2022. december 2., péntek

Az 5 biológiai természettörvény - ( Germán Gyógytudomány )

 

Az 5 biológiai természettörvény

 
https://germangyogytudomany.hu/german-ismeretek/az-5-biologiai-termeszettorveny/

Az 1981-ben felfedezett Germán Gyógytudomány® (Germán Új Medicina®) egy szigorú természettörvény, melynek csupán 5 biológiai természettörvénye van, és egyetlen hipotézist sem tartalmaz. Pontosan leírja az élő szervezet orvostudományi-biológiai összefüggéseit a lélek, agy és szerv egységeként.

A Germán Gyógytudományban® abszurd lenne megkérdőjelezni azt, hogy a pszichikai folyamatok “kiválthatnak-e” testi folyamatokat. A Germán Gyógytudományban® a lelki folyamat megegyezik a párhuzamosan és szinkronban lefutó agyban zajló, valamint az ugyancsak szinkronban lefutó testi-szervi folyamatokkal. Minden lelki és szervi folyamat összeköttetésben áll az aggyal és ott történik azok koordinálása. Az agy kvázi a szervezetünk nagy számítógépe, melynek lelkünk a programozója, másfelől a test és a lélek is programozhatja közösen a számítógépet jól, vagy rosszul. Mert semmiképp sem csak úgy igaz, hogy a lélek, agy és szerv lehet a programozó, hanem esetleges sérüléseknél a szerv elindíthat egy automatikus programot az agyban és a lélekben. A Germán Gyógytudomány® alapvetően ebben különbözik az eddigi összes orvostudományi irányzattól, elsősorban a hagyományos orvostudománytól.

Az orvostudomány történelmében először találkozunk egy olyan természettudományos orvostudománnyal, melynél bármely tetszőleges eset természettudományos alapon megismételhető. 1998. szeptember 8-án és 9-én azt a szlovák Trnavai Egyetem bemutatta és hitelesen igazolta!

Világnézeti – teológiai szempontból az orvostudományt addig a rossz és a jó, a megbetegítő és az egészségmegőrző harcának tekintettük. Az ún. „betegségeket” a természet üzemzavarának, a szervek elégtelenségének, de Isten büntetésének is hittük. Ezért beszéltünk „rosszindulatú növekményről” és „jóindulatú növekményről”. Azt képzeltük, hogy a rákos sejtek és mikrobák a rossz vagy a rosszindulat hadserege, melyeket legyőzheti a jóindulat hadserege (pld. immunrendszer), jó orvosok és sok jó gyógyszer, operáció, sugárzás, stb. segítségével. Sőt még azt is hittük, hogy az sátánt Belzebubbal kell kiűzni, ördögűzéshez kell folyamodni és a rákot a legalattomosabb sejtméreggel kell leküzdeni. Az orvostudományt ez az óriási tévedés vezette tévútra, ezért nem létezethetett eddig egységes rendszerbe foglalás az orvostudományban.

A Germán Gyógytudomány® emberre, állatra és növényre egyaránt érvényes, sőt még az egysejtű élőlényre is – az egész világegyetemre.

És minden ún. betegségre – ha egyáltalán léteznek – érvényes, mert azok tulajdonképpen csak a természet két fázisban lezajló „Értelmes Biológiai Különprogramjai” (ÉBK), melyek kivétel nélkül a Germán Gyógytudomány® 5 biológiai természettörvénye szerint zajlanak le. Az ún. megbetegedés kiváltó oka mindig egy biológiai konfliktus, egy nagyon súlyos lelki megrázkódtatás – melyet DHS-nek nevezünk.

 

Linkek az oldalakhoz:


Az 1. biológiai természettörvény: A rák vastörvénye

A 2. biológiai természettörvény: A kétfázisú folyamat

A 3. biológiai természettörvény: A csíralemezek és az agy közti összefüggések

A 4. biológiai természettörvény: A mikrobák fejlődéstörténet szerinti rendszere

Az 5. biológiai természettörvény: A megértés törvénye

 

Forrás:

 https://germangyogytudomany.hu/german-ismeretek/az-5-biologiai-termeszettorveny/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése