2023. december 20., szerda

Tudati felkészítés: Távol a világtól - 2023 / Prediktív programozás? / Civil War - 2024 ...

Előzetesek:


 

 

A Netflix új prediktív programsorozata, „Hagyd hátra a világot”
- Menedéket keresni egy KIBERTÁMADÁS elől, amely percről percre ijesztőbbé válik, és arra kényszerít mindenkit, hogy megbékéljen a helyével egy összeomló világban.
A Netflix tulajdonosának, Mark Randolphnak érdekes felmenői vannak.
Nagybátyja, Edward Bernays volt a propaganda megalapítója.
Hát nem érdekes!
Megjegyzés: A Leave the World Behind produkciós csapatában Barack Obama volt elnök és Michelle Obama volt First Lady is szerepel vezető producerként a Higher Ground Productions nevű cégükön keresztül...
 
Barack Obama forgatókönyv-jegyzeteket küldött a Netflix új katasztrófafilmjéhez, amely az áramszünetről szól.
 
A Netflix közelgő katasztrófafilmje, a Leave the World Behind, amely Rumaan Alam azonos című, 2020-as regényén alapul, Barack és Michelle Obama Higher Ground Productions cégének első kitalált filmje. Barack felvette a regényt 2021-es nyári olvasmánylistájára, és személyesen a filmadaptáció tökéletesítésébe fektetett bele, olyannyira, hogy forgatókönyv-jegyzeteket küldött Sam Esmail író-rendezőnek (a legismertebb a „Mr. Robot” alkotója)
 
A Mr. Robot alkotója azt mondta:
„Azt írok, amit fikciónak tartok, többnyire megpróbálom a lehető legélethűbben tartani, de túlzásba viszem és dramatizálom. És hallani egy exelnököt, aki azt mondja, hogy néhány részlettől eltévedsz… azt hittem, sok mindentől elakadtam! Az a tény, hogy ezt mondta, megijesztett.
 
Prediktív programozás?
 
Ebben semmi gyanús, tekintve, hogy az áramszüneteket és a Cyber ​​Polygont nagyon is napirenden tartja az „uralkodó osztály”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése