2019. augusztus 24., szombat

Te mit teszel azért, hogy elkerüljük a világvégét? ( VNTV )

A világvége nem eladó! 




Azt hiszed, hogy a világvége mindig csak egy időről-időre bedobott, félelemkeltő szenzáció, közben nem veszed észre, hogy már rendesen benne vagyunk! Azt gondolod, hogy majd ismét elmarad, valaki majd csak elrendezi a dolgokat, azok, akiket felelősnek gondolsz mindezért. 

Azzal áltatod magad, hogy te semmit sem tehetsz minderről! Az igazság sajnos az, hogy a világvége már egy jó ideje elkezdődött. A természetes életkörülményeink egyre drasztikusabban ellehetetlenednek, miközben jólétünkben megfulladunk a saját mocskunkban, felhalmozott javainkban, és a saját magunk által gyártott mérgekbe halunk bele. Fejletlenebb területek néptömegei pedig naivan hozzánk menekülnek, mert bennünk látják a túlélés utolsó lehetőségét. 

 Azt hiszed hogy az elég, hogy anyag szinten megadtál mindent a gyerekeidnek, hogy szépen elrendezted őket, csak közben nem veszed észre, hogy kirántottad a talpuk alól a jövőt? Felfogtad, hogy a saját hazugságaidért, megalkuvásaidért, a mohó, kapzsi és felelőtlen életedért, majd a gyermekeid fizetnek meg? 
 Jakab István monológja.

 2019. aug. 8.

Videó:








***



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése