2014. május 6., kedd

A SZERETET frekvenciája (528 Hz) - 528 Hz DNA Repair





A szeretet frekvenciája: hallgasd és légy boldog!

Az úgynevezett solfeggio frekvenciák nem csak a mélyebb meditáció elérésében segítenek, hanem akár képesek arra is, hogy meggyógyítsák a testedet -lelkedet.


Tudományosan bizonyított tény, hogy a zene, és egyes hangok gyógyító hatásúak lehetnek. Erre jó példa az ún. solfeggio frekvencia, amelyet gyakran használnak különféle meditációkhoz. A solfeggio (ejtsd: szofeddso), olyan énekgyakorlat, melynél az énekes nem meghatározott értelmű szavakat, hanem csak a különféle magánhangzókat használja a hangok kiéneklésére (meditációban például torokhang vagy az OMM).

A solfeggio hangfrekvenciákat az ősi greoriánus énekekben használták először. Úgy tartották, hogy ezek a speciális hangok hatalmas áldásban részesítik a közösséget, ha a szertartások alatt együtt éneklik őket. Ezeket a frekvenciákat Dr. Joseph Pluto és De. Len Horowitz fedezte fel újra.
Forrás: Northfoto

Hat solfeggio frekvenciát különböztetnek meg, mindegyik más-más hatású:

396 Hz – Ferlszabadítja a félelmet és bűntudatot
417 Hz – A múlt feloldása, változások elősegítése
528 Hz – Változások, szerelem és csodák (DNA gyógyítás)
639 Hz – Kapcsolatok (A két agyfélteke összekapcsolása)
741 Hz – megérzések felébresztése
852 Hz – Feltétel nélküli szeretet

A legérdekesebb az 528 Hz rezgés, vagyis az a csodálatos frekvencia, mely Dr. Len Horowitz szerint helyreállítja a sérült DNS-t. Sokan talán már hallották ezt a frekvenciát, amikor úgy érezhették, hogy mélyen, szinte kozmikusan kapcsolódnak a zenéhez. A tudósok szerint ez az a frekvencia, amely az univerzális fejlődés, egészség és a hosszú élet titka. Az önbizalom és az önszeretet kulcsa, mely megnyitja a szívedet és segít megteremteni életetben a harmóniát és a békességet, valamint bármilyen gyógyulási folyamatot felgyorsít.





Fontos!

Lehetőleg akkor kezd el hallgatni, amikor senki sem zavar meg. Mondjuk elalvás előtt. A még jobb hatás érdekében használj jó minőségű fülhallgatót. Fókuszálj közben ahangolra, hagyd, hogy vezessenek.

A legjobb hatás elérése érdekében legalább hat hétig kell az egyes frekvenciákat hallgatni, minden nap 15 percen át. Ugyanakkor sosem szabad, hogy kötelességnek érezd. Ha épp semmi kedved hozzá, hagyd ki.

Ezek a frekvenciák WAV formátumban letölthetők innen.http://www.solfeggiotones.com/download-solfeggio-tones/ Azt azonban tudnod kell hogy ennek lejátszásaára sajnos nem minden lejátszó alkalmas.





blikk.hu

http://www.szabadonebredok.hu/a-szeretet-528hz-es-frekvenciaja/

http://fenymag.hu/

1 megjegyzés:

  1. https://www.researchgate.net/publication/327439522_Effect_of_528_Hz_Music_on_the_Endocrine_System_and_Autonomic_Nervous_System

    https://www.quora.com/Is-there-any-proof-that-528-Hz-repairs-DNA

    Nem. Nem fog DNS t javítani.

    VálaszTörlés