a lelki-szellemi kapcsolat bennünk folyamatos tudjon maradni.
Az elmúlt napokban több olyan gyógyulást is megéltem, amit e közösség magára talált belső szellemi kapcsolatának volt köszönhető. Ezért arra gondoltam, hogy ez az Új Föld nekünk ezzel a belső kapcsolódással kell, hogy elkezdődjék. És anélkül hogy messzemenő és nagyravágyó terveket ötölnénk ki a magunk önbizalmának és esetleges illúzióinak megnövesztése érdekében, most egyszerűen csak hagyjuk megtörténni mindezt, felülve az élet kellemes sodrására, tökéletesen bízva abban, hogy a fentiek nagyon jól tudják, hogy hova is visz minket ez a folyó, a harag, az aggódás és a félelem érintése nélkül, csupa egészségben és szeretetben, Új Óceánok felé.
 



 

Források:

https://www.citatum.hu/idezet/74417 

 

  RÉ - AZ EGYSÉG TÖRVÉNYE (Facebook)

 

Fotó:

MAGYAR ŐSISÉG ÉS NEMZETTUDAT (Facebook)


*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése