2013. július 1., hétfő

"MAG népe és Bábel tornya"




(miután igen lelkesen leírtam az alábbi sorokat, elküldtem Tamásnak is. Mivel ő mutatott rá ezekre az összefüggésekre, bár van, amit én hoztam össze. Tamás, hogy mindenki számára érthetővé tegye ezt a dolgot, elküldte erről szóló tanulmányát, amit egy szkíta kongresszusra írt, hogy adjam át nektek, és én egy külön blogba meg is teszem.)

Egy kis ószövetség értelmezés:

tudnunk kell, mielőtt bele kezdünk, hogy az ószövetség NEM a zsidők szent könyve. Tartalmazza ugyan a történelmüket is, de igen nagy részének semmi köze sincs a zsidó néphez. Ők innen-onnan összeszedték a tudást, majd saját igazságuk szerint értelmezve leírták. Mi tehát nem vethetjük el az egész ószövetséget, csak nyitott szívvel kell olvasnunk azt.
tehát:
1. Móz. 11. 4-8
És mondának: Jertek, építsünk magunknak várost és tornyot, melynek teteje az eget érje, és szerezzünk magunknak nevet, hogy el ne széledjünk az egész földnek színén.
Az Úr pedig leszálla, hogy lássa a várost és a tornyot, melyet építenek vala az emberek fiai.
És monda az Úr: Ímé e nép egy, s az egésznek egy a nyelve, és munkájának ez a kezdete; és bizony semmi sem gátolja, hogy véghez ne vigyenek mindent, a mit elgondolnak magukban.
Nosza szálljunk alá, és zavarjuk ott össze nyelvöket, hogy meg ne értsék egymás beszédét.
És elszéleszté őket onnan az Úr az egész földnek színére; és megszűnének építeni a várost.

Tehát Nimród tornyot épít. Aki papírra veti a történetet, az, saját magából kiindulva szépen leírja, hogy miért.
No de ugye nem gondoljuk, hogy akármilyen régen is létezett olyan hülye ember, aki komolyan az égig érő tornyot akart építeni?? Tehát az ok, egyértelműen nem ez volt. Mindenkinek a képzeletére bízom, hogy vajon miért is akart Nimród egy magas tornyot építeni.
Ekkor megjelenik egy lény, aki ezt látva úgy dönt, hogy "szálljunk alá, és zavarjuk ott össze nyelvöket, hogy meg ne értsék egymás beszédét."
Mit is csinál valójában? Megosztja őket.
Oszd meg, és uralkodj!
érthető???

Hogy ezt a lényt az ószövetségen, amit a zsidók vetettek papírra Úrnak hívják...hát igen...ez az ő istenük. No de mit mond Jézus, hogy ki is a zsidók atyja??

Tessék, itt van:

Jn.8. 44
Miért nem értitek a beszédemet? Azért, mert nem vagytok képesek meghallani a szavamat. 44A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság.

Ki is akkor a zsidók istene??

és ez mind a bibliában van benne.

Namost....amiért ezt leírtam nektek, az az, hogy képzeljük el, hogy mi is történt. Ott ez a torony, rajta a rengeteg ember, hisz ugye ahogy szét lettek szórva, úgy alakultak ki a népek: "És elszéleszté őket onnan az Úr az egész földnek színére;"
Minden bizonnyal azok, akik együtt rezegtek egymással, rokon lelkek volta, azok együtt próbáltak új életet kezdeni. Elkülönültek egymástól a csoportok, és próbálták az addigi teljességüket abból a részből megteremteni, ami az övék volt. Vagyis minden csoport a saját igazsága szerint írta le a tudást. Magyarul minden népnek más és más a tudatszintej. ez ebből egyértelműen következik. És vajon kik őrizhtték meg az eredeti tudást? Azok, akik a legmagasabb tudással rendelkeztek. Ez is egyértelmű.

No, akkor közelítsük meg a témát kicsit más oldalról.
Mit jelent az a szó, hogy MAG?
A növény embriója. Minden benne van, ami egy növény kifejlődéséhez kell. Minden inforáció arról a növényről, aminek a magja. És minden kellék ahhoz, hogy ha it az ideje, akkor el tudjon indulni az új élet.

És mi, történetesen a MAG népe vagyunk. MAGor gyermekei. MAGyarok.

És milyen tudás van a MAG(yar)ban,? Az, amiből az új élet kihajthat. Mert minden eszköz, és információ benne van. Kik őrizték meg az eredeti tudást?
Tetszik már érteni???


http://espavo.hu/kozosseg/blogbejegyzes/8439

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése