2023. szeptember 9., szombat

Tiszta víz, tiszta só, és a vízkúra.

 


 

 Tiszta víz, tiszta só,
és a vízkúra.

Két olyan anyag ezen a földön, ami nélkül nagyon hamar véget érne az élet minden formája, mégsem használjuk, becsüljük kellőképpen őket.
Neves alternatív orvosok és természetgyógyászok szerint, a legkülönbözőbb betegségek egyik fő oka : a szervezet dehidratáltsága, vagyis : kiszáradása.
Kutatások igazolják, hogy fizikai testünk, több mint 70 % - ka nem más, mint VÍZ. A csontok 30, a vérünk pedig 90 % ban tartalmaznak vizet.
Minden létfontosságú szervünk, és az agyunk is, vízzel működik, tulajdonképp a test üzemanyagáról beszélünk, mikor vízről beszélünk.
Minden biokémiai és bioelektromos folyamat vezérlője, a zavartalan sejtkommunikáció vivőanyaga, hordozóközege és a teljes szervezet méregtelenítője.
Ha nincs belőle elég, a test élettani folyamatai megrekednek, lelassulnak, sérül a sejtkommunikáció, a belső szerveink szenvednek, felhalmozódnak a mérgezőanyagok, bőrünk aszalódik, vagyis : kiszáradunk, megbetegszünk.

Tehát nagyon nem mindegy, milyen minőségű vizet viszünk be a szervezetünkbe, és mennyit naponta...
A magyar emberek, durván 90 % - ka egyáltalán nem fogyaszt elegendő tiszta vizet naponta, olyan is az egészségügyi helyzet.
Sejtjeink nátrium kloridos oldat segítségével kommunikálnak egymással, ugyanúgy a szerveink is.
Ennek két alapja a tiszta víz, és a tiszta nátrium klorid. (tiszta só)
Ha ez a két alap, szennyezett, és /vagy/ kevés, akkor a sejtek képtelenek megfelelően működni.
Degeneráció, elváltozás lép fel, amely betegségekhez vezet.
A hivatalos verziók szerint, üldözendő a tiszta víz : (desztillált víz, és a reverse osmosis technikával szűrt víz, ami nincs vissza ásványianyagozva) minden más vizet, favorizálnak.
(azokat, melyek károsak az egészségre, mert nem tiszták : ásványvizek, csapvíz, forrásvizek, lúgos vizek)
Tehát nem csak az fontos, hogy mennyi vizet iszunk, hanem az is, amit iszunk, mennyire tiszta?
Nyilván ezzel is átverik a tömegeket, ezért itt közlöm melyek azok a vizek, amiket fogyasztani érdemes : (tiszta desztillált víz, és a reverse osmosis technikával szűrt víz, ami nincs vissza ásványianyagozva, említettem fentebb)

A többi víz, gyakorlatilag átverés, és hosszútávon egészségkárosító.
Hivatalos hazugság, hogy a desztillált víz "kimossa a sejtekből a hasznos ásványokat," "sejtrobbanást" okoz, illetve: "hosszútávon hiánybetegségeket idéz elő."
- ha így lenne, én már régen nem lennék az élők sorában, ugyanis több, mint 7 éve rendületlenül fogyasztom a desztillált vizet, naponta több, mint 2 litert, nagy melegben, hármat is.
Nincsenek hiánybetegségeim, egyetlen sejtem sem" robbant szét " - és a vérképem is tökéletes, mert ugye nem hinni kell, hanem mérni.
Tehát egész egyszerűen nem igaz, amit hivatalosan állítanak.
A másik hazugság :" az ásványvizekből beépülő ásványok, hasznosak " - sajnos semmi sem épül be az ásványvizekből, mivel azok oldott állapotú szervetlen ásványok, inkább csak lerakódnak az egész testben, a keringési rendszerben, és a belső szervekben is. (vesekő, keringési zavarok)
Ugyanis az ásványokat, nem a vízből és legfőképp nem szervetlen formában kell bevinnünk, hanem a táplálékkal és szerves formában, csak úgy képes hasznosulni.
A másik fontos elem a tartós egészség megőrzése szempontjából, a tiszta nátrium klorid. (tiszta só)
Amely szintén nem tartalmaz szervetlen ásványokat, legfőképp szervetlen káliumot.
Jegyezzük meg : soha ne a vizet sózzuk, mert azzal semmi jót nem teszünk. Mindig az ételeket sózzuk, tiszta sóval, a vizet emellett tisztán kell fogyasztani.
Ajánlom a reggeli, méregtelenítő vízkúrát minden reggel : rögtön ébredés után, éhgyomorra, igyunk (1-1.5 óra alatt) - legalább 4x3 deci tiszta desztillált vizet. (én 5x3 decit szoktam)
Csak ezután kezdjünk hozzá a napnak, illetve a további teendőknek. (kávé, reggeli, stb)
Ez borzasztó hatékony módszer, egyrészt a méregtelenítés, másrészt sejtjeink élettani funkcióinak beindítására. Ezzel a módszerrel, megszabadulhatunk számos kellemetlen tünettől, illetve akár a már verünkben keringő rákos sejtektől is...

A nap további részében pedig sózzuk bőven (tiszta sóval) minden ételünket, hogy fokozzuk a vezetőképességét, a bevitt tiszta víznek. Így biztosítjuk a zavartalan sejtkommunikációhoz szükséges vezetőközeget.
Ezeket az információkat soha nem fogod hallani a háziorvostól, de a kórházban sem.
Miért? - egyszerű : mert OLCSÓ ÉS HATÉKONY, azért nem hirdetik. Ebben a felállásban nem kell méregdrága vegyszereket vásárolni, melyeknek mellékhatása felér egy gyilkossággal, néhány hét, hónap alatt meg lehet szabadulni számtalan kellemetlen tünettől.
Nyilván nem a kedvence egyik egészségügyi szolgáltatónak sem, ez a lehetőség.
Ez egyetlen embernek jó csak: Neked.
Csoda, hogy soha, sehol nem beszél róla senki?... Sőt, tagadják az egészet.
(olcsó desztillált víz előállítása otthon, desztilláló készülékkel)

A fentebb leírt módszereket, Dr Weixl Várhegyi László természetgyógyász is ajánlja, és hirdeti.

Köszönöm a figyelmet.

Árvai Attila 2020-02-11

 

 Forrás:  

 

                                                                                                                        2020. február 12. 

 

https://www.facebook.com/1635146966723083/posts/2574999306071173/

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése