2023. szeptember 9., szombat

A lelketlen orvostudomány alapja és kiindulópontja. A Flexner jelentés! / A GYÓGYSZERIPAR TÖRTÉNETE! - ( A tudomány megértése...)

 

 

 "Rossz hírem van: az un. orvostudományba vetett hit/bizalom nem átmenetileg meggyengült, hanem egy jelentős területen eltűnt, és átadta a helyét valami atavisztikus életvédő reflexnek sokunkban...
Az orvosok, főként a gyógyszergyárak "porszívóügynökei" által lefizetett és agymosottá tett "receptírogató, oltásbeadogató, kísérletezgető" pancserek a köznép egy részének szemében kimondottan a régi pártitkárok, TSZ elnökök és körzeti meghízottak ...ööö..bocsánat, körzeti megbízottak szintjén közöttünk élő, hatalommorzsáival visszaélő társadalmi fekéllyé degradálódtak...akik valami zavaros elvet követőnek mutatkoznak, de kilóg a kapanyél a szájukból, meg ott virít a lábukon a piros zokni, amit a legtöbbet ígérő "orvoslátogató" húzott rájuk...

 


Az a kiszolgáltatottság, ami egy egészséges ember részéről is már adott, az egy beteg részéről hatványozottan nagyobb.
Minél nagyobb a baj, annál drámaibb a függőség😢...és ez pedig sokakból a legrosszabbat hozza ki.
És most olyan "szakmázós" részletbe nem is mentem bele, amibe Letoha doktor minket itt időről időre be szokott avatni...
Én (aki SOTE-t végzett vagyok) megdöbbenve tapasztaltam magamon a kritikai szemléletem eltorzulását "élethalálharc"-ra jellemző fekete-fehér, igen-nem-re redukálódva...
Előbb gyakorlati eredményeket firtató oltáskritikussá váltam, és ahogyan eredményről eredményre nem tudva jutni, elakadtam a kutakodásban, úgy váltam MEGGYŐZŐDÉSES oltásellenzővé....és érzem az erőt, ami tovább húz lefelé a radikális oltásellenesség felé...
Nem vagyok hülye.
Az egyik gyerekem cukorbeteg 12 éves kora óta...gyógyszer-függök vagyunk.
Néhány órát se mindig élnénk túl pl. inzulin, vagy "életmentő kiskészlet" nélkül...
Járok fogorvoshoz, és a gyógyszervegyészet , orvosi implantátumok terén elért sikereket a saját bőrömön tapasztalom...
Ha leesnék az uborkafáról, vagy sodrófát törne szét a fejemen a feleségem, a sebészek ügyességére és a munkájukat segítő ipari termékekre én is rá lennék szorulva...
No...de "covidszerű tünetekkel" csak eszméletlen állapotban kerülnék orvos kezébe. Magamtól biztosan nem mennék a közelükbe sem!
Szó szerint az életemet féltem tőlük...hiteltelen, hazug, sumák és gyáva semmirekellőkként élnek a tudatomban....és ez borzasztó!
Ezek az emberek leküzdötték magukat az ellenségeim szintjére (ahol kb. egyedül vannak. Ugyanis nincsenek amúgy ellenségeim rajtuk kívül...), akik az esetleg kialakuló betegségemet, kiszolgáltatottságomat azonnal kihasználva elégtételt fognak venni rajtam...
Én '65- ben születtem.
Olyan középiskolába jártam, ahol évfolyamonként 8 osztály zsúfolódott be (mi voltunk az F osztály, de volt G, és még H is!) , osztályonként kb. 40 gyerekkel!
Ez több,mint ezer gyereket tett ki, 4 év alatt 2000 iskolatárssal hozott egy fedél alá a sors.
Írd és mond: egyetlen cukorbetegről sem tudtam.
A legnagyobb gyerekeim már 30 felettiek.
Az Ő iskoláikban sem igen volt még cukorbeteg.
A legkisebbek még gimisek. Ott, de előtte már az általános iskolájukban is évfolyamonként 3-5 1-es típusú diab. gyerek volt/van!
Gyerek koromban egy alföldi nagyközségben (ma, hogy kb. fele annyian lakják, mint a '70-es években, kisvárosnak nevezik) laktunk.
Az alsóváros anyám révén, a felsőváros apám révén szegről-végről rokon volt...az a tipikus méret volt, ahol még mindenki ismer mindenkit...1, azaz EGYETLEN EGY autista, ADHD-s gyerek sem volt a faluban...ma a feleakkorában tucatszám látni az utcán a látványosan azokat!
Mar a lelki furdalás, hogy eü. végzettségem dacára nem kétkedtem az elmúlt 40-50 év védőoltás túltengése közepette...
Annyira belém égett, hogy mi a tesómmal, uncsitesóimmal pont "lekéstük" a gyerekbénulást, és hogy ált. iskola végére himlőmentessé tettük a Földet, hogy fel sem merült bennem, hogy a gyerekbénulást, a himlőt, a kanyarót, a TBC-t nem is a felpörgetett oltási akciók eliminálták, hanem csak rontottak a helyzeten.
Ma pedig azt kutatom lázasan, és eddig sajnos eredménytelenül, hogy ha kezdenek szállingózni az unokák, miként menthetném ki őket a lelkiismeretlen, agymosott, gyógyszeriparnak lekötelezett, tekintélyelvű, terrorista orvostársadalom karmaiból úgy, hogy ha mégiscsak szükségünk volna némelyikük szakmai és jogi értelemben vett kompetenciáira, ne úgy forduljak hozzájuk, mint egy koncentrációs tábor foglya az őreihez..."
Tóth Csaba írása 🙏
https://www.facebook.com/profile.php?id=100013900172987

 

A Flexner jelentés, a lelketlen orvostudomány alapja és kiindulópontja (biologika, ujmedicina)

A GYÓGYSZERIPAR TÖRTÉNETE!

Az egész John D. Rockefellerrel (1839-1937)
 kezdődött, aki olajmágnásként és Amerika első milliárdosaként vonult be a történelembe.
A 20. század fordulóján az USA összes olajfinomítójának 90%-át ellenőrzése alatt tartotta (Standard Oil), mely később feloszlott, és a továbbiakban Chevron, Exxon Mobil, stb. néven futott.
Ugyanebben az időben, 1900 körül, a tudósok felfedezték, a „petrolkémiai anyagokat” azaz rájöttek, hogy különféle vegyi anyagokat képesek előállítani olajból.
Például az első műanyagot - bakelit néven – olajból állították elő 1907-ben.
Szintén ebben az időszakban azonosítottak számos vitamint és fedezték fel, hogy az olajból végtelen számú gyógyszerészeti termék is előállítható.
 
Fantasztikus lehetőség volt ez Rockefeller számára, aki azonnal átlátta, hogy az olajipar révén a vegyipar és az orvosi ipar is egyszerre kerülhet az irányítása alá.
A petrolkémiai termékekben az volt a legjobb, hogy minden egyes terméket szabadalmaztatni, ugyanakkor magas nyereséggel értékesíteni lehetett.
De volt egy probléma. 
 
Amerikában akkoriban nagyon népszerűek voltak a természetes gyógymódok.
Az orvosok és a gyógyítók az USA-ban - felhasználva az európai és az indián őslakosoktól tanult ismereteket - holisztikus orvoslást gyakoroltak.
Ezért ki kellett találni a módját annak, hogyan szabaduljanak meg ettől a kellemetlen és egyben veszélyes versenytárstól.
Első körben a Carnegie Alapítványtól elküldtek egy Abraham Flexner nevű embert, hogy körbe utazza az országot és számoljon be az egészségügyi oktatási intézmények és kórházak helyzetéről.
Ez vezetett aztán a Flexner-jelentéshez, amely persze arról beszélt, hogy meg kell újítani és központosítani kell az egészségügyi intézményeket.
Ehhez pénz kellett, nagyon sok pénz...
 
És mi volt, vajon a tőke beáramlásának feltétele?
A több ezer éves, tradicionális, jól működő gyógyító módszerek oktatásának elfelejtése, a homeopátia és a természetes gyógymódok kigúnyolása és démonizálása...Hogy segítse az átmenetet, és megváltoztassa az orvosok és tudósok véleményét, Rockefeller több mint 100 millió dollárt (akkoriban ez elképzelhetetlenül nagy összeg volt) adományozott főiskoláknak, kórházaknak, és azokat az orvosokat, akik ellenálltak a „modern” eszméknek, egyszerűen bebörtönözték vagy ellehetetlenítették.
Az orvosi főiskolákat nagyon rövid időn belül uniformizálták. A diákok mind ugyanazt tanulták, az orvostudomány pedig a szabadalmaztatott gyógyszerek használatáról szólt.
A tudósok hatalmas támogatásokat kaptak azért, hogy tanulmányozzák, hogyan gyógyítják a növények a betegségeket, azonosítsák a növényi hatóanyagokat, hogy a későbbiekben azok szintetikus úton előállíthatók legyenek.
 
Innentől a betegnek szánt tabletta (kőolaj alapú kemikália) a modern orvoslás mantrája lett.
És több, mint 100 évvel a történtek után most is ugyanitt tartunk...A gyógyítás arra, az 1900-as évek elején teljesen szétvert és átreformált, majd kizárólag üzleti alapokra helyezett egészségügyi oktatási rendszerre épül, ami nem gyógyít, hanem betegen tart embereket.
Ebben az olaj- és bankrendszerben érdekelt, elit családok által birtokolt és szigorúan profitalapú egészségügyben dogmákkal tömik az orvosok fejét a képzésük alatt, a gyógyszeripar ügynökeivé képezik őket. 
 
A többségük ezt nem tudja, mert nem ismeri a saját szakmájának a történelmi hátterét sem, és a hagyományos évezredes gyógyítást sem, ahogy az emberi szervezet valódi lényegét sem.
Ezt nem tanítják meg nekik.
Amit tanítanak, az az, hogy hogyan csináljanak egyik betegségből egy másikat, amit kemikáliákon alapuló és csak a tüneteket kezelő gyógyszerek felírásával kezelhetnek.
Nem ismerik a valódi gyógyítás titkait.
Nem ismerik a betegségek valódi okait.
Hisznek a kívülről érkező betegségekben, pedig a betegségek zömének alapja pszichoszomatikus.
Ezzel senki sem foglalkozik. 
 
A megoldás szerintük: szedjél tablettákat mindenre.
A világ legkorruptabb cégei a gyógyszeriparban vannak. A fillérekből előállított és csak tüneteket kezelő, de a valódi problémákra megoldást nem nyújtó kemikáliákból elképesztő pénzt zsebelnek be, amiből bőven jut vissza is.
A gyógyszeripar tartja kezében a politikát is, a hatalma nagyobb, mint bármelyen politikusé, uralkodóé.
 
 
 
 &
 
 

 
 
 A tudomány megértése💰
 
A mainstream média propaganda emberek milliárdjait változtatta intellektuális zombikká, akik nem tudnak különbséget tenni a valódi tudomány és a természettudományos világnézet között.
folytasd a felfedezést..
Tegyél fel továbbra is nehéz kérdéseket.
Soha ne elégedj meg egyetlen válasszal.
Ne bízz a hagyományos akadémikusokban.
Soha ne bízz a mainstream médiában, ugyanazok az intézmények finanszírozzák őket, amelyek titkos biotechnológiai laboratóriumokat, liberális egyetemeinket finanszírozzák, akik be akarják zárni farmjainkat, 15 perces városokat akarnak létrehozni, és pénzünket egy általuk ellenőrzött digitális valutára cserélik.
Ezek nem megbízható vagy tiszteletre méltó emberek.
~Michael Tellinger~
 
 

 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése