2019. szeptember 20., péntek

Az 5G vezeték nélküli nem biztonságos a kanadai microsoft volt elnöke, Frank Clegg

Film:



*Az egész világ lassan lassan hatalmas technológiai átalakuláson megy keresztül, amely „intelligens otthonokat”, „intelligens városokat” és a sokat hirdetett „tárgyak internetét” hoz létre nekünk. Az átalakítás járműve az 5G, az ötödik generációs mobilszolgáltatás. 
 Az 5G lehetővé teszi számtalan készülék és mindennapi tárgy csatlakoztatását az internethez. Ez vezető nélküli autókkal, videó helyett hologram képeket, intelligens hűtőket, pelenkákat, mosógépeket, áramköröket, kávéfőzőket, vércukorszintjét, gyógyszeres bevitelét stb. Hozza be. Az ilyen szintű kapcsolat sokkal több bázisállomást igényel, ami egyre növekvő aggodalomra ad okot, hogy az elektromágneses mező sugárzása nagyon káros lehet az egészségre. 
 Senki sem manipulálhatja, félrevezetheti, becsaphatja, indoktrinálhatja, agymoshatja stb. Készítsen saját kutatást ... További bizonyítékok a valós világunkról, amire nem mi programoztunk hinni. Hol húzza a vonalat a szórakozás és a hazugság és a megtévesztés rendszere között? Ezek az ellentmondásos témák nemcsak érdekes felfedezni, hanem túl fontosak ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják ... Megjegyzés: A videó összes klipjét más yoububerok vonják el a Creative Commons Attribution licenc alapján. (újrafelhasználás megengedett)



*{Szöveg: Google fordító által...}

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése