2023. július 9., vasárnap

Időjárásjelentés (módosítás) !! * Éghajlati vészhelyzet" tündérmese ?! * A "klímaváltozás" egy komplett HAZUGSÁG... ?!.

 

Időjárásjelentés (módosítás) !!

 
 
Úgy tűnik, Németországban az, ami 5 évvel ezelőtt kellemes nyári napot jelentett, az ma már a világvége eljövetelét jelzi.
 
 
 


 
🌍🌡️A klímaváltozás igen komoly kihívást állít a mai társadalom elé. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy racionális vitát folytassunk a témáról annak érdekében, hogy megoldást találjunk a problémára.
❌A német hírekben megjelent félrevezető hírközlés és pánikkeltés pedig éppen a racionális vitát akadályozza.
 
Michael Shellenberger környezetvédelmi aktivista – aki nemrég hazánkba is ellátogatott Apokalipszis SOHA című sikerkönyvének bemutatójára – éppen az ilyesfajta pánikkeltés veszélyeire figyelmeztetett a minap a Neue Zürcher Zeitungnak adott interjújában. Hangsúlyozta, hogy míg a klímaváltozás valóban jelentős probléma, a pánikkeltés és az apokaliptikus gondolkodás nem jelent megoldást rá. Szerinte óvatosan kell eljárnunk, ugyanis ha leállítjuk az energiafelhasználást, az az egész civilizációnk leállását idézheti elő.
 
Ideje tehát felhagyni a pánikkeltéssel, és racionálisan gondolkodni a klímaváltozásról❗
 
UPDATE:
Újabb példa, ezúttal az Egyesült Királyságból: A 30 fok feletti időjárást 2003-ban még semleges színekkel mutatták be, 2016-ra azonban már vörös hőtérképre váltottak.

 

*


Ian Plimer geológus professzor három és fél percben teljesen lerombolja az ember okozta globális felmelegedés és "éghajlati vészhelyzet" tündérmesét ?!

 

Pedig legalább két évtizede etetnek minket ezzel és ennek ürügyét felhasználva próbálják az emberi szabadságot korlátozni a jövőben. Hallgassátok meg!

 


Ian Plimer geológus professzor három és fél percben teljesen lerombolja az ember okozta globális felmelegedés és "éghajlati vészhelyzet" tündérmesét, amivel két évtizede etetnek minket és aminek ürügyét felhasználva próbálják az emberi szabadságot korlátozni a jövőben: 

 

"[A hat] nagy jégkorszakból hat akkor kezdődött, amikor több szén-dioxid volt a légkörben, mint most. Nálunk ennek a gáznak 0,04%-a van a légkörben... Nos, ez nekem semmit sem jelent, mert a légkör szén-dioxid-tartalma több mint 20%-ról változott a mostanira, ami geológiai időkben számítva nagyon alacsony. Ha a felére csökkentenénk, minden növényi élet elpusztulna és az állatok is elpusztulnának."

"Azt kérik tőlünk, hogy higgyük el, hogy egy nyomjelző gáz légkörbe történő kibocsátása nyomokban megváltoztat egy egész bolygó rendszerét, holott ez ellentétes mindazzal, amit a múltból már tudunk."

 

Forrás/folytatás: 

 

https://vilaghelyzete.substack.com/p/ian-plimer-geologus-professzor-harom 

 

 

 *

 

Top 10 ok, amiért a "klímaváltozás" egy teljes HAZUGSÁG és a globalisták és a washingtoni demokraták által működtetett Ponzi-rendszer.

Mindenki emlékszik Al Gore első világkörüli turnéjára, amely a hamis globális felmelegedést népszerűsítette, és arról beszélt, hogy Amerika partjai mind visszahúzódnak, ahogy a világ nagy gleccserei elolvadnak, és az óceánok megemelkednek. Hallottunk hazugságokat az ózonrétegről és az üvegházhatású gázok megkötéséről.

Még az 1935 óta legmelegebb évekre vonatkozó statisztikák is azt a látszatot keltették, mintha hamarosan minden ember lángba borulna, ha nem hagyjuk abba a tehenek fingását, és nem kezdünk el telekocsizni az autópályák H.O.V. sávjaiban. Miután mindenki rájött, hogy a nap nem melegszik, és a világ jege nem olvad, Al Gore és összeesküvés-elméleti társai "klímaváltozásra" változtatták a nevet, hogy minden hurrikánt, tornádót és időjárási "eseményt" a bosszantó benzinfaló, hamburgerzabáló emberekre lehessen fogni (az adófizetőket a globalisták ki akarják rabolni).

Top 10 ok, amiért az "éghajlatváltozás" egy Ponzi-rendszer és egy átverés, hogy ellopják mindenki pénzét, emberi jogait és alkotmányos szabadságjogait.

#1. Az éghajlatváltozást évtizedekig "globális felmelegedésnek" nevezték, amíg az összes "emelkedő hőmérséklet" diagramról be nem bizonyosodott, hogy hamisítvány, az óceánok nem emelkednek a partoknál, és a gleccserek nem húzódnak vissza a sarkoknál.

#2. Az elektromos járművek valójában TÖBB fosszilis üzemanyagot és energiát használnak fel a töltőállomások működtetéséhez, megépítéséhez és a járművek gyártásához.

#3. Az egész mezőgazdaság és a közlekedési ipar összeomlana, mert nincs mód arra, hogy a következő évszázadban az összes gépet, traktort és vontatót elektromos vagy napenergiával működő gépekkel helyettesítsük.

#4. NEM lesz több természeti vihar, mint valaha is volt, beleértve a tornádókat, hurrikánokat, cunamikat, tájfunokat, földrengéseket stb.

#5. A globalisták, elitisták és hírességek, akik a legkeményebben nyomulnak, hogy mindenki hajbókoljon és támogassa az "éghajlatváltozást", fosszilis üzemanyaggal hajtott repülőgépeken, jeteken, jachtokon és terepjárókon járják fáradhatatlanul a világot, hogy a Ponzi-terv szemináriumaikon prédikáljanak.

#6. A "klímaváltozás" világhírnöke egy dogmatikus, drámával átitatott szenzációhajhász, aki újra és újra megjósolja a világvége dátumát, és ezt a dátumot minden egyes alkalommal újra kell tárgyalni.

#7. Az éghajlatváltozás csak egy újabb apparátus a kommunista rendőrállami zsarnokság számára, hogy pénzt lopjon a lakosságtól, ellenőrizze a vásárlásaikat és a mozgásukat, és tömeges megfigyelést telepítsen a még rosszabb zsarnoki ellenőrzés érdekében.

#8. A szén-dioxid még csak nem is szennyező anyag, ahogy a klímaváltozással riogatók fő álláspontjukként állítják, hanem maga az élet elixírje.

#9. A Big Tech közösségi médiaóriások, az MSM, a globalisták és a klímaváltozás halálszektája (CCDC) cenzúráznak minden vitát az "éghajlatváltozásról", mert szó szerint NULLA tudomány van az állításaik alátámasztására, és éppen ellenkezőleg, a tudomány szerint amúgy is lassú lehűlési fázisban vagyunk.

#10. Soros György áll emögött. A Föld bolygó talán leggonoszabb embere, bármi, amit Soros György finanszíroz és támogat, az pénzszerző, emberiségpusztító vállalkozás, és ez alól az éghajlatváltozással kapcsolatos átverés sem kivétel.

A "szénlábnyom" dezinformációs kampány

Ha bármelyik amerikai "rendkívül" érdekelt az élet elixírjének, a szén-dioxidnak (CO2) a lebontásában, akkor "hazai terroristának" tekinthető, mert CO2 nélkül minden növényi élet kihal, ami azt jelenti, hogy minden ember és állat is kihal. Tehát ezek a klímaváltozás szélsőségesei, akik mindenkit arra akarnak kényszeríteni, hogy bármilyen évre "nulla szén-dioxid lábnyomot" hozzon létre, nos, ők a klímakultusz tagjai, akik azt követelik, hogy tegyük lakhatatlanná a Földet. Bűnözőnek hangzik.

A "globális felmelegedés egyháza" most minden másként gondolkodót üldöz, aki nem ért egyet azzal, hogy a CO2 a legnagyobb fenyegetés a Földön. Állítólag most már, ha valaki valóban hisz a valódi tudományban, akkor "tudományellenes", mert a valódi tudomány cáfolja a globális felmelegedést és az egész beszédet arról, hogy a CO2 az emberi túlélés ellensége. Valójában a tudományos tanulmányok azt mutatják, hogy a CO2 jelentős szerepet játszott a Föld újbóli kizöldülésében, miután az abnormálisan alacsony CO2-szint korlátozta bolygónk növényzetét.

Tartsa ellenőrzés alatt az igazság híreit, ha hozzáadja az alternativ24.hu-t a kedvencek listájához, hogy ráhangolódjon arra, hogyan lehet túlélni a kapzsi globalisták által bevezetett hamis klímaváltozási apokalipszist.

 

Forrás:

 

https://alternativ24.hu/tudomany/klimavaltozas/top-10-ok-amiert-a-klimavaltozas-egy-komplett-hazugsag 

 

 

***

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése