2023. május 14., vasárnap

Az életenergia ellopása, gyűjtése.

 

Hogyan lopnak az emberek egymástól időt és energiát ?
A leggyakoribb tevékenység az emberek körében talán nem az, amire gondolsz...
 

 
 
Az életenergia ellopása:
 
Többnyire energiából vagyunk, többé-kevésbé sűrű formában, és minden nap elégetjük. Amikor nem tudod, hogyan töltődj fel egészségesen és természetes módon, másoktól lopsz. Az emberek részt vesznek ebben a könyörtelen energetikai küzdelemben, tudattalan versengésben, amely jól magyarázza a konfliktusokat, helyzeteket és viselkedéseket.
James Redfield „Az Andok próféciája” című referenciakönyvében az energialopás négy mechanizmusát ír le.
 
A zsarnok: düh kieresztésével, elnyomásával, fenyegetőzésével, imponálásával, veréssel lopja el az energiát.
 
A félelem valóban kiüríti a Vesék meridiánját, a létfontosságú energia és az eredeti energia arzenáljának székhelyét. A gazembernek csak vissza kell nyernie azt az energiát, amitől erőszakosan és teljesen megszökött.
 
Interjúer: Ellopja az energiát azzal, hogy mindent megkérdőjelez. A gyerekek tudat alatt használják ezt a technikát. A felnőttek túlzott kíváncsiságból, féltékenységből használják, hogy megtalálják a hibákat, és jobban letegyék vagy kritizáljanak. Ez a mechanizmus kiüríti a Föld elemét (a gyomor és az adó meridiánjait), az önbizalom székhelyét, az epehólyag meridiánját (koncentráció, képzelet, tükörkép), és a Szívmester meridiánjait (másokkal való kölcsönhatás), mert ezeket a személyes korlátokat sértik.
 
A közömbös: az energiát úgy lopja el, hogy bezárkózik, a másik kimerülten kérdezgeti őket, és azon gondolkodik, hogy mi a baj, vagy akár bűntudata van. Ez a technika kiüríti a Föld elem meridiánjait (önbizalom, szorongás/kudarc).
 
A panaszos: egész nap panaszkodva és a problémáikat elmondva lopja az energiát. Minden fekete, és tudatni kell a világgal, hogy jobb legyen.
 
Szerintem mind neveket írtok ezekre a profilokra ("az a férjem/barátom! "", "Ó igen, anyukám mindig ezt csinálja! ""... )... Nagyon szép! Tudd, hogyan ismerd fel az energiatolvajokat, kicsi és nagyokat.
 De addig is törődj a saját dolgoddal! Magadra ismersz egy (vagy több) leírásban? Ha igen, ideje technikát váltani. A körülötted lévőkkel való kapcsolatok virágozni fognak..
 
Hogyan gyűjtsünk energiát anélkül, hogy másoktól lopnánk?
Veszek egy mély levegőt.
Növényekből (erdei séták, szobanövények) energia felvétele.
Mezítláb séta természetes helyeken, vagy meleg természetes anyagokon (fa, gyapjú).
Egyél élő ételeket (gyümölcsök, zöldségek, palánták, hínár).
Erősítsd a pozitív gondolkodásodat.
Kapcsolataid rendezése (kerüld a vámpírokat és az energiamanipulátorokat).
Edzés (nem feltétlenül az edzőteremben, csak mozogj! )
Az élőlények energiamezői folyamatosan egyesülnek, keresztezik egymást, befolyásolják egymást. Tégy jót magaddal, és tegyél jót másokkal, igyál energiát, anélkül, hogy ellopnád!
 
~Részlet Barbara Ann Breman, Gyógyulás a fényen keresztül című könyvéből ~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése