2021. november 6., szombat

KIMATIKA / A HANG GEOMETRIÁJA - TUDOMÁNYA


 KIMATIKA / A HANG GEOMETRIÁJA - TUDOMÁNYA 



Rezgés / Frekvencia / Kimatika / Nikola Tesla

 


 
A kimatika annak a tudománya, hogy a hangot hogyan lehet megjeleníteni geometriai formában. A modern fizika szerint minden rezgés az univerzumban. Ha a hangrezgésre igaz az, hogy egyben geometriai forma is, akkor ez minden más rezgésre is igaz lehet. Vagyis minden geometriai formákból épül fel az univerzumban, a fény, a tér, a gondolatok, az érzelmek, az atomok, a molekulák, a sejtek, és 
 így tovább.
 
„Ha meg akarod találni az Univerzum titkait, gondolkodj energiákban, frekvenciákban és rezgésekben!” – Nikola Tesla.
 
Tesla üzenete a ma emberének:
Nikola Tesla vagyok és ez az én üzenetem a ma emberének
Tudnotok kell, hogy a Föld egyfajta elektromos áramban úszik. A Föld belső rétege jóval sűrűbb a külső rétegekhez képest, így a Föld forgása miatt súrlódás alakul ki, amely végtelen mennyiségű elektromos potenciált hoz létre.
 
Ez az energia a mágneses északi és déli póluson át csapódik le és egy elektromos burkot hoz létre a Föld körül. Úgy veszi körül a Földet mint narancsot a narancshéj. Végtelen mennyiségű elektromos áramban úsztok, úgy mint a halak a vízben... Ez az energia egy bárhonnan elérhető, végtelen erőforrás, nincs mennyiségi határa az elektromosságnak, amely előállítható. Ez az erőforrás a SZABAD ENERGIA, amelynek alkotórészei a TACHIONOK.
 
Képzeljétek el, hogy minden, amihez elektromosság kell, ebből a forrásból táplálkozik. Képzeljétek el, az ingyen, tiszta, szabadon felhasználható, végtelen mennyiségű energiát!
"Az Univerzum a váltóáramok egyfajta harmonikus és nyugodt szimfóniája, amit sokféle oktávon játszanak. Feltárni az elektromos rezgések teljes spektrumát, közelebb visz megérteni a kozmikus szimfóniát"
 
 "Semmi nem létezik a Világegyetemben, aminek nincs harmónikus rezgése"
 
MINDEN ENERGIA, SŐT AZ ÉLET MAGA AZ ENERGIA!
 
Mit kezdhetünk még tehát a szabad energiával? Tudtad hogy az ember, mint minden élő organizmus, alapvetően elektromágneses szerveződésű? Minden fiziológiai vagy kémiai folyamat a testünkben, ezen elektromágneses tulajdonság működésétől függ.
 
Minden egyes sejtünk egy elektromágneses egységként képzelhető el, amely energiát ad le és vesz fel. Így rezgés keletkezik, amely az ember körül energiamezőt hoz létre. A megfelelő energetikai mező létfontosságú, hiszen elektromos impulzusok által az elektromágneses tér váltja ki, és szabályozza sok milliárd sejtünk kémiai folyamatait. A szívet a szinusz csomó elektromos impulzusai késztetik dobogásra. Az idegrendszer sejtjei elektromos ingereket küldenek az agy felé, így irányítják az érzékelést. Az agy sejtjei szintén elektromos összeköttetésben állnak egymással. Az elektromos inger a szinaptikus pályán sejtről sejtre halad, míg végül elér rendeltetési helyére. Így irányítja az agy az érzékelést, az érzelmeket, a memóriát, sejtjeink milliárdjainak működését. Az emberi biológiai frekvencia, azaz az agy által kibocsátott hullámok rezgésszintje, egy spektrumban mozog a szabad energia frekvenciájával. 
 
 
 

 
 
Mihez is kezdhetünk még tehát a szabad energiával?
 
Képzelj el egy eszközt, amely adóvevőként és átvivőként működik, így tisztítja meg és tölti fel, az univerzum szabad energiájával, - az életerővel, és testi-lelki harmóniával az embert, az állatokat, a növényeket, a vizet, táplálékunkat és levegőt ... Ez az eszköz a LILA ENERGIALEMEZ és MEDÁL. A jelenlévő anyag atomi szerkezetét, megváltoztattam, lehetővé téve ezzel az alumínium elektronjainak, hogy a szabad energiával összhangban rezegjenek. Ennek hatására összeadódva, az összes atom, és molekula részecskéi egy egységes állandó rezgésben vannak., és együtt rezegnek a szabad energia tachionjaival. Így a lila lemez képes begyűjteni, a fénynél gyorsabban mozgó tachionokat, és nagy sűrűségben koncentrálni őket egy magasabb rendű energiamezőben. Így a lila lemezek egy pozitív energiamezőt hoznak létre az ember körül, amely a szabad energia részecskéiből, a tachionokból áll. 
 
Melyek elektromos irányításunkat, így minden egyes sejtünket új energiával töltenek fel, hogy az univerzum atomjaival együtt rezegjenek. Megajándékozva minket sejtjeink optimális működésével, egészséggel, életerővel, békességgel, és harmóniával.
 
Összefoglalva: a tachionok a test elektromágneses tulajdonsága következtében oda vándorolnak először, ahol energiahiányos területek vannak, így egy egyensúlyt hoznak létre az energiamezőben. Az energiahiányos területet feltöltik új energiával, és mivel a sejtek optimális működése az optimális energiaáramlástól függ, így azon a területen a sejtek működése optimálissá válik. Mindig azokon a területeken kezdődik a regeneráció, ahol a legnagyobb szükség van rá, és így fokozatos, és végül teljes regeneráció következik be.
Nikola Tesla
 
A tachionok képesek a levegőt is megtisztítani a stresszt kiváltó elektroszmogtól és minden káros anyagtól. Képesek az elektromos gépek fogyasztását csökkenteni, ugyanakkor teljesítményüket növelni. Képesek a táplálékunkat és a vizet energetizálni, a bennük lévő hasznos anyagokat kiemelni, ugyanakkor a káros anyagoktól mentesíteni. Ezen kívül még sok dologra képesek...
 
A SZABAD ENERGIA A TIÉD IS, HASZNÁLD AZ UNIVERZUM ELEMENTÁRIS GYÓGYÍTÓ ENERGIÁJÁT!
 
 
Forrás:
 

Kvantum / Rezgés És Frekvencia

 https://www.facebook.com/groups/1732209813605559/  csoport. 
 
 
 
Egyéb oldalak:
 

 




 
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése