2023. február 25., szombat

Részlet egy 2023. február 21-én megjelent AUF1-beszélgetésből.

 


......

Stefan Magnet:
"Heiko Schöning, ön előre megmondta egy interjúban, amely hónapokkal korábban lett rögzítve és azt hiszem 4-5 hónappal a korona kirobbanása előtt jelent meg, 2019-ben. 2019 őszén jelent meg annak idején a KenFM-nél ez az interjú és ön ebben azt mondta, hogy meg fognak rendezni egy pánikot egy kórokozó segítségével és hogy ez elterelésként és egy nagy pánik kirobbantásával fog érkezni.
És aztán tényleg megérkezett a korona és a korona-Lockdown. És a szavai hirtelen egy igaz próféta szavai lettek. 


Vissza kell menni a médiatékában, hogy az ember ezt még egyszer igazán felidézze.
Most mit mond ön, hiszen senki sem jobban hivatott arra mint ön, hogy megmondja, mi lesz a következő ami jönni fog? Mire gondol, mi jön, amikor hullámokról beszél?"
Dr. Heiko Schöning:


"Egészében véve ez a kontrollról szól, a hatalomról és a kontrollról.
Ezek a hullámok, mint a koviddal is, ezek kampányok, olyanok mint a reklámkampányok. Ezeket 2-3 éven át folytatják, aztán látják, hogy oké, most megint két lépést előre, aztán egyet hátra kell lépnünk.
Most megint a levezető fázisában vagyunk, tehát, hogy egy lépést visszalépnek.
Aztán jön egy másik téma, a mostani fő téma, ezt sajnos tudjuk mindannyian, ez az erőszak és az infláció, vagyis Putyin, Ukrajna, infláció. 


Ez fogja tovább uralni a következő 1-2 évet, de jönni fog egy újabb egészségügyi hullám is. És ez azt jelenti, hogy ezúttal valószínűleg igazi biofegyverekkel. 


Ahogy ezt egy hosszú előadásban nemrégiben részletesen elmondtam, a biofegyverek időszaka elkezdődött. És a bűnözők, akik emögött állnak, éveken, évtizedeken keresztül dolgoztak ezen. Egy nagy betegséghullám közeleg felénk, ezúttal minden bizonnyal igazi biofegyverekkel."
 

 ......

 

A dr. Schöninggel készült teljes interjú itt nézhető meg német nyelven:   


https://auf1.tv/stefan-magnet-auf1/heiko-schoening-die-verbrecher-planen-mit-biowaffen-die-naechste-panik/ 

 

Forrás:

Via Bíró Éva/https://t.me/s/ISzB2022

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése