2015. március 12., csütörtök

Így bizonyítható, hogy a gyűlölet megbetegít.- A Víz Üzenetei - Masaru Emoto


A gondolatok erejéről a vonzás törvényéről sokat olvashattunk az elmúlt évek során a kvantumfizika és a spirituális tanítások népszerűsítése kapcsán. Ez a tudás ősi, viszont most egyre nagyobb tömegekhez jut el a tudomány és a média kapcsán. Mindenki a maga józan esze és szíve alapján értékeli ezeket az információkat, így történhet meg, hogy a materialista gondolkodók kizárnak minden olyan lehetőséget, ami a szellemi síkhoz tartozik, míg a buzgó spirituális útkeresők gyakran esnek a naivitás és elvont spirituális koncepciók csapdájába.




Egyik barátunk babot ültetett két különböző cserépedénybe. Az egyiket pozitív állításokkal, a másikat negatív gondolatokkal táplált. Az eredmény magáért beszél, és akár azt is mondhatjuk, hogy hátborzongató. Képzeljük el, hogy ha magunkat rossz és negatív gondolatokkal tápláljuk mi történhet.

Kétség kívül a gondolatnak és a kimondott szónak ereje van.

Ezt, míg egyesek a pszichológia eszközével kutatják és próbálják megérteni mások tudományos megközelítésből igyekeznek tudatosítani az emberekkel hogy mindenki Önmaga felelős azért, amilyen Világot teremt, és ebben a gondolatoknak és érzéseknek kulcsfontosságú szerepük van.

Dr. Masaru Emoto az alternatív gyógytudományok doktora ezt szerette volna láthatóvá tenni a híres vízkristály kísérleteivel.

A víz nemcsak H20 hanem információhordozó és a külső behatások rezgéseit képes mintegy felvenni és tárolni.

“A lefagyasztott víz kristályképét lefényképeztem és különös világ tárult elém. A leghihetetlenebbnek azok az eredmények mutatkoznak, amikor betűkkel írt szavakat mutattunk a víznek. Kis címkére felírtunk egy szót és ráragasztottuk az üvegre. A szavak pozitív vagy negatív tartalmának megfelelően alakultak a vízkristályok. Elgondolkodtatóak a: köszönöm, te hülye, angyal, ördög szavak kristályképei.” – mondja Dr. Emoto.

Lásd a vízkristályokról készült képeket a: Víz üzenetei – Masaru Emoto YouTube videóban 17:25 perctől:



A Víz Üzenetei - Masaru Emoto / A víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, melyekkel érintkezésbe kerül.
Képes mindenféle jellegű információt meghatározott frekvenciamintán tárolni, és ezt más rendszerekre például az élő szervezetre átvinni.
Minden egyes gondolatnak megvan a maga frekvenciája, egy adott hullámhossz, pozitív vagy negatív, örömteli és építő, kellemetlen vagy romboló.
Ezt a hullámhosszt a másik ember rezonanciaként, vagy disszonanciaként érzékeli, kellemesként vagy zavaróként.
A természetes vízben gyönyörű kristály alakzatok jelennek meg a csapvízzel ellentétben és még pompásabb, ha a víz zenei aláfestést is kap.
Ugyancsak látványos változásokat okoz a kristályokban, ha a természetes víznek különböző szavakat mutatunk, mint például hála vagy ostoba...

A negatív gondolatok a rendezetlenséget, míg a pozitív gondolatok a rendet teremtik meg a vízkristályokban.

Figyelembe véve hogy a felnőtt emberi test 70 százalék arányban vizet tartalmaz, akkor egyértelművé válik, hogy ez a nagy mennyiségű víz folyamatosan információáradatban úszik, annak függvényében, hogy milyen gondolatokkal és érzésekkel árasztjuk el önmagunkat. Innen már csak egy lépés annak megértése, hogy a rendezetlen negatív rezonanciájú gondolatok a betegség kialakulását, míg a pozitív rendezett szeretetteljes gondolatok az egészséget támogatják.

Az elmúlt hetekben egy kedves ismerősünk kísérlete újra emlékeztetett ezekre az igazságokra. A babcsíra a növekedés kezdetén nagy mennyiségű vizet tartalmaz így ezekkel végezte el a kísérletet.

A csíráztatott babot tároló edénykének az oldalára két különböző információt hordozó szót írt fel. Az egyik edényke oldalára a szeretet szó, míg a másikra a gyűlöllek szó került. Ugyanakkor a család apraja nagyja pozitív állításokkal erősítette a Szeretlek edénykébe ültetett babot, míg a Rossz vagy! bab csak negatív jelzőket kapott. És íme, az eredmény: Míg az egyik bab egészségesen és szépen fejlődött, addig a másik csökevényes maradt és megbetegedett.

Forrás: http://filantropikum.com/nem-babra-megy-a-jatek-igy-bizonyithato-hogy-a-gyulolet-megbetegit/
http://tudnodkell.info

http://a-viz.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése