2023. július 8., szombat

Összefüggések: * A gyilkos titkot rejtegető WHO szerződése! * Az aloe vera évezredek óta bizonyít - Dr. Benkő Szilvia mikrobiológus. - Rákkeltő aszpartám * MA MÁR EURÓPÁBAN ALIG LEHET OLYAN EMBERT TALÁLNI EURÓPÁBAN, AKI NE ÜRITENE VIZETÉVEL GLIFOZÁTOT, AMI EGY NÖVÉNYVÉDŐ SZER.

 

 A gyilkos titkot rejtegető WHO szerződése!

 


 

Kevesen tudják, hogy milyen iszonyúan nagy, halálos veszély leselkedik mindannyiunkra. A WHO, vagyis az Egészségügyi Világszervezet egy éven belül olyan pandémia-szerződést akar megkötni az országok kormányaival, benne Magyarországgal is, amely nagyon erős jogköröket adna a WHO kezébe, és veszélyeztetné a nemzeti szuverenitást is. Kerüljük ki a cenzúrát: Twitteren: https://twitter.com/ToroczkaiLaszlo A Mi Hazánk hírlevelére a honlapunk főoldalán (mihazank.hu), jobb oldalt lehet feliratkozni. Blog: https://toroczkai.info Telegram: https://t.me/toroczkai TikTok: https://tiktok.com/@toroczkai.laszlo

 

 *

 

Az aloe vera évezredek óta bizonyít - Dr. Benkő Szilvia mikrobiológus:

 


 

vs.

 https://hu.wikipedia.org/wiki/Aszpart%C3%A1m

https://noizz.hu/tech/az-aszpartam-mellett-az-aloe-vera-is-felkerul-a-rakkelto-anyagok-listajara/xr867ce

 

*

 

GLIFOZÁT:
 
 

 
 
A képen húsz francia aktivista, kezükben a vizeletükből laborban kimutatott glifozátszint mértékét (mikrogramm/liter) jelző táblával. MA MÁR EURÓP*ÁPAN ALIG LEHET OLYAN EMBERT TALÁLNI EURÓPÁBAN, AKI NE ÜRITENE VIZETÉVEL GLIFOZÁTOT, AMI EGY NÖVÉNYVÉDŐ SZER.
- Itt nem egy huszadrangú vegyszerről, hanem a fejlett világ egyik legnagyobb tételben eladott permetezőszeréről, a glifozátról van szó.
A glifozát az emberre úgy hat, hogy ha glifozát tartalmú ételt fo-gyaszt, az ember egyes bélbaktériumait kiirtja. Károsodik a mikroflórája. És ettől beteg lesz.
Bélgyulladások, rák, diabétesz, asztma, cukorbetegség, stb… és autiz-mus alakul ki. Ma már kimutatható , hogy a glifozát és az autizmus között egyenes arányosság van.
Soha nem volt annyi autista, mint ma. Ma már 280 féle mérget tudnak kimutatni a köldökzsinor vérében. Az anyában dupla annyi van.
A glifozát nagyon lassan bomlik le. 60 év a felezési ideje
Vizoldékony, belemegy a talajba.
A glifozát állatkísérletekben igazoltan spermiumroncso-ló hatású. A humánvizsgálatok alapján pedig legalábbis felvetődik annak a gyanúja, hogy a meddőség, magzati károsodások egy része mögött is ez a permetszer állhat.
Amerikában a közelmúltban egy független társaság megvizsgálta a palackozott borokat és söröket glifozát tarta-lomra nézve. Nem találtak olyan bort és sört sem, amiben nem lett volna glifozát (változó mennyiségben)
Valamivel kevesebb volt a bioborokban, ahol a gazda meg-esküdött, hogy életében soha nem használt semmi perme-tezőszert sem. Honnan került mégis a borba glifozát? Az esőböl! Mert már szennyezett a viz is glifozáttól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése