2022. december 2., péntek

Julius Andan csomag: A média veszélye!

 

 


Julius Andan az Elme gyilkosai trilógia egyik legfontosabb szereplője, aki 25 éven át a világ legprofibb hivatásos hazudozója volt. Mesterien kidolgozott, a célcsoportra finomhangolt hazugságaival iparágakat rogyasztottak meg, káros termékeket és ideológiákat adtak el, tudományos projekteket sorvasztottak el vagy futtattak fel, a megrendelő kívánsága szerint.

Aki nem teljesen menthetetlen, annál eljön az a pont, ahol meghasonlik önmagával, és válaszút elé kerül: folytassa-e tovább, vagy új utat keressen.

A számtalan bűnnel roppant nehéz szembenézni, Andan is sötét elmélkedésre kényszerítette magát halántékához szorított revolverrel. Végül úgy döntött, menti, ami még menthető, és leleplezte azt a szervezetet, aminek negyed évszázadon át hű szolgálója volt.

Julius Andan a mi világunkban, melyben nem kitalált személy, adatbányász-adatelemző, aki a politikától a gazdaságon át a tudományig és az előttünk álló lehetséges jövőkig alkotja meg egyedi koncepcióit, melyeket könyvei és cikkei tartalmaznak. Jelszava, hogy mindenről maga alkot véleményt és nem fogad el előre gyártott válaszokat.

A csomag kötetei

Julius Andan: A világ a színfalak mögött

Julius Andan: Élet a rendszerben

Julius Andan: Új élet – Új világ (új kötet, megjelenés: 2022. december 2.)

 

 Linkek:

 https://www.facebook.com/duncanshelleykonyv

 https://www.facebook.com/realandan

https://duncanshelley.com/termek/julius-andan-csomag/ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése