2023. február 2., csütörtök

A Great Reset elutasításának 22módja !

 

 


 

A globális elit jelenleg a Nagy Újraindítás tervet hajtja végre de csak akkor lehetnek sikeresek, ha meghajlunk a terveik előtt. A jó hír az, hogy még nem késő.
Íme 22 módszer, amivel ellenállhatsz az Új Világrendnek. Próbálj meg minél több pontot teljesíteni.
 
 

 
"1. Legyen több mint két gyermeked. - A globális elit, különösen az eugenikusok, megpróbálják lecsökkenteni a bolygó lakosságát népességszabályozással, járványokkal és egyéb "jót akaró" intézkedésekkel. Azt állítják, hogy túlnépesedés van, ezért elrettentik az embereket a gyermekvállalásától, démonizálják a család konstruktumát, éltetik az LMBTQ-t és a fogamzásgátlást. Bár a népesség valóban növekszik (de főként Afrikában és Ázsiában), azonban a bolygó túlnépesedése mítosz. Természetesen kettő vagy több gyermek vállalása rendben van, ha megengedhetjük magunknak.
 
2. Egyél igazi húst, és a férgeket hagyd meg a csirkéknek! - Klaus Schwab azt akarja, hogy "együnk rovarokat". Elhiszem, hogy egy sáskát finoman is el lehet készíteni, de biztosan nem ez a jövő tápláléka, még ha a korrupt média ezt is erőlteti. Ehelyett azt kellene ennünk, amit őseink is ettek: húst, halat, kagylót, gyökereket, tojást, magokat, zöldségeket és gyümölcsöket.
 
3. Ne fogyasszunk napi 8 grammnál több cukrot. - A cukor úgy hat az agyra, mint a függőséget okozó drogok, és a legtöbben észre sem vesszük, hogy mennyit eszünk belőle. Humán vizsgálatok megerősítik a hozzáadott cukor és a magasabb gyulladásos markerek közötti kapcsolatot. Hagyd el a bolti édességeket - a tested meg fogja köszönni.
 
4. Tájékozódjunk az alternatív és objektív médiából is. - Tanuld meg, hogyan kell tudományos tanulmányokat olvasni és értelmezni. Számos nagyszerű alternatív médiaforrás létezik, például Telegram-csatornák, Twitter, Substack hírlevelek, blogok, és számos alternatív weboldal. Ez javítani fogja a döntéshozatali folyamataidat a jövőben.
 
 5. Vezess belső égésű autót kevés elektronikával. - Az ilyen autók általában ritkábban mennek tönkre, mert nincsenek tele elektronikával és olcsóbb a javításuk. Az elektromos autóval kiszolgáltatobbá válsz, le lehet követni, rövidebb távot tehetsz meg és kormánynak nagyobb kontrollja lehet feletted a jövőben. Ha energiaválsággal és különösen áramszünetekkel kell szembenézned akkor korlátozva lehetsz a mozgásodban. Arról nem is beszélve, hogy egy elektromos autó ökológiai lábnyoma is óriási.
 
6. Ne hagyd hogy zsaroljanak vagy érzelmileg bántalmazzanak (gaslighting)! - Csak azért ne oltass, hogy utazhass és "békén hagyjanak". A CO2 útlevelek és a digitális személyi igazolványok már kialakulóban vannak, a német Zöld Párt, már a plandémia előtt is javasolt klímaútlevelet. A szociális hitelpontozás is eljöhet hamarosan de szerencsére mindezek nem fognak sikerrel járni, ha nem lesz elég ember aki eleget tesz a követelményeiknek.
 
7. Legyen elegendő tartalék vized, élelmiszered, áramod. - A kormányok semmitől sem félnek annyira, mint az önellátó és független polgároktól. Mindent, amit magadnak termelsz, a kormány nem tudja megadóztatni, ezáltal kevésbé leszel zsarolható. Ha van egy kis erkélyed vagy tetőteraszod egy városban, valószínűleg elegendő helyed van ahhoz, hogy növényvédőszer-mentes zöldségeket termessz magadnak, és napelemmel töltsd eszközeidet. Alternatív megoldásként csatlakozz önellátó közösségekhez.
 
8. Ha van saját kerted, műveld meg. - De előtte erősen ajánlott, hogy javíts a föld talaján. A videómegosztók és csoportok számos tanácsot kínálnak a komposztálásról és a permakultúra elveiről. Általában 1000 négyzetméter elegendő ahhoz, hogy a családját (beleértve a nagyszülőket, testvéreket stb.) ellássa hússal, tojással, gyümölcsökkel és zöldségekkel.
 
9. Ragaszkodj a digitális magánéletedhez. - Ahol lehet blokkold, hogy felhasználják adataidat vagy kövessék a szokásaidat. A Big Tech az egyik fő ellenségünk, és nem akarod, hogy a Google vagy a Microsoft többet tudjon rólad, mint Te. Sokan használnak Ubuntu Linuxot, mivel gyönyörű és felhasználóbarát. A CalyxOS egy Android operációs rendszer, amely a kezedbe adja az adatvédelmet. Chateléshez használj Signal-t vagy Telegramot.
 
10. Ragaszkodj az adatvédelmedhez. - Mindannyian guglizunk, és el kell ismerni, hogy a google kiváló funkciókat kínál. A Google azonban egy veszélyes adatpolip, amely a keresési algoritmusokat is manipulálja (a demokratáknak, a klímaváltozásnak, és a fősodratú narratíváknak kedvezve). A Brave böngésző egy ragyogó alternatíva, amely saját keresőmotort is használ és blokkolja az agymosó reklámokat.
 
11. Ahol lehet fizess készpénzzel, és kerüld a bónuszprogramokat. - A készpénzed a TE hatalmad! A digitális pénzedet befagyaszthatják, zárolhatják, így tökéletes rabszolgává válsz. Továbbá ne vegyél részt a visszafizetési programokban, mert ezek valójában az adataidat használják fel arra, hogy sokkal nagyobb pénzt termeljenek maguknak.
 
12. Ha van lehetőséged fontold meg az otthoni iskoláztatást, alternatív oktatást, hogy elkerüld a gyermeked agymosását. - Bár sajnos a magántanulás sok országban illegális, de amit tehetsz, hogy olyan dolgokra neveled a gyerekedet, amelyek valóban számítanak és használhatók az éleben vagyis gyakorlati készségekre. Az iskolában tanultak 90%-a szó szerint haszontalan.
 
13. Kapcsolódj össze hasonlóan gondolkodó emberekkel. - Nem számít, hogy hol találod meg őket: az interneten, a szomszédságban vagy a sportklubokban. A hasonlóan gondolkodó emberekkel való kapcsolatteremtés szükséges ahhoz, hogy épelméjűek maradjunk, és szükség esetén támogassuk egymást.
 
14. Vállalj felelősséget a saját és családod egészségéért. - Az egészségedért Te vagy a felelős, senki más és főleg nem a korrupt WHO. Keress olyan forrásokat ahol fejlesztheted a tudásodat ilyen téren. A Te döntésed, hogy ma este elrágcsálsz-e valami felesleges nasit, egy marék Big Mac-et vagy készítesz egy egészséges, saját készítésű paleo ételt. Az is a Te döntésed, hogy ma este Netflix-sorozatot nézel-e, vagy inkább elmész edzeni. Az is a Te döntésed, hogy a közösségi médián, TikTok-on lődörögsz-e éjfélig, vagy korán lefekszel, hogy kellőképpen kialudd magad.
 
15. Kapcsold ki a TV-t. Vagy még jobb: Add el! - Nincs semmi olyan a tévében ami a pszichés vagy a lelki fejlődésedet szolgálná. A mainstream média világszerte ugyanazokról a dolgokról számol be, ami tömeges hipnózist és szorongást eredményez. Ne engedd be a félelmet az életedbe. Egyébként már a 80-as évek óta ismert, hogy a TV károsíthatja a mentális egészséget. Manapság pedig a tudománytalan lezárások miatt szégyentelenül próbálják elhitetni velünk, hogy a tévénézés és ha egyedül ülünk otthon jót tesz.
 
16. Fejtsd ki továbbra is a véleményed, tájékoztass és ne engedelmeskedj mindig mindenkinek! - Minél hangosabb vagy, annál jobb. Megértem, hogy sokan közületek attól félnek, hogy elveszítik a munkájukat, ha felemelik a hangjukat. Sokan átéltük, hogy emiatt sok mindent elvesztettünk (munkát, pénzt, barátokat stb.), viszont új ismeretségeket is szerezhetünk és új ajtók nyílhatnak meg. Aki feladja a szabadságát a biztonságáért cserében, egyiket sem érdemli meg. Legyetek bátrak!
 
17. Mozogj többet és csökkentsd a közösségi médián töltött idődet. - A testmozgás jót tesz az egészségednek. Amikor sportolsz, a tested endorfin nevű anyagokat szabadít fel. Ezek az endorfinok kölcsönhatásba lépnek az agyadban lévő receptorokkal, amelyek csökkentik akár testi akár lelki fájdalomérzetedet. Másrészt a legtöbb digitális tartalom "fogyasztása" összefügg a depresszióval, a szorongással és a pszichológiai zavarokkal.
 
18. Vásárolj helyi termékeket, bojkottáld a háttérhatalom cégeit. - A feldolgozott élelmiszerek egészségtelenek. Bojkottáld a tíz legnagyobb multinacionális vállalat termékeit (pl. Nestlé, a PepsiCo, a Kraft, Tesco termékek stb.), amelyek a lehető legnagyobb mértékben irányítják a globális feldolgozott élelmiszeripart. Ehelyett termeszd meg a saját élelmiszereid vagy vásárolj helyi termelőktől frissen.
 
19. Gyakorold a spiritualitás bármely (pozitív) fajtáját. - Nem számít, hogy hiszel-e Istenben vagy egyszerűen csak a karmában és az energiákban. A spiritualitás segíthet a stressz kezelésében azáltal, hogy békét, célt és megbocsátást ad. Gyakran még fontosabbá válik érzelmi stressz vagy betegség idején.
 
20. Fektesd be pénzed egy részét - Ne legyen minden bizalmadat sem a nagy bankokban sem a kriptóban. Mindig jó ötlet, ha több mindenben tartod a pénzed (pl. aranyba, kriptóba, földbe, tartós élelmiszerbe stb.), mivel egyes nagy elemzők szerint olyan globális válsággal fogunk szembenézni, amilyent még soha nem láttunk.
 
21. Dobd el a maszkot és mosolyogj az emberekre. - A maszkkötelezettségek visszatérhetnek a jövőben de nem kell mindig vakon engedelmeskedni, mosolyogj a manipulált emberekre. A pozitív rezgések ragályosak, el fognak gondolkodni embertársaid így kiveheted a részed az általános tömegpszichózis megszüntetéséből.
 
22. Támogasd az elfogulatlan tartalom szerkesztőket, orvosokat, tudósokat és politikusokat. - Ha anyagilag nem tudod, kövesd be őket oldalaikon és oszd meg a tartalmaikat. Szükségük van Rád!"
 
 
Forrás: 
 
Dr. Simon Goddek (Twitter @goddeketal)
 
- "Ha valamit nem kérdőjelezhetsz meg, ne hívd tudománynak!"
 
 
 

 
 
Kapcsolódó anyagok:
 
 

 
 
 
 
 


 
 
 
 

 
Mára a bőség világában élhetnénk technológiánknak köszönhetően, amit csak azért nem érzékelünk, mert a korrupt és pénzéhes elit és politikusaink elveszik tőlünk munkánk gyümölcsét. Össze kell fognunk, hogy a vérszívó piócákat lerázzuk magunkról!....  (Sev./ 2013.)  
Videó:
 
 

 
 &
 
 

 
 
 
 
 Kapcsolódó anyag: 
 
 
 
 



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése