2013. május 21., kedd

ÁTÍRJUK K A TÖRTÉNELEMKÖNYVEKET!

Tisztelettel köszöntöm!

Előadásaim témájában egy új fejezethez érkeztünk, mely összekötő lépcső lesz a pár éve megkezdett őstörténeti előadásaim és az év végén, jövő évben induló Kvantumteológia – A vallás, mint irányított erőtér című előadásokhoz.

A nemrég nagy sikerrel lezajlott körmendi I. Móricz János Őstörténeti Konferencia mottója volt:

ÁTÍRJUK A TÖRTÉNELEMKÖNYVEKET!

Sokunknak ez evidens, de még sokan vannak, akik nem tudják, nem értik és így talán el sem fogadják, hogy át kell írni az emberiség történelemkönyvét. Elsősorban persze a miénket, magyarokét, mert sajnos a mi hivatalos történelmünk, mint állatorvosi ló – ha megengedi ezt a szomorkás humort – magán viseli az irányított, manipulált, hiányos illetve valótlan történelem-kórtörténet valamennyi tünetét.

Előző előadásaimban nagy részletességgel mutattam be elsősorban az amerikai kontinens valódi, ősi történelmét, mely sehol nem szerepel a könyvekben. Annak ellenére, hogy ősi kultúrák hagyatékai még ma is fizikai valójukban kérdő- illetve felkiáltó jelekként néznek farkasszemet velünk, még tudományos kérdésként sincsenek a hivatalos szakemberek listáján!

Még ma is tetten érhetőek ezen ősi kultúra- és tudás megmaradt cseppjei az amerikai őslakosok kozmogóniájában, hitvilágában, rituáléiban, népszokásaiban, meséiben, dísz-és használati tárgyaiban vagy éppen épület- és városromokban (ezernyi piramis, megalitépítészet, meghökkentő templomok, szentélyek, ősi csillagvizsgálók).

Az amerikai őslakos népek a kara-maya (vagy védikus ismeret szerint naga-maya) nép leszármazottainak tartják magukat, akik egy elsüllyedt Csendes-óceáni kontinens (MU avagy Ataisz) virágzó civilizációjának örökösei, többek között az indiai bráhminok tanítói (lsd Rigvéda). Ősnyelvük ragozó volt, mely nyelv megannyi, ma a Föld távoli pontjaira került népek nyelvében ma is fellelhető. Ezen nyelvek közül egyik a magyar. Számos krónika, még a 15. századból is, megemlíti, hogy az „Újvilág”, a Nyugat-Indiák (mely köztudottan az amerikai kontinens nevei) benépesítői a hun – és szkíta népek. Ez hihetetlennek hangzik, de ettől még igaz. A forrásmunka fordítását megtalálják a www.aranykapu.lapunk.hu honlapomon, Európai népek amerikai eredete címmel, Móricz János tollából. A dokumentumban fel van tüntetve a spanyol nyelvű eredeti mű, mely a mai napig megvásárolható sokadik kiadásban Madridban! Innen is letöltheti pdf-ben: https://docs.google.com/file/d/0ByOAC8gX31iVY2I0ODdmZGItNDZhYi00NTYxLTkxMWQtMTU4Nzc2NzMyOTQ3/edit?pli=1)

Az előadás központi kérdése: hihetünk-e Móricz Jánosnak, az ecuadori Táltos Barlang felfedezőjének? Elhihetjük-e, hogy a magyarok leszármazottai egy ősi népnek, mely még mindig fellelhető Amerikában, több népcsoportra szakadva? Hihetjük-e, hogy a föld alatt mesterséges labirintusok, kamrák, könyvtárak, sőt városok vannak, egy fejlett civilizáció nyomaiként?



Engem az Isten 2007-ben elvezetett egy észak-perui mesterséges barlangba, több száz méterre a sok ezer méteres Andok gyomrában. Vezetőm a helyi kis falu polgármestere volt. Nekem innen kezdve KÖTELESSÉGEM erről beszámolnom, hírt adnom, bemutatnom az azóta végzett kutatásaim eredményeit. Én senkit nem akarok semmiről meggyőzni, megosztom, amim van, ami tudok, és mindenki felelősen eldönti, mit kezd vele.



Előadásom egyik izgalmas, egyelőre röviden kifejtett témája lesz az ún. Belső Föld. Erről is igen sok félrevezető és materialista koncepciójú információ köröz az interneten. Én megkísérlem szellemi megközelítésből megmutatni, milyen fejlett létformát képzelhetünk abba a dimenzióba, melynek itt-ott kézzelfogható 3 dimenziós részei a földalatti meghökkentő építmények. Ehhez megismerjük a tibeti lámakolostorok tanításait (Agartha), illetve a Világkirály megértéséhez megismerjük, mit mond a Biblia Melkizédekről és e földöntúli „papi vonalról és Salemről, a Béke Városáról”. Ez lesz az az átkötő pont, amire soron következő, új előadásaim majd épülnek (A vallás, mint irányított erőtér), ahol a jelenlegi emberi élet és történelem, mint egy szellemi csonkítás és manipuláció tükörképei, formai alakzatai megérthetőek és ahová mai tudathasadásunk (polárissá szakadt létezésünk) visszavezethető.



Azért tartom elengedhetetlenül fontosnak a látható (fizikai) történelmi eseményeket, régészeti kutatásokat folyamatosan egybekötni és mindig egybefogottan ismertetni a lelkiségen át a szellemi (mitológia, hit, teológia stb) tanítással, mert a szellemi nélkül a történelmi nyomozásunk torzul. Égi Mestereim közlése szerint a földi civilizációk megannyi tudása, de még építményei sem köthetőek földi korszakokhoz, népekhez (pl. az egyiptomi Nagy Piramis és még néhány az „eredeti” piramisok közül nem a külső földi történelem „tartozéka”…)! Materiálisan nemcsak Istent, nemcsak magát az Embert, e kozmikus lényt, de még a földi történelmünket sem érthetjük meg. Pláne erőtlenek vagyunk ahhoz, hogy megváltoztassuk!



Én megkerülhetetlennek tartom immár a tudományban is a hitvallást. Nem ugyanoda érkezünk Istennel, mint Isten nélkül. Erről rengeteget írok mindhárom könyvemben, de főleg a 3. kötetben, A Perui Papnőben (Éva, a főhős párbeszéde a tudós John Mannings-el. További részleteket lsd. ebben a menüpontban, Részletek oldalon)

A tudomány az emberi érzékszervekkel befogható világ tetten érhető megnyilvánulásait fogadja el végső léttartományunknak. Márpedig, elég a kutya szaglásából, a sas látásából, a denevér ultrahang-hallásából kiindulni, hogy belássuk: érzékszerveink meglehetősen korlátoltak. Kizárhatjuk-e ily módon akkor a létezési síkok (hullámtartományok) óriási részét?

Amikor múltunkkal, ősi tudásunkkal foglalkozunk, akkor is meghatározó, hogy mi mennyire hagyjuk magunkat limitálni a ma tudományosnak elfogadott kritériumok alapján. Az, akinek csak az van, amit lát, fog, szagol és tapint – szűk az élettere. Az egyszeri életre, a sűrű fizikai világra korlátozódó világnézet az „Egyszer élünk- semmi nem számít” elve alapján meg sem értheti, fel sem foghatja a földi Élet teljességét, beleértve őseinket!

Azért kell megismernünk a valós múltat, hogy felébredjünk a Felejtésből és így találjunk vissza a KOZMIKUS TEREMTŐHŐZ, aki Anyánk és Atyánk, és nem Jehova-Yahve! Az Egy Igaz Istennel helyreállított kapcsolatunkkal kozmikus Emberként alakítsuk ki az Istennek tetsző életet itt (is), e Föld nevű bolygón. Márpedig hazug alapokra nem épülhet az Új Kor.

Akinek nem tetszik a mai világ, az alakítsa át, de régi erőkkel újat nem hozhatunk létre!



A fizikakönyvekben már benne van a kvantummechanika, noha jó ötven éve még „botrányosnak” bélyegezték és tiltakozott ellene a „tudomány”. Ez volt ezt megelőzően a relativitáselmélettel is. (Noha igaz, hogy részesülhetnénk az ingyen-energiából is, és ezt nem tanítják, pedig minimum Tesla óta kötelező kellene, hogy legyen. A Földnek és rajta az életnek egyáltalán nem kellene pont ilyennek lennie, amilyen ma: kizsákmányolónak és milliókat megnyomorítónak.)

A biológia is beengedte már a kvantumbiológiát, a nanotechnológia- és gyógyászat lassan mindennapossá válik. Pusztán a történelem- és humántudományok könyvei porosok, elavultak, hamisak.

A modern fizika és biológia valamint gyógyászat bizony mind az ősi „misztikus” tudást igazolja (pl. energiagyógyászat). A régészet, ha kicsit is „komolyabban venné önmagát” és elkezdené legalább a valós kérdéseket listázni, már sarokkőként megborítaná az emberiség majomelméletét! (Ehhez elég lenne a bolíviai Tiwanaku, mint a hagyományos történelmi képpel megmagyarázhatatlan ősi építményt górcső alá venni!)

Itt keresendő a valódi ellenérdek.

Kozmikus öntudatra ébredt embereket nem lehet fogyasztói rabszolgákká silányítani.



Ennyit elöljáróban. A többit pedig új írásaimban és további előadásaimon osztom meg Önnel. A tények beszéljenek önmagukért előadásaimon, sok száz fotóval, videóval valamint személyes tapasztalataimmal fűszerezve.

Az előadás előkészítő alaptémáit meghallgathatja 12 részben itt:

http://www.youtube.com/watch?v=J7ammHnDgjY&feature=relmfu

Érdemes elolvasnia: René Guénon: A VILÁGKIRÁLY c. művét itt:

http://turiya.vidya.hu/konyvtar/tradicio/guenon/vilagkir/index.html



Könyveimet az előadásokon kedvezménnyel megvásárolhatja, mellyel munkámat támogatja. Könyvismertetőt a www.aranykapu.lapunk.hu honlapomon talál.

* http://aranykapu.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1178541 *

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése