2015. március 17., kedd

Ha spirituális úton jársz, a környezeted pedig nem.Ha spirituális úton jársz, a környezeted pedig nem, akkor egyre nő a különbség köztetek, ezért “vihar” van a kapcsolataidban. Ezt egy próbának is felfoghatod: engedsz-e a visszahúzó hatásnak, vagy töretlenül haladsz tovább az utadon ? Ha ők nagyon lemaradnak, az élet leválasztja őket rólad, és ad Új barátokat, csoport-társakat, munka-társakat, munkát, társat, mindent !” (Balogh Béla)A mostaniak:

-Nem rosszak, hanem más szinten vannak. Csak ennyi. Mi is voltunk azon a szinten. Tartsuk ezt észben ! :)

(Mindig, amikor haragudnánk rájuk, mondjuk ki párszor: “Szeretem az XY-t” (ez csökkenti a haragunkat) (lehet magunkban vagy suttogva is) és kezdjünk más dologgal foglalkozni, ne rájuk szánjuk az energiánkat.)-Nem Kell megmentenünk őket. Csak ajánljuk fel nekik:

(“Adjak neked jó tanácsot ?” , “Elmondjam, mit olvastam ?” , …)

és Ők majd Eldöntik, hogy kérnek-e belőle. Tartsuk tiszteletben a döntésüket ! (Mi is azt szeretnénk, hogy a mieinket tiszteletben tartsák mások. >> Kezdjük Mi a változást !)Majd eljön az idő, amikor felkeresnek. Akkor tudunk majd nekik sokat segíteni, ha most elengedjük őket és megállás nélkül haladunk tovább a fejlődésben !“De hát milyen életem lesz egy új környezetben, mit fogok csinálni, … ?”

Az a poén, hogy csakis attól félhetnénk, hogy a jelenlegi környezetedben maradunk. Ugyanis nézzük meg, milyen az ő életük: aggódás, feszültség, harag, bánat, … Ezen a szinten akarunk élni ? :)BÁTRAN menjünk előre. Ne essünk abba a hibába, hogy “az ismert rossz jobb, mint az ismeretlen”. Amibe lépni készülünk az Biztosabb, mint bármi:

A Föld rezgés-szintje emelkedik, és ő 1 trilliárdszor nagyobb az embereknél, tehát Az lesz, amit ő akar. :) Ez az emberiségben nézve (Nagyon leegyszerűsítve) azt jelenti pl, hogy a pénz vége, a Szeretet kezdete. Ez a változás évek óta elkezdődött. És a pénz-központú gondolkodásúak természetesen katasztrófának élik meg ezt. Nézz körül a környezetedben: az arcukon aggodalom, rettegés a jövőtől, és ki nem hagynák a “hír”-adót a TV-ben.

(Ők ezt választották.)De észre fogunk venni olyan embereket is (ha “kinyitjuk a szemünket”) akik egyre nyugodtabbak, egyre többet mosolyognak, belső béke kezd kialakulni bennük.

(Ők ezt választották.)

Őket bátran megszólíthatjuk. Lehet, hogy ők lesznek az új barátaink.A nehéz anyagi helyzet pont hogy Segíti az Ébredésünket. Ezért IS ébrednek Európában leggyorsabban a Magyarok.

Olyan ez, mint amikor valaki elhappolja előled a félig rohadt almát (ami egyre rohadtabb lesz) ezért neked már csak az egészséges, friss alma marad. Vegyük már észre !Ha úgy gondoljuk, hogy már teljesen felébredtünk, ugyanakkor nem vagyunk boldogok napi 24 órában, akkor még nem ébredtünk fel teljesen. AZ ÉBREDÉS EGY FOLYAMAT, AMINEK AZ ELEJÉN VAGYUNK. (és aminek mellékhatása a Boldogság.)

Úgyhogy, csak tovább, tovább !

Hogyan lehet pénz nélkül élni:-A szívesség.net-et egyre többen használjuk, ahol mindent ingyen adunk és ingyen kapunk (kis-asztal, fuvar, laptop, jogi vagy számítógépes tanács, nyelv-oktatás, BÁRMI). Már 30.000-en vagyunk !

(Én pl megváltam ott olyan dolgoktól, amiket évek óta nem használtam, másnak pedig nagy szüksége volt rá és nagyon örült neki: rossz laptop, sok kazi, gördeszka, edző-keztyű, … és kaptam azt, amire szükségem volt: nyomtató, kefír-gomba, … Ez így működik
-Géczi Gábor elmondja a videóiban, hogyan élhetünk Teljesen önellátóan, pénz nélkül.
De lehetnek olyan időszakok is, amikor egyedül megyünk az úton. Abban is meg van a fejlődési lehetőség. Ha megtaláljuk azt, és arra összpontosítunk, akkor elviselhetőbb a magány.


http://ebredjvelunk.com
Forrás: Justin Mátyás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése