2019. szeptember 1., vasárnap

Az istenek kézjegyei / Az istenek mágusai ; ( könyvismetetők és videók ) .

( borítókép )

 

Istenek kézjegyei




Graham Hancock egyik legnagyobb hatású könyve az Istenek kézjegyei. A heves vitákat kiváltott munka egy nagyszabású nyomozás krónikája, amelyet Hancock arra az elméletre épít fel, hogy a prehistorikus időkben létezett egy ismeretlen, virágzó civilizáció. Úgy véli, a titokzatos jelek és írások a múltból üzenni akarnak nekünk. Apránként, mint egy óriási kirakós darabkáit illesztgeti össze egyesével a világ nagy rejtélyeit - többek között a Nazca-vonalakat, az egyiptomi és közép-amerikai piramisokat, az Antarktisz alatt húzódó elveszett kontinenst -, és egy olyan új tablóképpé kovácsolja, amely gyökereiben kérdőjelezi meg az emberiség őstörténetéről alkotott eddigi tudásunkat. 

Hancock mindeközben nagy mesélő is, könyve igazi kalandregénybe oltott tudományos munka, amely lélegzetelállító utazásra invitálja az olvasót. A több mint húsz éve töretlenül népszerű Istenek kézjegyei új kiadása a szerző kiegészítéseivel, egy vele készült BBC-interjúval és a radiokarbonos kormeghatározásról szóló tanulmánnyal egészül ki.




 ( a bővített kiadás , hátlapja )





 ( régi változat, hl.) 



///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


( borítókép )


Istenek mágusai






A rendhagyó gondolkodásáról elhíresült Graham Hancock húsz évvel az Istenek kézjegyei kirobbanó sikere után megírta annak folytatását. Tovább nyomozva civilizációnk valódi gyökerei után, a legújabb tudományos kutatások eredményeire támaszkodik. 12 800évvel ezelőtt, az utolsó jégkorszak végén egy hatalmas üstökös több darabra törött. Ezen darabok közül néhány eltalálta a Földet, olyan mértékű globális kataklizmát okozva, amilyen nem fordult elő a dinoszauruszok kihalása óta.

 A becsapódás hatására hatalmas mennyiségű keletkezett, ami azonnal megolvasztott több millió köbkilométer jeget, és hatalmas árvizet indított, amire a világon mindenfelé mítoszokban emlékeznek. A becsapódások második hulláma, ami nem kevésbé volt pusztító erejű, és további katasztrofális árvizekhez vezetett, 11 600 évvel ezelőtt következett be; ez pontosan az a dátum, amelyet Platón Atlantisz elpusztulásának és elsüllyedésének idejeként jelöl meg. A könyvben felvonultatott bizonyítékok is azt mutatják, hogy egy fejlett civilizáció virágzott a jégkorszak alatt, amelyet ezek a világméretű kataklizmák teljesen eltöröltek. A csillagászok úgy gondolják, hogy az eredeti, hatalmas méretű üstökös egy több mint 32 kilométer szélességű "sötét" töredéke azóta is a törmeléksávban rejtőzik, és a Földet fenyegeti...







 ( a könyv hátlapja )




*Több információ a könyvről ,  magában a könyvben keresendő!!!








&


New Graham Hancock the Evidence Mainstream Archaeology Does Not Want You to See

 




Remarkable Giza Pyramid Discoveries Reveal an Ancient Secret, Hidden for 1000's of years

 



A precessziós és galaktikus ciklus








Precession of the earth

 









***


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése