2014. május 19., hétfő



Az őskori idegen látogatásokkal kapcsolatos kutakodás eredményeképpen most Irakba látogatunk el, ahol sokféle szobrocskát, és egyéb ábrázolást is láthatunk az Anunnakikról, " istenekről"- azokról "akik a földre alászálltak". A sumérok így nevezték őket.

A bagdadi Nemzeti Múzeum figyelemreméltó leletekkel rendelkezik, némely lelet korát 10.000 évesre is becsülik. A múzeum hatalmas gyűjteménye történeteket mesél az emberi civilizáció kialakulásáról, a régen virágzott hatalmas birodalmakról és azok bukásáról.

A képen látható egy furcsa kinézetű alak, nagyon nagy kerek szemekkel, furcsa karokkal, és a furcsa hosszúkás testtel. Korát Kr.e. 4000 - 6000- közé teszik.


A 19. században a régészek feltárták az ősi Ninive romjait és felfedeztek 22000 agyagtáblát. A fennmaradt írások elképesztő történeteket mesélnek el, többek között azt, hogy a homo sapiens sapiens fajt az "istenek" alkották meg, közülük női egyedek hordtak ki embriókat és szülték meg az embert.

Továbbá 7 titkos fegyverről is beszélnek az írások, melyek közül egyet be is vetettek az "istenek" , amikor Marduk istent akarták elpusztítani, így a ma Szodoma és Gomora történetéből ismert helyen " atombombát" robbantottak, így lett a Holt-tenger környéke az, ami. ( A területen a mai napig radioaktív izotópokat lehet kimutatni, persze a fősodratúnak mindenféle magyarázata van erre, csak azt tartják hihetetlennek, hogy abban a korban ismert volt az atombomba vagy ahhoz hasonló fegyver.)

Még 1995-ben egy francia-izraeli-amerikai kutatócsoport elkezdte feltárni a Holt-tenger térségét, mert meg szerettek volna bizonyosodni arról, hogy a városok valóban léteztek és a Biblia valamint a héber szövegek igazat álítanak. A kutatást siker koronázta és mindkét város ősi nyomait felfedezték valamint azt is, hogy azok mélyen a tenger alatt hullámsírban nyugodnak.

A történet itt még nem ér véget, mert a városok felfedezésén kivül sok más érdekes dologra is fény derült. A kutatások megerősítették azt, hogy a két várost egy váratlan katasztrófa semmisítette meg, amely során az egész Holt-tenger térsége drasztikus klímaváltozáson esett át.

Az expedíció egyik tagja Rene Chazal úgy nyilatkozott, hogy a városokat nukleáris csapás semmisítette meg és erre számtalam geológiai bizonyítékot is találtak. A gránitrétegek mágneses erővonalaiban változás állt be és ez egy helyi kataklizma eredményének, és nem a Föld mágneses pólusainak vándorlásának tudható be.

A geológiai bizonyítékok történelmi háttere:

A földtani rétegekben számtalan növény maradványát feltárták, amelyekben radioaktív izótopok jelenlétét mutatták ki. Zecharia Sitchin kutató erre a sumér forrásokból kiindulva azt a logikus magyarázatot adta, hogy az események tulajdonképpen a Sínai-félszigetet ért nukleáris támadással függenek össze, amely során a táj teljes arculata visszafordíthatatlanul megváltozott és teljes városok semmisültek meg.

A csapást a sumér kronológia az i.e. 2024-re teszi, vagyis arra az időszakra, amikor tudomásunk szerint a sumér városállamok elnéptelenedtek. A két dolognak valamilyen formában, de köze van egymáshoz és ahhoz, hogy ilyen váratlan környezeti változások álltak be a folyamközben és a Holt-tenger vidékén.

Forrás:http://www.messagetoeagle.com/ancientaliensiraq.php#.U3kJZVwb0p9

Magyar Nyelv/Paleoasztronautika és Titkolt régészet /Secret Archaeology(Facebook).

(Magyarul egy érdekes cikk)
http://maga-a-valosag.hu/?page_id=303

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése