2015. február 23., hétfő

Az ingyenes energia abszolút valóságos!



Kinek a javát szolgálja a tudományos kutatások elnyomása? Kinek a hatalmát és gazdagságát fenyegeti a tiszta és ingyenes energia? Kinek a vágya létrehozni egy olyan rendszert, ahol kevesek sokkal rendelkeznek, és a nagy többség kénytelen a maradékkal beérni?


Teljesen nyilvánvalóvá vált, különösen az elmúlt néhány évben, hogy a Föld fosszilis tüzelőanyagoktól való függősége egyáltalán nem szükségszerű. Mégis folytatjuk a háborúkat érte, pusztítva a környezetet és károkat okozva Földanyának, ahogy továbbra is a régi technológiákat használjuk, mely dollármilliárdokat generál azok számára, akik az energetikai ágazat csúcsán vannak.

A vállalati média továbbra is nyomja azt az elképzelést, hogy energiaválságban vagyunk, hogy az erőforrások hiánya miatt közelítünk egy komoly problémához. Vicces, hogy a részvényesek ugyanazon csoportja a tulajdonosa az energiaiparnak és a vállalati médiának is.

Úgy tűnik, hogy ez mind csak félelemkeltő taktika, és egy újabb ok, hogy konfliktusokat hozzanak létre. Hogyan lehetnénk forráshiányban, amikor olyan rendszereink vannak, melyek külső betáplálás nélkül biztosítanak energiát? Ez azt jelenti, hogy ezek a rendszerek akár végtelen ideig is működhetnek és állíthatnak elő energiát az egész bolygó számára fosszilis tüzelőanyagok elégetése nélkül.

Ez megszüntetné a “számlák” nagy részét, melyeket az életünk fenntartásáért fizetünk, és csökkentené a Földre és a környezetre gyakorolt káros hatásunkat. Még akkor is, ha nem hiszel az ingyenes energia koncepciójában (másnéven nullponti energia), több tiszta energiaforrásunk van, melyek az egész jelenlegi energiaipart elavulttá tehetnék.

Itt azonban kifejezetten az ingyenes energia koncepciójával foglalkozunk, melyet időről időre számos kutató bizonyított szerte a világon, akik számtalan kísérletet folytattak, és vizsgálataik eredményét minden egyes alkalommal nyilvánosságra hozták. Ennek a hatalmas mennyiségű kutatásnak egy része kerül bemutatásra.

“Ezeket az elképzeléseket már több száz laboratórium bizonyította a világ minden táján. Ha az energetikai technológiák világszerte szabadon hozzáférhetők lesznek, mély változásokat fognak okozni. Ez mindenkit érinteni fog, és mindenhol alkalmazható lesz. Ezek a technológiák teljes mértékben a legfontosabb dolgok a világ történelmében” – Dr. Brian O’Leary, egykori NASA űrhajós és a Princeton fizika professzora.




A kutatás.

Az elmúlt napokban (október 10-12) vitatták meg ezeket a koncepciókat a Breakthrough Energy Movement konferencián Boulderben, Kolorádóban.

A Casimir effektus az ingyen energiának egy bizonyított példája, melyet nem lehet elhallgatni. A Casimir effektus a nullponti vagy vákuum energiát illusztrálja, mely azt jósolja, hogy két egymáshoz közeli fémlemez vonzza egymást a kvantum fluktuációk egyenlőtlensége miatt. Ennek a koncepciónak a vizuális demonstrációja itt látható:



Ennek a jelentősége messze mutat, és köztudottan széles körben írtak róla elméleti fizikai kutatók az egész világon. Ma már kezdjük látni, hogy ezek a koncepciók nem csak elméletiek, hanem nagyon is gyakorlatiak, csak teljes mértékben elnyomás alatt állnak.

A vákuumokról általában úgy gondolják, hogy üres terek, de Hendrik Casimir úgy hitte, hogy ebben a semmiben ingadozó elektromágneses hullámok vannak. Azt javasolta, hogy két fémlemezt tartsanak egymáshoz közel a vákuumban a hullámok csapdába ejtésére vákuum energia létrehozásához, melyek vonzzák vagy taszítják a lemezeket. Ahogy egy régió határai mozognak, az eltérés a vákuumenergiában (nullponti energia) a Casimir hatáshoz vezet. A Harvard Egyetemen és a Vrije Egyetemen, Amszterdamban, valamint máshol végzett legújabb kutatások pontosan bizonyították a Casimir effektust.


2001 augusztusában egy tanulmány jelent meg a Journal Foundations of Physics Letters-ben, 14. évfolyam 4. száma (magyar vonatkozása is van, lásd: M. Mészáros, P. R. Molnár) bemutatja, hogy az általános relativitáselméletet felhasználva megmagyarázható a mozdulatlan elektromágneses generátor elve. Ez a készülék a görbült tér-időből elektromágneses energiát állít elő, és a kimeneti energia hússzor több, mint amennyi be lett táplálva. Az a tény, hogy ezek a gépek léteznek megdöbbentő, de még ennél is meglepőbb, hogy még a mai napig sem valósulhattak meg világszerte. Ez teljesen eltörölné az egész energiaipart, senkinek sem kellene fizetnie a számláit, és exponenciális ütemben szüntetné meg a szegénységet. Ez a tanulmány azt demonstrálja, hogy az elektromágneses energiát ki lehet vonni a vákuumból, és teljesítményt használó eszközöket lehet vele működtetni, mint amilyen a kísérletben szereplő elektromágneses generátor. A tanulmány kihangsúlyozza, hogy ezek az eszközök reprodukálhatóak és megismételhetőek.

Ennek a kutatásnak az eredményeit számos tudós felhasználta a világ minden táján. Az egyik a sok példa közül Theodor C. Loder, a Föld, Óceánok és Világűr Tanulmányok Intézet (New Hampshire ) professzorának egyik tanulmánya. Tanulmányában felvázolta ezeknek a koncepcióknak a fontosságát, melynek címe az Űr- és Földi Közlekedési és Energia Technológiák a 21. században.

“Jelentős bizonyíték van rá, hogy a tudósok már Tesla óta ismerték ennek az energiának a létezését, de potenciális használatától elriasztották őket, sőt elnyomták az elmúlt fél évszázadban, vagy még régebb óta.” – Dr. Theodor C. Loder

Harold E. Puthoff amerikai fizikus és doktor a Stanford Egyetemen, mint kutató a Felsőbbszintű Tanulmányok Intézeténél Austinban, Texasban egy tanulmányt publikált az Atomi, Molekuláris és Optikai Fizikai Vizsgálat című folyóiratban “Gravitáció mint nullponti enegiaingadozás” címmel. Tanulmánya egy sokatmondó állítást fogalmazott meg, melyben a gravitáció nem egy külön meglévő alapvető erő, hanem inkább egy indukált hatás, mely a vákuum nullponti ingadozásával van kapcsolatban, ahogy azt a Casimir erő szemléltette. Ő ugyanaz a professzor, aki szoros kapcsolatban volt a Védelmi Minisztérium által kezdeményezett távolbalátási kutatásokkal. Ezeknek a kutatásoknak az eredményei szigorúan titkosak, és a program azonnal leállt nem sokkal a a megkezdése után.

Egy másik meglepő tanulmányt, melynek címe “Energia- és hőkinyerés vákuumból” ugyanazon kutatók, ezúttal Daniel C. Cole-al, a Bostoni Egyetem Gépészmérnöki Tanszékének docensével együtt tették közzé ugyanabban a folyóiratban.

Viszonylag újkeletű javaslatot tettek a szakirodalomban az elektromágneses nullponti sugárzásból történő energia és hő kinyerésre a Casimir erő használatával. Az alapvető termodinamikát, ami szerepet játszott ezekben a javaslatokban itt elemzték és tisztázták azzal a következtetéssel, hogy igen, elvileg ezek a javaslatok helyesek.

Továbbá a Fizikai Vizsgálat folyóiratban a “Az elektromágneses nullponti energia vákuum forrása” címmel Puthoff leírja, hogyan biztosít a természet számunkra két alternatívát az elektromágneses nullponti energia eredetére. Ezek közül az egyiket a kvantum ingadozás töltött részecskéinek a mozgása termeli, mely anyagnak minősül. A kutatások azt mutatják, hogy a részecskemozgás nullponti energia spektrumot hoz létre egy önmagát regeneráló kozmológiai visszacsatolási kör formájában.

Mielőtt kommentálnád a cikket, olvasd végig, nézd meg a forrásokat és az alábbi Thrive című filmet, konkrétan a 33:28 perctől, ami sok kérdésedre választ adhat.





“Voltak jelentős katonai személyek, akik nagy kockázatot vállaltak, amikor elmondták, hogy igen, ezek a dolgok valóságosak. Miért gondolom, hogy a hadiipari komplexum nem akarja, hogy nyilatkozatokat tegyenek róla? Mert akkor elkezdenél gondolkodni arról, hogy milyen technológia áll mögötte; ez a lényeg.” – Adam Trombly, fizikus, feltaláló.

Ahogy fentebb többször említettük, ezek a rendszerek az energiát a körülöttünk lévő tér szövetéből vonják ki. Ez azt jelenti, hogy nem lehet adagolni, ami a legnagyobb fenyegetést jelenti a bolygó energiaipara számára. Egy iparág, mely jórészben felelős a bolygó pusztításáért, és egy olyan iparág, amely több százezer milliárd dollárt söpör be évente. Nem felelősségre vonás okán, hanem annak felismeréseképpen, hogy bármikor hatalmunk van ezen változtatni, ha úgy döntünk. Ezek a technológiák teljesen megváltoztatnak mindent, de fontos megjegyezni, hogy a működő technológiák annak működtetőinek tudatossági szintjétől függnek. Készen áll az emberiség egy ilyen átalakulásra? Semmi sem működhet a mögötte lévő tudatosságtól, a szeretettől, békétől, együttműködéstől és megértéstől függetlenül. A bolygón élő minden lény hasznára volna ezeknek a technológiáknak a kibocsátása.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése