2015. március 17., kedd

Ha spirituális úton jársz, a környezeted pedig nem.



Ha spirituális úton jársz, a környezeted pedig nem, akkor egyre nő a különbség köztetek, ezért “vihar” van a kapcsolataidban. Ezt egy próbának is felfoghatod: engedsz-e a visszahúzó hatásnak, vagy töretlenül haladsz tovább az utadon ? Ha ők nagyon lemaradnak, az élet leválasztja őket rólad, és ad Új barátokat, csoport-társakat, munka-társakat, munkát, társat, mindent !” (Balogh Béla)



A mostaniak:

-Nem rosszak, hanem más szinten vannak. Csak ennyi. Mi is voltunk azon a szinten. Tartsuk ezt észben ! :)

(Mindig, amikor haragudnánk rájuk, mondjuk ki párszor: “Szeretem az XY-t” (ez csökkenti a haragunkat) (lehet magunkban vagy suttogva is) és kezdjünk más dologgal foglalkozni, ne rájuk szánjuk az energiánkat.)



-Nem Kell megmentenünk őket. Csak ajánljuk fel nekik:

(“Adjak neked jó tanácsot ?” , “Elmondjam, mit olvastam ?” , …)

és Ők majd Eldöntik, hogy kérnek-e belőle. Tartsuk tiszteletben a döntésüket ! (Mi is azt szeretnénk, hogy a mieinket tiszteletben tartsák mások. >> Kezdjük Mi a változást !)



Majd eljön az idő, amikor felkeresnek. Akkor tudunk majd nekik sokat segíteni, ha most elengedjük őket és megállás nélkül haladunk tovább a fejlődésben !



“De hát milyen életem lesz egy új környezetben, mit fogok csinálni, … ?”

Az a poén, hogy csakis attól félhetnénk, hogy a jelenlegi környezetedben maradunk. Ugyanis nézzük meg, milyen az ő életük: aggódás, feszültség, harag, bánat, … Ezen a szinten akarunk élni ? :)



BÁTRAN menjünk előre. Ne essünk abba a hibába, hogy “az ismert rossz jobb, mint az ismeretlen”. Amibe lépni készülünk az Biztosabb, mint bármi:

A Föld rezgés-szintje emelkedik, és ő 1 trilliárdszor nagyobb az embereknél, tehát Az lesz, amit ő akar. :) Ez az emberiségben nézve (Nagyon leegyszerűsítve) azt jelenti pl, hogy a pénz vége, a Szeretet kezdete. Ez a változás évek óta elkezdődött. És a pénz-központú gondolkodásúak természetesen katasztrófának élik meg ezt. Nézz körül a környezetedben: az arcukon aggodalom, rettegés a jövőtől, és ki nem hagynák a “hír”-adót a TV-ben.

(Ők ezt választották.)



De észre fogunk venni olyan embereket is (ha “kinyitjuk a szemünket”) akik egyre nyugodtabbak, egyre többet mosolyognak, belső béke kezd kialakulni bennük.

(Ők ezt választották.)

Őket bátran megszólíthatjuk. Lehet, hogy ők lesznek az új barátaink.



A nehéz anyagi helyzet pont hogy Segíti az Ébredésünket. Ezért IS ébrednek Európában leggyorsabban a Magyarok.

Olyan ez, mint amikor valaki elhappolja előled a félig rohadt almát (ami egyre rohadtabb lesz) ezért neked már csak az egészséges, friss alma marad. Vegyük már észre !



Ha úgy gondoljuk, hogy már teljesen felébredtünk, ugyanakkor nem vagyunk boldogok napi 24 órában, akkor még nem ébredtünk fel teljesen. AZ ÉBREDÉS EGY FOLYAMAT, AMINEK AZ ELEJÉN VAGYUNK. (és aminek mellékhatása a Boldogság.)

Úgyhogy, csak tovább, tovább !





Hogyan lehet pénz nélkül élni:



-A szívesség.net-et egyre többen használjuk, ahol mindent ingyen adunk és ingyen kapunk (kis-asztal, fuvar, laptop, jogi vagy számítógépes tanács, nyelv-oktatás, BÁRMI). Már 30.000-en vagyunk !

(Én pl megváltam ott olyan dolgoktól, amiket évek óta nem használtam, másnak pedig nagy szüksége volt rá és nagyon örült neki: rossz laptop, sok kazi, gördeszka, edző-keztyű, … és kaptam azt, amire szükségem volt: nyomtató, kefír-gomba, … Ez így működik




-Géczi Gábor elmondja a videóiban, hogyan élhetünk Teljesen önellátóan, pénz nélkül.




De lehetnek olyan időszakok is, amikor egyedül megyünk az úton. Abban is meg van a fejlődési lehetőség. Ha megtaláljuk azt, és arra összpontosítunk, akkor elviselhetőbb a magány.


http://ebredjvelunk.com
Forrás: Justin Mátyás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése