2023. május 13., szombat

A mesterséges intelligencia által létrehozott képek:

 

Hónapokon belül egyáltalán nem fogja tudni senki eldönteni, hogy valóságot vagy mesterséges intelligencia által létrehozott képeket látunk-e a világból. 


A világ eseményeinek tanulmányozása, összefüggéseinek megírása mellett mostanában tanulom én is a napról-napra robbanásszerű fejlődést produkáló mesterséges intelligenciát, programokat és képalkotást.

Egy percre szeretnélek kivonni benneteket a politika és történések világából.

A világ eseményeinek tanulmányozása, összefüggéseinek megírása mellett mostanában tanulom én is a napról-napra robbanásszerű fejlődést produkáló mesterséges intelligenciát, programokat és képalkotást is.

Nagyon határozottan úgy gondolom, hogy már most jelenleg sem, de hónapokon belül egyáltalán nem fogja tudni senki eldönteni, hogy valóságot vagy mesterséges intelligencia által létrehozott képeket látunk-e a világból.

Ez igaz lesz a film-bejátszásokra, videókra és filmekre egyaránt! (a következő összeállításban erre is készítek pár példát)

Eddig is nagyon sokszor teljes megvezetés, manipuláció érvényesült, amikor egy-egy tudósítást, eseményről készült beszámolót láthattunk, de meg volt az az illúzió, hogy legalább hús-vér embereket bevetve kreálnak egy ál valóságot a propagandájukhoz. (elég csak a CNN időjárás-jelentéseben viharos széllel birkózó tudósítókra, vagy megrendezett tüntetés-jeleneteire visszaemlékeznünk..., miközben háttérben békésen flangáltak emberek...)

Ennek az időszaknak is vége! Most már azt sem fogjátok eldönteni, amiket láttok, az most igazi vagy sem, élő ember vagy sem, létező helyszín vagy sem...

Szemléltetésként mutatok néhány olyan frissen készített alkotást, mindegyikre egy pár példát, amik nem azért ilyen szépek, mert zseninek kell lenni létrehozni őket, hanem mert itt tart a publikus technológia....

Több képet feltöltök emberekről és tájakról... Gyakorlatilag azt hozhatom létre amit és ahogyan, vagy ahol csak akarom....

(VilagHelyzete saját vélemény és megjegyzés)

 

A válogatott  KÉPEK:

 










 

 

 Forrás és folytatás:

 https://vilaghelyzete.substack.com/p/honapokon-belul-egyaltalan-nem-fogja

oldalon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése