2015. november 12., csütörtök

10 tény az Anunnakikról:


1. Sok Anunnaki ábrázoláson láthatunk furcsa tárgyakat, melyeket "azok, akik a csillagokból érkeztek" viseltek, az egyik legérdekesebb példa erre a "karóra", amely szinte minden Anunnaki ábrázoláson megjelenik.

2. A sumérok voltak az első emberek, akik valódi városokat kezdtek építeni, és úgy szervezték a városi hálózatokat, ahogy azt a modern kori városok esetében láthatjuk. Az Ősi idegenek elmélet szerint az Anunnakik adták át ezt a tudást az ősi embereknek.

3. A 19. században a régészek Ninive ősi romjainak feltárása során 22 ezer agyagtáblát fedeztek fel, amelyek közvetlenül az Anunnakikhoz kapcsolódnak.

4. 1976-ban Zecharia Sitchin szerző közzétette a sumér szövegek személyes fordítását egy "Föld krónikája" című könyvsorozatban. Sitchin szerint az agyagtáblák egy Anunnakiként ismert idegen fajt írnak le, akik eljöttek a Földre, hogy aranyat bányásszanak.

5. Az arany visszaveri az infravörös fényt. Az infravörös alapjában véve olyan fény, melyet nem láthatunk, de hő formájában kölcsönhatásba léphetünk vele, a sugárzás kölcsönhatásba lép a molekuláinkkal, és arra készteti őket, hogy gyorsabban rezegjenek, így azt melegként érezhetjük. Az arany jó hőpajzsot is képez, részben azért, mert annyira képlékeny.

Nagyon vékonnyá tudjuk tenni az aranyat, könnyű vele dolgozni, nagyszerű visszatükröző és hőhatás elleni védelmet nyújt, ami egy "szükséges" erőforrás nem csak számunkra, hanem a földönkívüli látogatók számára is, sugallja Sitchin.

6. Sitchin elmélete szerint az Anunnakik egy másik bolygóról jöttek a mi Naprendszerünkbe, amely egy 3600 éves elliptikus pályán mozog.

7. Az Ősi idegenek elmélet szerint az Anunnaki genetikailag módosította a primitív emberiséget, és létrehozott egy munkaerőt, mely lehetővé tette számukra az arany gyorsabb bányászását.

8. Zecharia Sitchin szerint "Adamau"-k voltak az első modern emberek, akiket az Anunnakik hoztak létre 450 ezer évvel ezelőtt, amikor genetikailag összekeverték az ő DNS-üket az ősemberével, és így hozták létre azt a munkaerőt, melyet az Anunnaki akart.

9. "Adam" héberül annyit tesz "ember". "Adamu" az, amit a sumérok úgy neveznek, hogy az "első emberek", az Anunnaki rabszolgák.

10. Zulu legendák szólnak arról az időről, amikor a "látogatók a csillagokból" aranyat és más természeti erőforrásokat jöttek bányászni. Ezeket a bányákat azok a rabszolgák művelték meg, akiket az "Első emberek" hoztak létre.

(Forrás: Facebook/(Új Világtudat)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése