2014. május 2., péntek

Drábik János, Jakab István - VLADIMIR PUTIN LEHET A VILÁG MEGVÁLTÓJA ! - VNTV - 2014 03.06



VLADIMIR PUTIN LEHET A VILÁG MEGVÁLTÓJA ! - VNTV - 2014 03.06. - FORRÁS: https://www.facebook.com/vivanaturatv https://www.youtube.com/user/vivanatu... Köszönöm szépen! Az ukrán Gladio, avagy a keleti szél vért, vagy vizet áraszt VNTV-- Drábik János, Jakab István
Drábik János több évtizede könyveiben, előadásaiban felfestette a ma már egyre nyíltabban fellépő háttérhatalom rémképét. Amíg a háborúk, nemzetgyalázások tőlünk távolabbi országokban zajlottak, nem éreztük ennek súlyát.
Aki Oroszország -gal játszik macska-egér harcot, az a világbékével játszik. Szétszakítható-e a világ?
"Az eljárás ismert, gazdaságilag fojtogassunk egy nemzeti státuszához ragaszkodó országot; korrupció, terrorizmus, merénylet, merthogy minden eszköz megengedett. Az elmozdított nemzeti kormány helyére azonnal kollaboráns csatlósok kerülnek, akik széles mosollyal azonnal hiteleket vesznek föl az IMF-től, amelyet majd a népnek több életfogytiglanig kell visszafizetnie. A következő hónapokban megszorító csomagokkal tönkreteszik a belső gazdaságot, a szociális ellátást és lehetővé teszik a pénzszivattyúk beindítását, amíg teljesen tönkre nem teszik a gazdatestet. Akinek eszébe jut Egyiptom, Ukrajna, Szíria, Líbia, Afganisztán, azok mind-mind jól válaszoltak. A jó hír az, hogy a katonai beavatkozástól megrettentek Szíria és Irán esetében és Ukrajnában csak a „hülye" nem látja, hogy mire megy ki a játék.
(Jakab István)" Üdvözlöm kedves látogatóimat! Áldás kísérje, minden lépésüket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése